Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tamam kız hadı ozaman sızınkılerı yolla cocuklarıda uyut gel, beklerız ama gecıkırsen ben sonra gıremem benım kocıs pcde fılm bakacakmıs-tatlicadiarzu-

hani anam nerdesinizz ben geldim cocugu yatirdim cunku henuz biri ayaktaaa
millette gitti ohh degmeyin keyfimeee
cabuk gelin bak SIKILIRSAM giderim haa ona goree

selam giremedm bugun kusura bakmayın kötüydüm biraz..
meydan okumalar falan olmuş hadi bakalım :)
ben bugun sabah ceyrek simit peynir yedim
öglen kapuska yedim
aksamda canım istemedi şimdi midem bulanıyo ama bu saatten sonra da yiyemem..

hosgeldin canim valla ben meydan okumuyom su tugba denen siskoo okuyoda bosa okuyo iste sen n eyaptin bakalim hayirdir neden kotudunki birsorunmu varr

anamm zeynepte gitti iki kelam etmeden gidilirmi kiz askolsuna nam bu kacilar beni tek birakti bende diyordum ne guzel ede kimseler yok hasret gideiriz diyee giderim bak gelin cabukk

vay vayy vaaayyyyyy kız senin dilin çok uzamış bakıyomda. kayınpederinemi güveniyon kızzıııııımm. benkaç aydır hee 83üm.sen kendine bakk iki senedir burdaymışsın.ikisenede toplam 5 kilo vermişsin kaplumbağa.haaa hastalık konusunda bence laf etme.cidden çok hassas bi konu bence.seninde başına gelsin gör diyecem olmıycak.cenabı mevla düşmanım bile olsa hastalık vermesin.evet benim guatr problemimden dolayı zor veriyorum.istersen sana dr.teli veya tahlil sonuçlarımı göstereyim. neyse boşver bunlarıdaa. sen herkesi kendin gibimi sanıyon kızıım.yiyon yiyon sonra neymiş kocası varmışda, neymiş görümcesi varmış vay efendim neymiş kayın pederi varmış.geç onları geççç. ben evet yiyodum yaa ama dokunana şeyleri değil cicim. hatta formda var guatr hastalarının kiloyu zor verdiğine dair yazılar. amayoook bu sayfaları unutma.dönüp bakıp ayy napmışım bendiye dövünceksin çünkü.gerekirse sadece su içecem ama verecerm. sen kendine bak kaplumbağaaaaa.

canım bende 1.69 boyunda 83kilo ağırlığındayım. güzellik görecelidir canımm.genelde jkendini güzel görenler aslında yarası olanlardır ma neyse.. cenabı mervlanın yarattığına lafımız yok. hadi bakalım 500gr. haaa.bende en az 1 kilo vermezsem bu hafta görürsün.senden şüphem var vereceğin konusundaya neyse.....
görüşürükkk kaplumbağa kardeeeşşşş.lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

:1shok::1shok:
nee yuhh yok 10 senedir burdayim saka gibi kizim
bu yarismaya ben 85 kiloyla basladim suan 71 kiloyum bilgine canim hem iki senedir degil aralikli sureler zarfinda burdaydim verdigim kilolari eri aldim okadar
hastaliginada diyecek yok olmasina yoktaa hani su mart ayinda sukadar nisan ayinda sukadar demisin ya oyuzden yanii yoksa sen bilirsin canimm benim keyfine bakk ye senn yerimseniben

anaa tugba geldi geri gitti ayy n eo kiz bozuldunmu yoksa iki cift laf etmeden gittin

ben tuğbayamı diyon gitti diye.ne gidecemmmm meydanı burayı sana bırakırmıyımm.ama bizim tel.kaplosunda temassızlık var heralde. net kesiliyo hepp. nerden mi biliyom.çünkü telefon cızır cızır ediyooo.ben yemekmiyimde bozulayımmm.

hadihadiiiii. 85 kilodan kaça ve nekadar zamnda düştün sorabilirmiyim. ben sen gibi 1 hafta verip ertesi hafta alıpda buraya gelmek istemiyom.bi verecem tam verecemmm. evetttt lafımın arkasındayım.mart ayında 6 kilo vercem allahın izniyleee.diğer aylardadad 5kiloo. naberrr. hee yerim yerim sen beni möerak etme güzel baaayyaaaannn.sen içli köfte yap yee.hatta şu bi arkadaşın vardı.sorunlu olupta sen gidince ye yee diyee.onun telini verirmisin.lazımda banaa.:roflol:

konusma laaaan
ya sus ne onemi var benim verip vermememmin ben sana tas attim sende aldin ben ne yapim simdi su hedefinide bence dusur cunku biraz buyuk civcivler yiyemez sonra
kiz kim ne derse desin ben yemiyecek olsam oooo
bu arada canim benim ben hic kilo alarak gelmedim buraya gr gr veriyorum gecen hafta asllinda vermistima ama tartilamadigim icin sorun oldu bu hafta bomba gibiyim sen derdine yan

Kızlar :mymeka::mymeka:kendinize gelin dellendinizmi ne uslu uslu durun bakıyım yeni başlıyomuş gibi farz edin
bakıyım dedim nevar anam delikafadulden
ben çıkıyorum şimdi bi ablanız-tatlicadiarzu-olarak sözümü dinleyin namaza kalkmıştım gidip kılıyım bari hayırlı gecelera.s.:1hug:a.s. :1hug:

hayyy allah sana ömür versiiin.cidden sen her takıma şartsın heee.senin gibiler varken insan daha bi gaza geliyo kilo vermek için.neyse canım sen yerinde saymaya devam ett. burdaki herkes için olmazsa olmazsıın çünküü.
neeee derdime yanayımmı. bence sen yann kızımm. kız hadi desene şu arkadaşının telini.

çizelgeye gelince..merrak etme düştüğü günleri göreceksinn. şuan benim açımdan böyle olması gerekiyo.canım ben biraz iri kemijliyim.ben 66 oluncada sanki 55 gibi gösteriyorum.senin gibi et sıkısı değilim.

vermiyom alla alla zaten fazla gitmiyom yani kususra bakma uzmek istemem seni ama ne yaparsin istee oyle yerlerden kaciyom ben
kiz bak haysem akilli dur diyoo beni yoldan cikartma kzi ben hep burdaydim takim kuruldu kurulali okadar ise yariyomda sana niye yarayamadim hala onu dusunuyom aklim takildidaa

kiz sen git namazini kil gel kafani yorma sadece atisiyoz simdilik birazdan tekme tokat girecegiz birbirimizee

et sikisi hii ben et sikisimiyim kizim
yok canim maasallah sende bir et varr kafani yorma 79 a geldiginde bile 59 gosterirsinn:roflol:

naparsın canımm. dha yeni keşfettim senii. haa buarada niye haysemden arka çıkması için yardım istiyon.kendini müdafa e3demeyecek kadar acizmisin.haaa doğru çok küçük ve zayıfsın yaa o bakımdan heralde demi. neyse geçmişe değil önümüzdeki günlere bakalım.
et sikisi hii ben et sikisimiyim kizim
yok canim maasallah sende bir et varr kafani yorma 79 a geldiginde bile 59 gosterirsinn:roflol:

hee doğru nasıl anladın.senbugünlerde havuç suyu içmeyemi başladın yoksa kafan çalışmaya başlamış daa.
neyse fazla üstüne gelmiyeyim.zaten küçücüksünn. evdede kimse yookk.şimdi hırslanıp gidip mutfaktan pasta felan yersin şimdi. aman diyim amaaann.kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…