Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aaaaa neslihan sen böyle iyiydin be güzelim :mymeka:
ne düzeni sen bi kaç ay daha bekle klava:klava:
daha 2 sene 14. takım sana emanet naniknaniknaniknaniknaniknanik

konusma kiz bak gider ayak beni sinirlendirme
neyse ben simdi gidim kocis cagiriyo geldigimde o cizelgeni degistir deli etme beni suna bak hele

burdayim kiz by dedim ya istee akilli biryere gitmem ben by demeden beni ogrenemedin mi daha neyse hadi sana byy

iyi geceler herkezeeeee

canlar hayırlı sabahlar siftahı açıyım yine sirkeli suyumu içtim birazdan kahvaltı yı normal yapıcam eşimle
hadi öpüyoruma.s.

hayırlı günler adaşlart.sayfayı bi açtım oda neeee:birileri kendi haline bakmadan bana gülüp yaza kadar 80 altına düşemeyeceğimden bahsetmişş.kııızzzz neslihaaannnn sen kendi ağlancak halin yerine banamı gülüyon.kızm benim sağlık problemlerim varr.ben ayda 2-3 kilo verdiğime şükrediyom.sana ne demeliii çok şükür sağlıklısın ama yerinde sayıp duruyon.ben sana göstreririm.ahanda rakiplerin arasında rtık bende varım.kork benden kooorrrrkkkkkk.
mart:6 kg
nisan:5 kg
mayıs : 5 kg
aynen böyle yapcam.gerekirse sadece maydonoz , matabolizma hızlandırıcı çay ve suyla gezecem ma bu kiloyuda vercem.
aslında önce üzülmüştüm.sonra dedimkiii: heeeyyyyyyt ulen meydanı terkedip gidrmiyim hiiiççç hadi kızm tuğba gösrter şuu neslihana gününü. ve feciii gaza geldimmm
haaa sen gülmeye devam ett.son gülen iyi gülermiş. bu arda yerinde sayman temennileriyle bayan kaplumbağaaaa.

haaa bende sabah sirkeli suyumu metabolizma hızlandırıcı elmalı karışımdan 3 bardak içtim.az önce sadece maydonoz domates bir küçük lokma melemen ve 3 çatalda peynir yedim.
neyse taktiklerimi söylemiyeyimma.ramızdaki kaplumbağa kopye çekmesinn.

neslihan bu benden sana
Çok üzgünüm çoooklülülülülülü:tomato:naniknaniknaniknaniklaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

aaaaa neslihan sen böyle iyiydin be güzelim :mymeka:
ne düzeni sen bi kaç ay daha bekle klava:klava:
daha 2 sene 14. takım sana emanet naniknaniknaniknaniknaniknanik

:roflol:işte buuuu bendende 2 sene dahalülülülülülü

Merhaba kızlar
bugun fazla gıremıcem, benım kucuk kız sabaha kadar uyumadı atesten onunla ılgılenıyorum..
herkese guzel haftasonu dılıyorum
Serınce tebrıkler canım 2. olmussuna.s.

serince tebrikler şeker
haftaya da ben veririm inşallah
neslihanın yokluğu beni çok etkiledi
gitmedimi bu kızın misafiri yaaa

Merhaba kızlar
bugun fazla gıremıcem, benım kucuk kız sabaha kadar uyumadı atesten onunla ılgılenıyorum..

geçmiş olsun şeker

Merhaba kızlar

geçmiş olsun canım yaa.allah şifa versin.yeğeni benim için öp.

Aloooooo kızlar nerelerdesiniz

meydan okuyon he :roflol: kolay gele

serince tebrikler şeker
haftaya da ben veririm inşallah
neslihanın yokluğu beni çok etkiledi
gitmedimi bu kızın misafiri yaaa
neslihanın misafiri 7 ayda kalabilirdelikafadulden

sibelcim geçmiş olsun Allah şifa versin çocuk hasta oldummu zaten herkes huzursuz hasta olur Allah kolaylık versin:teselli:

Kızlar akşam yarım kepçe mercimek çorbası, 2 kaşık ıspanak, bir kase yoğurt 1 dilim ekmek 2-3 kaşık makarna yedim
abarttım:uhm: biraz ama herkes sofrada bi iştahla yiyoduksengözlerimebaksanabi bana inat sanki yedikce yiyesim geldi az ondan şundan derken

(meydan okuyon he kolay gele)

eeeeeee buna meydan okumak denirse eevet canım meydan okuyorum.çok pis gaza geldim.yemek için elimi uzattığım herşeyde neslihanın sözü aklıma geliyo hemen bırakıyorum. neslihanı yakalamm lazım.oo kaplumbağa hızıyla yol alırken ben ona yetişirim inşallah.

:roflol::roflol::roflol:

gecmıs olsun dıleklerınız ıcın hepınıze tesekkur edıyorum canlar
kızıma suruplarını verdım yatırdım bakalım, ınsallah gece yıne ateslenmez:çok üzgünüm:
aksam bende makarna yedımklava:
gunuzde bıraz abarttım galıba haftasonu moduna gırdım yıne
her haftasonu oyle oluyor ama pazartesı tam gaz baslıyorum hem dıyete hem sporahihoyyyt

kizlar simdilik kacak girdim ama aksam burda olacam insallah bizimkiler gidecekler cunku cocuklari uyutabilirsem gelecem rahat rahat oldumu su meydan okuyanlara iki ciftt sozum var cunkuuu
beni cok guldurdun valla

kizlar simdilik kacak girdim ama aksam burda olacam insallah bizimkiler gidecekler cunku cocuklari uyutabilirsem gelecem rahat rahat oldumu su meydan okuyanlara iki ciftt sozum var cunkuuu
beni cok guldurdun valla

tamam kız hadı ozaman sızınkılerı yolla cocuklarıda uyut gel, beklerız ama gecıkırsen ben sonra gıremem benım kocıs pcde fılm bakacakmıs-tatlicadiarzu-

beni cok guldurdun valla

ayyyy aman aman bi çift sözü varmışş.ayyy çok merak ettim neymiş acaba hımmmm.sen gül gülüüüüllll. son gülen iyi gülermiş. ya sen akrebin dediği gibi hakikaten süpermişsin.bence her takıma her kilo vermek isteyipte vermeyenlere bi neslihan lazıımm.:roflol::roflol:lülülülülülü

valla ben herzaman burdayim be guzelim sen maasallah kac aydir 83 baska gormedik yok 81 olsan seslenmiyecem ona bile raziyiz ama tutturmusun bir hastalik gidiyon bakalim diyetisyen mis miste missss
su koca bogazini tutmadin gitti
ban agelince ben cok sukur en azindan almiyom yiyipte guzelim sen ona bak gr gr ama gidiyo cook sukur ben halimden memnunum canim senin boy kacti ben 1.70 boyunda 71 kiloda guzel bir bayanim allahima bin sukurr yani ben senin kaflarindan gocunmuyom
sen hele basla i dedigin seylerede gorelim bu hafta kac veriyon 500 ver bende 1 kilo vermessem bende neslihan degilim hadi okdar bile veremen sen hahahahahaa
anam bir cift soz dedim on cift ettiidelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…