Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

abooowwww kimsecikler gelmemiş.haftasonu gelmiyosunuz hafta içide ben giremiyorum iştee.
neyse bu hfta çok çetin olacak..hatta bu ay.hımm bi çikolata yesimmi acabaaa.

Merhaba kızlar
aksam ıyı kaynatmısınız bakalım burda hadı bakalım mart 28 de gorecezlaelaelaelaelae
ben bugun kahvaltıda ıyı yedım bıraz oncede kabak tatlısı yedım
offf 2 gundur sporda yapamıyorum :1no2:
yarın tam gaz baslamam lazım -tatlicadiarzu-

sibelcimmm martın 28ine senide bekliyorum kilo verme adına.sende pek bizden farklı değilsin şekerim.kaç haftadr sende aynı kilolarda rakmlarda gezinip duruyon.hadi bakalım sende hiç olmazsa 64 65 felan oll.birileriyle inatlaşmassan kilo felan verilmiyo.haydi canlan sende katıll.

kızlar bende giriyorum banane bu yarışa
martın 28 ine kadar kaç kilo vercez bakalım

kız valla hıc sorma kac aydır aynı rakamlarda gezınıp duruyorumsenağlama
tamam ozaman bende 28 martda 65 olcam dıyorum:teytey:
varmı benımle ınatlasanlaelaelaelaelae
lülülülülülülülülülülülü

ii aksamlar... 3 gundur rejimde ara olmadi(iki catal kadayifi saymasak) her sey cok guzel gitti bu sabah 3 dilim ekmek peynir ikindin kellogs k aksam salata hindi eti ve iki dilim ekmek

allah senin iyiliğini versin emi. kız işte biz inatlaşıyoruz yaa.beni adam saymıyonmu.hatta ben 2 adam sayılırım.:roflol: mart 28e kadar en az 4 kilo verilcek.kilonun ehemmiyeti yok.sen şimdi 68sinya. mart 28de en az 64 olman lazım.benimkilo fazla olduğu için ben 6 kilo vercem. ama 5 te olabilir. bilemiyorumm.ama neslihanı bilemiycem.oda bi 800gr.verir heralde.onu tyapabileceğini sanıyorum gerçi biraz endişeliyim.haftada 2 gr.verse ozamana 5 gr felan yapar.dolayısıyla 71300 felan olur heralde.neyse.. ben artık tükürdüğümü yalamam ve ben mart 28de allahın izniyle 83-6=77 unutmayın bu sayıyıı.Çok üzgünüm çoook

kaçamka yapanda yiyende yemeyende kendine yapar. bunu hatırlatırım.mart demek yaz geldi demek.hala halinden memnun olan giyinip kuşanmak istemeyen vitrinlere ağzı açık bakacak olan varsa tutmıyayım onu.ama ben istemiyoruumm.busene benim yılım olcak inşallah.bekle beni yaaazzzz. ve sözde rakadaşım güüllll ben geliyorum bakalım busefer ne diyceksiinnn.

kızlar selam simdi yolcu ettim misafirlerimi
oh ne iyi oldu geldiler zaman nasıl geçti anlamadım
hiçte kaçamak yapmadım kızlar
evi biraz toparlamam gerek
ugrıcam birazdan by

hakkaten yaa çok haklısın düşündüm de şimdi ciddi ciddi yaz geliyo napıcaam :uhm::bbo:
korktum bi an yaa sınavlarda yaklaşıyo daha zayıflayamadım da :çok üzgünüm:
bu duruma bir dur demek lazımyasakkelime

Kızlar bende bugün rejime uymadım kahvaltıyı normal yaptım ögleden sonra misafirlikteydim orda soslu makarna birkaç fıstık kurabiyenin kenarından kırdım yedim yaşpasta vardı yenedim akşama evde balık salata lahana haşlaması yedim bir tabakcokacimcoook
biraz öncede 2 kayısı sıcak su içtim yarında misafirlige gidicem nasipse kahvaltı yerine evde sadece kayısı su meyve yemeyi düşünüyorum bu haftada yarım kilo verebilsem iyi yerimseniben
artık benim için önemli olan kilo almamak ve burada kalabilmek 4,5 kilom kaldı hedefime
bu sefer son hedef ,daha aşşagı inmeyi düşünmüyorum:1no2:
bugün ara ara girip yazılanları okudum ama yazacak kadar kalmamıştım-tatlicadiarzu-
hepinize hayırlı geceler a.s.

hayırlı geceler arkadaşlar.vallah ben onu bunu bilmem şimdi bizim baza aldığımız tarih 28 mart. burdaki şart en az 4 kilo verilcek ozaman kadar.en az diyorum üst sınır yok çünkü. yaa ben kesin veririm 4 kiloyu ozaman kadar diyecek arkadaşlar buyurusnlar yarışa katılsınlar.zaten normaldede yarış halindeydik ama diğer takımlarla.şimdi kendi içimizde yarışcaz.asla allah göstermesin hastalık dışında mazeret yook.vay efendim sular kesildi vay efendim elektrik yoktu gibi öğrenci bahanesi veya ayy misafirim vardı vay gezmede dayanamadım gibi alışılagelmiş bahanelerde yok.başta kendime tabi bu kurallar.yani haftada 1 kilo gitsinde istersen kaçamk yap.ama mart 28de yarıştaki arkadaşlar en az 4 kilooo verecez.ben 6.diğer aylardada yaza kadar aynen böyle devam etcez inşallah. itirazı olan varmı. itirazı olan ya şimdi konuşsun yada ilelebet sussun .amiiinn.

kız ne kuralları bu be ben 2 gündür yoktum ne oldu bitti bilmiyorum
bari bende yarışayım
geçmişi okuyamadım cok yrgunum uykumda var

neyse adaşım gitmiş bende yatar
sabah erken kalkamam kızlar evimide temizlemem gerek yemek falan fazla giremeye bilirim
herkeze ii geceler

naber adaşım.kız biz neslihanla düello yaptıkyaa
iddiaya girdik..mart28.butarih çok önemli.kotarihe kadar benim 6 kilo vermem lazım.kendisi sanki çok veriyomuş gibi benim verebileceğim konusunda hiç umudu yoktaa.dolayısıyla ikimiz yarıştaydık.arkadaşlarda girmek istiyo bu rekabete.hedef kilo kaç olursa olsun en az 4 kilo.

tamam rose cum ben varım..maksat neslihanı rencide etmek dimi :) varım anacım
peki sen bu dediğin kilonun birkilosunu verebilecenmi:) tartışılır yani

tamam akrep 28 martda goruselım bakalım
sana yaklasacagım kızlülülülülülülülülülülülü
:roflol:ben uzaklaşırsam napcenlülülülülülü
akrep ozle msj ekledim seni cizelgemi gonderebilirmisin musait oldugun zaman tsk
tamam şeker

gördünmü bak veremicen anlaşılmış şimdiden:1closedeyes:sen önce 83 olabilde 77 çoook uzaktadelikafadulden

not:atışmaca serbest arkedeşler..tadı çıkmaz yoksakaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…