• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

naparsın canımm. dha yeni keşfettim senii. haa buarada niye haysemden arka çıkması için yardım istiyon.kendini müdafa e3demeyecek kadar acizmisin.haaa doğru çok küçük ve zayıfsın yaa o bakımdan heralde demi. neyse geçmişe değil önümüzdeki günlere bakalım.

hee doğru nasıl anladın.senbugünlerde havuç suyu içmeyemi başladın yoksa kafan çalışmaya başlamış daa.
neyse fazla üstüne gelmiyeyim.zaten küçücüksünn. evdede kimse yookk.şimdi hırslanıp gidip mutfaktan pasta felan yersin şimdi. aman diyim amaaann.kafamçokkarıştı

hicte oyle bir dusuncem yok canim mutfaga gitmeyi aklimdan bile gecirmedim su var yanimd aonu yudumluyorum aksam yemek yemedimde soylemesi ayip oyuzden aclik basima vurmasin dedim su iciyorum
kucukluk konusunuda gelince cok haklisin bak bu gun ilk kez dogru bir laf dedin
haysemede arka cik dememin sebebi birde ondan sisko oldugunu duyda az ye diyee
hahahahaaaaaaaaaaaaaaa

inaannn alıntı yapıp cevaplıycaktım ama beklemeye sabrım yoookk.ben başından sonuna kdara doğru laf ettim aslında anlıyana..davul zurna ve sivrisinek hesabıı. dansözlük yapmaaa. one minute one minuteee.
herkesi kendi fikrini desteklemk için sefrber etmee. ben şişko değil sadece kiloluyum canım.bunuda inkar etmiyorumm. sen sabretmeyi bilsen .....mart 28i bekle. bakalım ozamnda böyle ötüyonmu. vakitsiz ötmeki akıbetin horoz gibi olmasın.

neyse kiz duvellomuza sonra devam ederiz kocisim geldi
ben cikiyom alla alla senlemi ugrasacam deliii
git cekil zayifla gel karsima oyle konusarak olmuyo bu islerrr gorecez haftaya nen kadar verecekmisin bakalimm

hadi kaç bakalım ..düelloya ancak haftaa devam edebilriz.sen beni bıraktakendini düşün bence. nasıl gr verebilirim diyee.

inaannn alıntı yapıp cevaplıycaktım ama beklemeye sabrım yoookk.ben başından sonuna kdara doğru laf ettim aslında anlıyana..davul zurna ve sivrisinek hesabıı. dansözlük yapmaaa. one minute one minuteee.
herkesi kendi fikrini desteklemk için sefrber etmee. ben şişko değil sadece kiloluyum canım.bunuda inkar etmiyorumm. sen sabretmeyi bilsen .....mart 28i bekle. bakalım ozamnda böyle ötüyonmu. vakitsiz ötmeki akıbetin horoz gibi olmasın.

mart 28 hi not aliyom haberin olsun gorecegizz sen simdi git az yye hani bugunden sonra yemeyipte aclik komasina girme benden soylemei al cikolatayi sur ekmegine at agziana cumaya gorusuruzz
optum sekerr git yat yuru
cok konustunn

neyse hadi bakaılım hayırlı geceler.bak yarın güzelbi kahvaltı yap tamammı.sıkma kendini. zwatenküccücüksünnn.hepten kaybolmaa.:teselli:

ben gittikten sonra akrepcigimde gelirse arkamdan konusup beni cekistirmeyin kirarim kafanizi ona goreee
ahh ah begum nerelerdesinn arkadas diye getirdik oda gitti
neyse haddi cagiriyo benimki by by

iyide sen de mart 28 de en az 67 olmaslısın.yok öyle yağmaa.neyse yaa.sen mart 28 de 78 ol yeter.sıkma kendini.

anamm zeynepte gitti iki kelam etmeden gidilirmi kiz askolsuna nam bu kacilar beni tek birakti bende diyordum ne guzel ede kimseler yok hasret gideiriz diyee giderim bak gelin cabukk

kusura bakma canım internet gitti :( yoksa özledim seni valla
moralim bozuktu biraz ondan giremedim..

Kızlar hayırlı sabahlar a.s.sirkeli suyumu içtim kahvaltı yapcaz azbuçuk kalorili -tatlicadiarzu-yumurta kırıyorum ondan yiycem biraz
kızlar dün akşama kadar çok güzel gitti azar azar akşam bi yükleme yaptım akşam yemegi güzelce yedim yatmaya yakın komşunun kızının doğum günüymüş geç saatte pasta getirdi bir dilim yedim ondan yani gündüz açlığımı mahvettimfisfisfis

kusura bakma canım internet gitti :( yoksa özledim seni valla
moralim bozuktu biraz ondan giremedim..

canim ya bende sizleri ozledimde hani ortada yoksunuz ben geliyom siz gidiyonuzz
neyin var canim sorun nee rahatsizmisin yoksa caninmi sikkin soyle derdine dermman olmaya calisalim guzelim icini ferah tut

Kızlar hayırlı sabahlar a.s.sirkeli suyumu içtim kahvaltı yapcaz azbuçuk kalorili -tatlicadiarzu-yumurta kırıyorum ondan yiycem biraz
kızlar dün akşama kadar çok güzel gitti azar azar akşam bi yükleme yaptım akşam yemegi güzelce yedim yatmaya yakın komşunun kızının doğum günüymüş geç saatte pasta getirdi bir dilim yedim ondan yani gündüz açlığımı mahvettimfisfisfis

sanada hayirli sabahlar canim ya afiyet olsun simdi bizimkilerde oturdular kahvalti yapiyorlar ben cok yemeyim dedim kalktim ama onceden yemistim simdi kizacaklar nereye gitti bu diye ama ne yapim aksamda yemedim yemedim sonrada babam eve birseyler getirmis anam daldim valla artik yatmayim dedim oldum uykudan hic yapmadigim seyi yaptim anliyacaginizz
bu sabahta oyle kacirdim biraz yandim ben kizlarr
tugbanin eline dusurdum kendimi

selam canlarrr... ben sabah gayet iyiydim.metabolizma çayımdan içtim.hafif kahvaltımı yaptım.
afiyet olsun neslihancım.yemene keyfine bak sen. sıkma canını.boşver ye gitsin.zaten küçücüksün yakında çok zayıflayıp görünmez olmandan korkuyorum. oyüzden sen yeki güzelliğine güzellik gelsin.

Son düzenleme:
arkadaşlar inanın şuan çok sıkıntılı giriyorum.telefon kablosunda sorun var heralde.oyüzden sık sık net kesiliyo.baya gelmiyo.ev teli hiiiç çalışmıyo.sorunu bi türlü tesbit edemedik.eşim de dükkana gitti. ben kablolarla birazoynuyorum bi geliyo hemen yine gidiyo.
yani demeem oki eğer giremezsem merak etmeyin.belki modem sorunşlu olabilir dedi eşim.eğer öylede olursa 1 haftaya yakın net olmayabilir. modemdeyse sorun garantiye gider oda en az 1 haftada gelir . inşallah öyle değildir. çünkü neslihanı yalnız bırakmak istemiyorum.yazık kahrından kendini ya yemeye verir yada yemez iğne ipliğe döner.

canim ya bende sizleri ozledimde hani ortada yoksunuz ben geliyom siz gidiyonuzz
neyin var canim sorun nee rahatsizmisin yoksa caninmi sikkin soyle derdine dermman olmaya calisalim guzelim icini ferah tut

dersler falan ya çok yoğun bunaldım biraz
sağol canım :1hug:

az önce cok güzel bi pazar kahvaltısı yaptım keyfim yerine geldi şakkıdı
bugun yürüyüse gidicem odamı falan da toplucam yakarım nasıl olsa aksam da yemem

selam canlarrr... ben sabah gayet iyiydim.metabolizma çayımdan içtim.hafif kahvaltımı yaptım.
afiyet olsun neslihancım.yemene keyfine bakma sen. sıkma canını.boşver ye gitsin.zaten küçücüksün yakında çok zayıflayıp görünmez olmandan korkuyorum. oyüzden sen yeki güzelliğine güzellik gelsin.
:roflol::roflol:
arkadaşlar inanın şuan çok sıkıntılı giriyorum.telefon kablosunda sorun var heralde.oyüzden sık sık net kesiliyo.baya gelmiyo.ev teli hiiiç çalışmıyo.sorunu bi türlü tesbit edemedik.eşim de dükkana gitti. ben kablolarla birazoynuyorum bi geliyo hemen yine gidiyo.
yani demeem oki eğer giremezsem merak etmeyin.belki modem sorunşlu olabilir dedi eşim.eğer öylede olursa 1 haftaya yakın net olmayabilir. modemdeyse sorun garantiye gider oda en az 1 haftada gelir . inşallah öyle değildir. çünkü neslihanı yalnız bırakmak istemiyorum.yazık kahrından kendini ya yemeye verir yada yemez iğne ipliğe döner.
:roflol:
sanada hayirli sabahlar canim ya afiyet olsun simdi bizimkilerde oturdular kahvalti yapiyorlar ben cok yemeyim dedim kalktim ama onceden yemistim simdi kizacaklar nereye gitti bu diye ama ne yapim aksamda yemedim yemedim sonrada babam eve birseyler getirmis anam daldim valla artik yatmayim dedim oldum uykudan hic yapmadigim seyi yaptim anliyacaginizz
bu sabahta oyle kacirdim biraz yandim ben kizlarr
tugbanin eline dusurdum kendimi

kız neslihan hayırdır canım görmeyeli birbirinize sarmışınız iicedelikafadulden

Back