Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

akreeeeppp ne o kız sendemi beni deli etcen beniii.delikafadulden.attırma kafamın tasını 10 kilo veririrm heee.(buda sağlıklı olmaz tabi) kız bak daha da gaza geldimm. tabi senin tuzun kuru kızımm. hedefine ulaşmışssın . versende olur vermesen de demii. ahh ben bi spor yapabilsem görürüsün nasıl veriliyoda.malesef yapamıyorum.ev müsait değil. sende dedinyaa bu lafııı.. görürsün sennn. daha önce nerdeydiniz beee.haydi bakalım kolay gelsin.:jeyyar:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar bende yarışta varım ayın 28 ne kadar vericem.Ben 7 nde kozmık beden temizliği yapıcam.Kaç gundur spor yapamıyoum zaten bu akşam inşalah başlıycam spora çok tembelleştim çokkk

haticecimm bend eyapcam beden temizliğinii. dün gittim pancar felan aldım bulamamdiye.lahana turp havuç pancar maydonoz dereotu onlar hazır.yarında lavman setini arıycam inşallah.

Gunaydın kızlar
sabah besı bıryerde cayımı ıctım
sonra klasık kahvaltımı yaptım-tatlicadiarzu-
platesımı yaptımhihoyyyt
bıraz dınleneyım evımın ısıne baslıcamkaydirigubbakcemile2

Tugba 28 martda en az 4 kılomu :1shok: kız ben 65 olsam razıyım hatta 66 olsam gene ıyı dıcemşakkıdı ama senı merak edıyorum dogrusu gercekten verecekmısın 6 kılo bakalımCADIARZU

slm haysem bende dun gece ilk defa sirkeli su yaptim buyuk bir su bardagina 4 tatli kasigi sirke 2 cay kasigi bal ekledim yaptigim tarif dogrumu?

bu sabah yine yuruyus yaptik komsumla ( dun gecede yatmadan once ebru salli plates yaptim 20 dakika) sonra kalsik kahvalti kellogs k ve bir bardak cay oglen ton balikli salata aksama mercimek corbasi

benim komsu bitki ozlu yaglardan karisim hazirliyacak bana zayiflamak istedigim bolgelere masaj seklinde uyguladigin zaman incelme olur dedi bide bunu deniycem zaten cumartesi kafein icerikli zayiflatici krem almistim ama bu bitki ozlu oldugu icin daha cok faydasi olur

haticecimm bend eyapcam beden temizliğinii. dün gittim pancar felan aldım bulamamdiye.lahana turp havuç pancar maydonoz dereotu onlar hazır.yarında lavman setini arıycam inşallah.

Canım bende yapıcam ama daha bi şey almadım yarın alıcam sebzeleri yalnız lavmanda korkutuyor beni offf nasıl etcem bilmiyorum lavmanı berbaer destek oluruz birbirimizi tatlım

kızlar ben sirkeli su 4 kayısıyla bir bardakta sıcak su içtim misafirlige gidicem orda yiycem

Nesrincim maşallah sen çok azimlisin ben spor yapamdım kaç gündür inşaalh bugun yapıcam kozmik beden temizliği ne de başlıycam 7 nde ama sana gıpta ediyorum çok iyi gidiyon:1hug:

kızlar slm
ben sabah erken kalkıp sirkeli suyumu içtim
tekrar yattım sirkeli suyun arkasından hemen yemiyorum
biraz öncede 2 galete peynir ve yarım fincan 2si 1 arada içtim
birazdan elma yicem
kayınvaldem karalahana haşlaması yapıcak akşamda ondan yerim 1 tabak yogutla heralde
bu arada reglide olmuşum bakalım bu cuma ne olcak kilom şiş her yerim sanki
evi süpürmem gerek malum 2 gündür misafirim vardı
sonra ugrarım yine

hee adaşım bende varım bu yarışta
belki bizim sayemizde neslihan artık kilo veriri :)))

:roflol: iki adammi bencedeeeeeeeee
kafamçokkarıştıbu ne be ne hesap yapmissin ama haa beynim donduu kizim hesabi kitabi birakta sen bu hafta 500gr ver baska birsey demiyom sana alla alla

tamam rose cum ben varım..maksat neslihanı rencide etmek dimi :) varım anacım
peki sen bu dediğin kilonun birkilosunu verebilecenmi:) tartışılır yani
lan ne diye beni rencide ediyonuz ben size ne yaptim ya bak agliyacam ha zaten haftaya guzel basladim sonrda icine ettim sormayin ne yse bende sizi rencide edecem gorurusunuz sizzz
senin halin zaten harap olmus kizim verdin bverdin almaya basladin alma zamanin suanda hahahahahaa
bende yokum laelaelaelaelae

Tugba 28 martda en az 4 kılomu :1shok: kız ben 65 olsam razıyım hatta 66 olsam gene ıyı dıcemşakkıdı ama senı merak edıyorum dogrusu gercekten verecekmısın 6 kılo bakalımCADIARZU
:1shok:bencede sok sokk nasil olur ki bu kadar kilo vermek degilmi ama iste guya yarisa giriyo aklin sira
sen ne yaptin bakalim sende misafirde yok cocuklarin cikolatalarinla aran iyi olmasina iyi de veremedigin kilolarini nasil yapacan dusunulur yani delikafadulden
hee adaşım bende varım bu yarışta
belki bizim sayemizde neslihan artık kilo veriri :)))

hadi yaa sendemi kizim lan teker teker gelin simdi kizacam vermiyom lan diyecem haberleri yok bak kafami bzmayin doverim hepinizi :mymeka:

selam kızlarrr:teytey::teytey:
oooo ortalık şenlenmiş:roflol:
maşallah size ne diyeyim çok tatlısınızŞeniz

ben bol kalorili bir haftasonu geçirdim
eşim sigarayı bıraktı ne yesem diye dolaşıyo ortalıkta
egzersizde istediğim gibi yapamadım
500 gr dan fazla almışım 2 günde
pazar sabahı bi uayndı eşim sayıyo
yumurta kızart menemen yap patates kızart yumurtalı ekmek yap mücver yap hepsini kahvaltıda yiycekmişdelikafadulden bol menülü bi haftasonu geçirdim
akşam lahana çorbası yaptım
bu sabah itibarıyla lahana diyetine başladım
başka türlü olmuycak
bu gün hiç kaçamak yapmadım eşim çeşit çeşit yemekleri götürürken ben lahana çorbası içtim
bu diyete nedense ben çok sadık kalıyorum
lahana orucundaymışım gibi geliyo lahanadan başka birşey yemiyorum

:1shok:anam ne almasi kiz sende biz surda hirs yaparken senin alman olmaz yuru sende katil bize
gerci baslamisisin lahanaya ya hadi hayirlisi lahana yapinca sen cok guzel kilo veriyom yap bakim ah birde ben yapabilsem

tubacım kolay gelsin size siz bi yapın bakalım merak ediyorum
ben geçensene niyetlendim bütüngün meyve sebze sularını içtim başım çok ağrıdı lavman setide aldırdım ama o seti görünce korktum bayadelikafadulden halada bakamıyorum bile o sete
lavmanı yapamam heralde ilk günün gecesinde komşudan gelen ıspanaklı pastayı yiyerek beden temizliğini başlamadan bitirdim

Neslihancım hemen toparlandım zaten merak etme
bu takım sayesinde başarıcam hepimiz başarıcaz

martın 28 zine kadar 4 kilomu diyosunuz
az geldi bana:roflol:
ben 1 haftada 4 kilo vermek istiyorum:roflol:lülülülülülü

hadi canim sende aklindan zorunmu var sonra ne olacak aldiklarini geri verecen anliyorum cok hirslisin ama bence yapam derim zaten sen emin ol kafana koydugunu yapan birisin ben seni boyle tanidin cunku ama bence yapma derin guzelim arkadasinin sozunu dinle bu hafta iki kilo haftaya da iki kilo super

canım yaptım bileekaydirigubbakcemile3
hiç zorlanıcağımı sanmıyorum
sağlığım daha önemli bunun farkındayım
daha önce yaptığımda egzersizsiz 3.5 kilo vermiştim şimdi egzersizle çokdaha rahat veririm bugün daha meyve bile yemedim aklıma gelmişken gidip yiyeyim sabahtan beri ev işkeriyle uğraşıyom komşum gelmiş oturmaya evin halini görünce oğlanı alıp gitti işimi rahat yapayım diye ama onlar gidince ben buraya geldim :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…