- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #3.161
aaaaa neslihan sen böyle iyiydin be güzelim :mymeka:
ne düzeni sen bi kaç ay daha bekleklava: klava:
daha 2 sene 14. takım sana emanet naniknaniknaniknaniknaniknanik
nereye gittin by demeden kaptan
hadi insanlık bende kalsın byyy
bu arada daha öncede yazmıştım sabah kahvaltıya görümcem geliyo pazar akşamına kadar bendeler
kalabalık misafirim var ugrıyamaya bilirim kızlar
haydin ALLAH a emanet olun byyy
aaaaa neslihan sen böyle iyiydin be güzelim :mymeka:
ne düzeni sen bi kaç ay daha bekleklava: klava:
daha 2 sene 14. takım sana emanet naniknaniknaniknaniknaniknanik
Merhaba kızlar
bugun fazla gıremıcem, benım kucuk kız sabaha kadar uyumadı atesten onunla ılgılenıyorum..
herkese guzel haftasonu dılıyorum
Serınce tebrıkler canım 2. olmussuna.s.
Merhaba kızlar
bugun fazla gıremıcem, benım kucuk kız sabaha kadar uyumadı atesten onunla ılgılenıyorum..
herkese guzel haftasonu dılıyorum
Serınce tebrıkler canım 2. olmussuna.s.
meydan okuyon he :roflol: kolay gelehaaa bende sabah sirkeli suyumu metabolizma hızlandırıcı elmalı karışımdan 3 bardak içtim.az önce sadece maydonoz domates bir küçük lokma melemen ve 3 çatalda peynir yedim.
neyse taktiklerimi söylemiyeyimma.ramızdaki kaplumbağa kopye çekmesinn.
neslihanın misafiri 7 ayda kalabilirdelikafaduldenserince tebrikler şeker
haftaya da ben veririm inşallah
neslihanın yokluğu beni çok etkiledi
gitmedimi bu kızın misafiri yaaa
(meydan okuyon he kolay gele)
eeeeeee buna meydan okumak denirse eevet canım meydan okuyorum.çok pis gaza geldim.yemek için elimi uzattığım herşeyde neslihanın sözü aklıma geliyo hemen bırakıyorum. neslihanı yakalamm lazım.oo kaplumbağa hızıyla yol alırken ben ona yetişirim inşallah.
kizlar simdilik kacak girdim ama aksam burda olacam insallah bizimkiler gidecekler cunku cocuklari uyutabilirsem gelecem rahat rahat oldumu su meydan okuyanlara iki ciftt sozum var cunkuuu
beni cok guldurdun valla
kizlar simdilik kacak girdim ama aksam burda olacam insallah bizimkiler gidecekler cunku cocuklari uyutabilirsem gelecem rahat rahat oldumu su meydan okuyanlara iki ciftt sozum var cunkuuu
beni cok guldurdun valla
ayyyy aman aman bi çift sözü varmışş.ayyy çok merak ettim neymiş acaba hımmmm.sen gül gülüüüüllll. son gülen iyi gülermiş. ya sen akrebin dediği gibi hakikaten süpermişsin.bence her takıma her kilo vermek isteyipte vermeyenlere bi neslihan lazıımm.:roflol::roflol:lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?