- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #3.141
sıkma canını her neyse düzelir inş düşe kalka yaşıyoruz canım :1hug:bilgilendirdiğin için sagol neslihan
bende yeni geldim 1 elma yedim öğlen şimdide yogutla kuru fasülye yicem 1 galeteyle
çıkmam gerek biraz canım sıkkın ailevi olarak kızlar
görüşürüz sonra
abovvv 2. olmuşum
neyse bidahaki hatta dahada bomba olucam ALLAH IN izniyle yürüyüşe başlamayı düşünüyorum
tebrikler için herkeze teşekkürler kızlar hepinizin sayesinde
neslihan kız gördünmü kilo nasıl verilirmiş hem misafir ağırladım hem bogazımı tutdum ben 1 tane cay bile içmiyorum gittiğim yerde beni böyle kabul edin diyorum
babam bi kızıyo bişey yemiyorum diye hele ablamlar ama kayınvaldem bugün bana yanında giyindim diyoki genç kız gibi oldun daha verme yeter biraz kıskanır beni ama kendinle kıyasladığı için değil başkaları bakar bana diye
kız kayınvaliden haklı zaten güzelsin bide gösterişin oldumu e yani çok süsülenip çıkma dışarılara bekar sanacaklaryerimsenibenabovvv 2. olmuşum
neyse bidahaki hatta dahada bomba olucam ALLAH IN izniyle yürüyüşe başlamayı düşünüyorum
tebrikler için herkeze teşekkürler kızlar hepinizin sayesinde
neslihan kız gördünmü kilo nasıl verilirmiş hem misafir ağırladım hem bogazımı tutdum ben 1 tane cay bile içmiyorum gittiğim yerde beni böyle kabul edin diyorum
babam bi kızıyo bişey yemiyorum diye hele ablamlar ama kayınvaldem bugün bana yanında giyindim diyoki genç kız gibi oldun daha verme yeter biraz kıskanır beni ama kendinle kıyasladığı için değil başkaları bakar bana diye
ben bu sabah peynir domates falan yine aynı kahvaltı
öglen kapuska yedim 3 kaşık falan yogurtla 2 saat sonra falan birazcık kek yedim azıcık ama
aksam da bi elmayla bi bardak süt içtim bu günlük bu kadar..
:1rolleyes:
Selam kızlar ya bı okuyayım geçmişi hiç ilgilenemedim forumla kızla kozmik beden temizliğini yapıyorum hep beraber yapalım mı ?Bu arada serince arkadaşımı da kutluyorum ikinciliğinden dolayı
anammm ne guzel kiz valla supersin aferim aferim ver sen dahaneslihan kız gördünmü kilo nasıl verilirmiş hem misafir ağırladım hem bogazımı tutdum ben 1 tane cay bile içmiyorum gittiğim yerde beni böyle kabul edin diyorum
:roflol::roflol::roflol:yeterki yaza kadar 70 lere ineyimde.ama hala ümidim var.
hepinize tekrar teşekkürler şekerler
kızz biraz acın şu beden temizliğimidir nedir bende yapam
anlatın bakem acıkk
ay nesrin sagol kayınvaldem bana bakan biri oldugu zaman hemen yüzüğünü göster diyo
bide herkez diyo ne evlisin 2 de cocugunmu varr
ama daha uzun yol var önümde şu 10 kilo bi gitsin bi 5 daha vericem inşallah
bu arada cizelgende gozumden kacmis degil
sinir etti beni o cizelgen bekle geliyorum bendee haberin olsun bakalim yarin bende artik bir kendimi duzenleyim degilmi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?