- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #3.241
haticecimm bend eyapcam beden temizliğinii. dün gittim pancar felan aldım bulamamdiye.lahana turp havuç pancar maydonoz dereotu onlar hazır.yarında lavman setini arıycam inşallah.
kızlar ben sirkeli su 4 kayısıyla bir bardakta sıcak su içtim misafirlige gidicem orda yiycem
:roflol: iki adammi bencedeeeeeeeeeallah senin iyiliğini versin emi. kız işte biz inatlaşıyoruz yaa.beni adam saymıyonmu.hatta ben 2 adam sayılırım.:roflol: mart 28e kadar en az 4 kilo verilcek.kilonun ehemmiyeti yok.sen şimdi 68sinya. mart 28de en az 64 olman lazım.benimkilo fazla olduğu için ben 6 kilo vercem. ama 5 te olabilir. bilemiyorumm.ama neslihanı bilemiycem.oda bi 800gr.verir heralde.onu tyapabileceğini sanıyorum gerçi biraz endişeliyim.haftada 2 gr.verse ozamana 5 gr felan yapar.dolayısıyla 71300 felan olur heralde.neyse.. ben artık tükürdüğümü yalamam ve ben mart 28de allahın izniyle 83-6=77 unutmayın bu sayıyıı.Çok üzgünüm çoook
lan ne diye beni rencide ediyonuz ben size ne yaptim ya bak agliyacam ha zaten haftaya guzel basladim sonrda icine ettim sormayin ne yse bende sizi rencide edecem gorurusunuz sizzztamam rose cum ben varım..maksat neslihanı rencide etmek dimi :) varım anacım
peki sen bu dediğin kilonun birkilosunu verebilecenmi:) tartışılır yani
:1shok:bencede sok sokk nasil olur ki bu kadar kilo vermek degilmi ama iste guya yarisa giriyo aklin siraTugba 28 martda en az 4 kılomu :1shok: kız ben 65 olsam razıyım hatta 66 olsam gene ıyı dıcemşakkıdı ama senı merak edıyorum dogrusu gercekten verecekmısın 6 kılo bakalımCADIARZU
hee adaşım bende varım bu yarışta
belki bizim sayemizde neslihan artık kilo veriri :)))
selam kızlarrr:teytey::teytey:
oooo ortalık şenlenmiş:roflol:
maşallah size ne diyeyim çok tatlısınızŞeniz
ben bol kalorili bir haftasonu geçirdim
eşim sigarayı bıraktı ne yesem diye dolaşıyo ortalıkta
egzersizde istediğim gibi yapamadım
500 gr dan fazla almışım 2 günde
pazar sabahı bi uayndı eşim sayıyo
yumurta kızart menemen yap patates kızart yumurtalı ekmek yap mücver yap hepsini kahvaltıda yiycekmişdelikafadulden bol menülü bi haftasonu geçirdim
akşam lahana çorbası yaptım
bu sabah itibarıyla lahana diyetine başladım
başka türlü olmuycak
bu gün hiç kaçamak yapmadım eşim çeşit çeşit yemekleri götürürken ben lahana çorbası içtim
bu diyete nedense ben çok sadık kalıyorum
lahana orucundaymışım gibi geliyo lahanadan başka birşey yemiyorum
haticecimm bend eyapcam beden temizliğinii. dün gittim pancar felan aldım bulamamdiye.lahana turp havuç pancar maydonoz dereotu onlar hazır.yarında lavman setini arıycam inşallah.
Neslihancım hemen toparlandım zaten merak etme
bu takım sayesinde başarıcam hepimiz başarıcaz
martın 28 zine kadar 4 kilomu diyosunuz
az geldi bana:roflol:
ben 1 haftada 4 kilo vermek istiyorum:roflol:lülülülülülü
hadi canim sende aklindan zorunmu var sonra ne olacak aldiklarini geri verecen anliyorum cok hirslisin ama bence yapam derim zaten sen emin ol kafana koydugunu yapan birisin ben seni boyle tanidin cunku ama bence yapma derin guzelim arkadasinin sozunu dinle bu hafta iki kilo haftaya da iki kilo super
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?