Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kiz ne kotusun sen bilirsin canim sonra deme ama ay sagligim felan gitti diye ben dedim diyecegimi
hem hic yemedende olmaz bunu bilmem lazim sonra mahvedersin metabolozmanii benden demesi

canım benim arkadaşınıda düşünürmüşkaydirigubbakcemile3
bu diyette hiç aç kalmıyorum ki onun için bu diyetei seviyorum

ben geldiiiiim
sabah dogru düzgün kahvaltı bile yapamadan cıktım evden yarım dilim ekmek yedim bide azıcık peynir tutsun diye
öglen hiç bişey yiyemedim
az önce de yogurt corbası ictim bi dilim ekmekle
regl olmuşum nasıl şişim cumaya kadar iner umarım:bbo:

bu arada neler olmuş burda böyle herkes hırs yapmış
bi de ben yapabilsem keşke :bbo:
siz vermeye baslayın ben de gaza geliyim bari delikafadulden-tatlicadiarzu-

dün yediklerim
-bir kuru kayısı
-tereyağlı kızarmış kepek ekmeği,şekersiz süt
-1,5 portakal,yarım elma
-barbunye fasulye,iki kaşık pilav,yumurta sarısı,ekmek,teryağlı kepek ekmeği üzeri turunç reçeli
-limonlu sıcak su
-yarım portakal

60 dk yürüyüş

işte şekerler yarışmada olduğumuza göre her gün yazıcam buraya raporumu.
her çizgi arası iki saatten fazladır bilginize
ve pazar kaçamağım

bugün yediklerim

-bir kuru kayısı
-bir elma
-teyağında yumurta,peynir,soğan,ekmek,sıcak su
-yarım portakal
-sıcak su

vee egzersizlerim

1.yürüyüş / 120 dk
2. bacak esnetme / 100
3. yere yat bacak kaldir / 200
4. stepper / 200
5. ters mekik / 120
6. ip atlama (zıplama) 300
7. oryantal (hulahop) / 5 dk
8. mekik / 120
9. çapraz mekik / 60
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / 10 dk
12. çömelme / 90
13. görünmez sandalye / 20
14. ayaklari kaldir-indir / 20
15. geri tekme / 50

slm kıslar geçmişi okudumda amanın birbirine girmişsiniz birlik olmak için burdayız kırmayın birbirinizi bana gelince buaya basladıgımdan beri pek iyi bi performans gerçekleştiremedim basından beri bunu biliyorum ve burası bi yarısma çok hevesli gelmiştim ama sizleri görünce utanıyorum kendimden.neslicimde uarısını yapmıştı gerçi kurallar kalkmış ama ben sizi yavaslattıgım kanaatindeyim.
ve sizi daha cok gaza getirecek,daha çok kilo verecek üyelere ihtiyacınız var ben yine aralarda fırsat buldukca gelicem,halinizi hatrınızı sormaya ama sanırım benm için ayrılık vakti geldi neslicim benm yerime almak üzere ortak paylaşım alanına yazabilirsin sizlerle tanıştıgım için çok mutluyum sanalda olsa hersey ok güzeldi veda degil sadece yarıstan cekildim ama burdayım kilo vermeyede devam edicem yaza hepimiz ideal kşlolarımızda olucazz .öptm hepinizi seviyorum siziiiii

aaaa< nurcum neler diyosun sen öyle hiçbiyere gidemezsin kaydirigubbakcemile
ben senin bu takımdan mezun olrak ayrılmanı istiyorum benden sonra tabi:jeyyar:
neslihanında diğer arkadaşlarında senin ayrılmana razı olacaklarını hiç zannetmiyorum lütfen ayrılma ha gayter az kaldı mezun olmamıza

rose spogat ii geceler nasilsiniz

çok şükür iyiyim canım.görüyon demi nelrle uğraşıyom.şu sanal alemde ki arkadaşlar bile inanmıyolar kilo vereceğime.ama yoook allahın izniyele vercem.
sen nasılsın canım.annen nasıl oldu.kötü bi durumu yoktur inşallah.

bakma sne onlara hepisinden fazla kiloyu biz verecez aylardir ugrasiyorlar hala burdalar baksenağlama bi ins. yaza diplomayi alip mezun olcazkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…