- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #3.221
sibelcimmm martın 28ine senide bekliyorum kilo verme adına.sende pek bizden farklı değilsin şekerim.kaç haftadr sende aynı kilolarda rakmlarda gezinip duruyon.hadi bakalım sende hiç olmazsa 64 65 felan oll.birileriyle inatlaşmassan kilo felan verilmiyo.haydi canlan sende katıll.
kızlar bende giriyorum banane bu yarışa
martın 28 ine kadar kaç kilo vercez bakalım
kız valla hıc sorma kac aydır aynı rakamlarda gezınıp duruyorumsenağlama
tamam ozaman bende 28 martda 65 olcam dıyorum:teytey:
varmı benımle ınatlasanlaelaelaelaelae
lülülülülülülülülülülülü
kaçamka yapanda yiyende yemeyende kendine yapar. bunu hatırlatırım.mart demek yaz geldi demek.hala halinden memnun olan giyinip kuşanmak istemeyen vitrinlere ağzı açık bakacak olan varsa tutmıyayım onu.ama ben istemiyoruumm.busene benim yılım olcak inşallah.bekle beni yaaazzzz. ve sözde rakadaşım güüllll ben geliyorum bakalım busefer ne diyceksiinnn.
:roflol:ben uzaklaşırsam napcenlülülülülülütamam akrep 28 martda goruselım bakalım
sana yaklasacagım kızlülülülülülülülülülülülü
tamam şekerakrep ozle msj ekledim seni cizelgemi gonderebilirmisin musait oldugun zaman tsk
allah senin iyiliğini versin emi. kız işte biz inatlaşıyoruz yaa.beni adam saymıyonmu.hatta ben 2 adam sayılırım.:roflol: mart 28e kadar en az 4 kilo verilcek.kilonun ehemmiyeti yok.sen şimdi 68sinya. mart 28de en az 64 olman lazım.benimkilo fazla olduğu için ben 6 kilo vercem. ama 5 te olabilir. bilemiyorumm.ama neslihanı bilemiycem.oda bi 800gr.verir heralde.onu tyapabileceğini sanıyorum gerçi biraz endişeliyim.haftada 2 gr.verse ozamana 5 gr felan yapar.dolayısıyla 71300 felan olur heralde.neyse.. ben artık tükürdüğümü yalamam ve ben mart 28de allahın izniyle 83-6=77 unutmayın bu sayıyıı.Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?