- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #3.261
canım yaptım bileekaydirigubbakcemile3
hiç zorlanıcağımı sanmıyorum
sağlığım daha önemli bunun farkındayım
daha önce yaptığımda egzersizsiz 3.5 kilo vermiştim şimdi egzersizle çokdaha rahat veririm bugün daha meyve bile yemedim aklıma gelmişken gidip yiyeyim sabahtan beri ev işkeriyle uğraşıyom komşum gelmiş oturmaya evin halini görünce oğlanı alıp gitti işimi rahat yapayım diye ama onlar gidince ben buraya geldim :bbo:
canım benim arkadaşınıda düşünürmüşkaydirigubbakcemile3
bu diyette hiç aç kalmıyorum ki onun için bu diyetei seviyorum
slm kıslar geçmişi okudumda amanın birbirine girmişsiniz birlik olmak için burdayız kırmayın birbirinizi bana gelince buaya basladıgımdan beri pek iyi bi performans gerçekleştiremedim basından beri bunu biliyorum ve burası bi yarısma çok hevesli gelmiştim ama sizleri görünce utanıyorum kendimden.neslicimde uarısını yapmıştı gerçi kurallar kalkmış ama ben sizi yavaslattıgım kanaatindeyim.
ve sizi daha cok gaza getirecek,daha çok kilo verecek üyelere ihtiyacınız var ben yine aralarda fırsat buldukca gelicem,halinizi hatrınızı sormaya ama sanırım benm için ayrılık vakti geldi neslicim benm yerime almak üzere ortak paylaşım alanına yazabilirsin sizlerle tanıştıgım için çok mutluyum sanalda olsa hersey ok güzeldi veda degil sadece yarıstan cekildim ama burdayım kilo vermeyede devam edicem yaza hepimiz ideal kşlolarımızda olucazz .öptm hepinizi seviyorum siziiiii
bugün yediklerim
-bir kuru kayısı
-bir elma
-teyağında yumurta,peynir,soğan,ekmek,sıcak su
-yarım portakal
-sıcak su
vee egzersizlerim
:roflol: iki adammi bencedeeeeeeeee
kafamçokkarıştıbu ne be ne hesap yapmissin ama haa beynim donduu kizim hesabi kitabi birakta sen bu hafta 500gr ver baska birsey demiyom sana alla alla ( rose14)
sen güül güül bakalım ayın 28indede bu kadar neşeli olabilcenmii.sen merak etme ben 500 gr.veririmde sen 10 gr.verebilcenmi.ha ha haaaaaa
:1shok:bencede sok sokk nasil olur ki bu kadar kilo vermek degilmi ama iste guya yarisa giriyo aklin sira
kız ben sana sabret diyomm.hem buarda ayın 28idemek 4 hafta demek.zaten dr.lar haftada 1 kg normal kabul ediyor.senin bu gibi bilgilerden haberin yok galiba.bilgilendireyim dedim.ben tükjürdüğüm şeyi yalamam kızım.verecem diyosam verecem
tubacım kolay gelsin size siz bi yapın bakalım merak ediyorum
ben geçensene niyetlendim bütüngün meyve sebze sularını içtim başım çok ağrıdı lavman setide aldırdım ama o seti görünce korktum bayadelikafadulden halada bakamıyorum bile o sete
lavmanı yapamam heralde ilk günün gecesinde komşudan gelen ıspanaklı pastayı yiyerek beden temizliğini başlamadan bitirdim
tamam canım.ben çok isityorum.bide kkdaki yapanları görünce daha bi heveslendim.lavmana gelince benim tek korkum temişn noktasındaydı.onuda eczanerlden felan bulabiliyomuşuz. ve inanmazsın beliki ama ençok lavmöanı istiyorum ben.çünkü sonucunda neler neler oluyomuşşş. neyse anlatmıyayım. biz yaparız sende istersen bi sonraki ay yaparsın.:1hug:
rose spogat ii geceler nasilsiniz
rose spogat ii geceler nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?