Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bilgilendirdiğin için sagol neslihan
bende yeni geldim 1 elma yedim öğlen şimdide yogutla kuru fasülye yicem 1 galeteyle
çıkmam gerek biraz canım sıkkın ailevi olarak kızlar
görüşürüz sonra

merhaba kızlar
bende etlı nohut yemegı yedım
aksam yıne yuruyuse cıkcam
bu haftada 4. yuz gıbı gozukuyor bakalım
Neslıhan bılgılendırdıgın ıcın tesekkurler canım ınsallah en kısa zamanda Begum aramıza katılır...
Serınce kız neden canın sıkkın merak ettım ınsallah onemlı bırsey degıldır:teselli:

kızlar nasılsınız bende bugün kendime kapuska yaptım çok az tuz ve yağ koydum pişirdim ama zehir gibi acı etmişim kafamçokkarıştı güya iyi gelir diye rahatsızlığıma sebze pişiriyom ama acısı daha fena yapıyo beni üfffıbenneyaptımki

bu haftanın şampiyonu:hooray: tuğba tebrik edrim kız a.s.
çoğumuz korkudan gram garm vermiş kılpayı kurtardık :lepi:
kız rose tuğba kırmızı kartın kaldı haftaya kırmızı kart hediye edilecek ona göre:dance: he ama yanlız degilsin neslihanda sana kaydirigubbakcemile5eşlik edecek oda bu hafta verememiş:roflol:
canlar akşam komşuya oturmaya çıkcam inş ağır şey yapmaz çayın yanında bişe yapma dedim ama -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
bilgilendirdiğin için sagol neslihan
bende yeni geldim 1 elma yedim öğlen şimdide yogutla kuru fasülye yicem 1 galeteyle
çıkmam gerek biraz canım sıkkın ailevi olarak kızlar
görüşürüz sonra
sıkma canını her neyse düzelir inş düşe kalka yaşıyoruz canım :1hug:

adaşım tebrikler canım.diğer kilo veren arkadaşlarıda tebrik ediyorum.
hayseeeemmmm zaten iyce sters oldum ama yok öyle kırmızı karta felan.aaaaaa ne canım .önümde bgihafta var.vallah eşime dedim bana tne karabiber kabuk tarçın karanfil al diye sağolsun almış.yarından itibaren metabolizma hızlandıran elmalı şeyi yapcam.bugün hep kkda kilo vermeyi hızlandırıcı şeyleri okudum.en uygun onu gördüm . yapcam artık ama haftaiçi arayı bozuyo iştee.neyse bide böyle deniycem dahada oıolmazsa cuma sabahı pılımı pırtımı toplar kovulmadan giderrim. ama sabredip haftayı bekliycez..heralde bi 500 gr. bari veririm.

abovvv 2. olmuşum
neyse bidahaki hatta dahada bomba olucam ALLAH IN izniyle yürüyüşe başlamayı düşünüyorum

tebrikler için herkeze teşekkürler kızlar hepinizin sayesinde
neslihan kız gördünmü kilo nasıl verilirmiş hem misafir ağırladım hem bogazımı tutdum ben 1 tane cay bile içmiyorum gittiğim yerde beni böyle kabul edin diyorum
babam bi kızıyo bişey yemiyorum diye hele ablamlar ama kayınvaldem bugün bana yanında giyindim diyoki genç kız gibi oldun daha verme yeter biraz kıskanır beni ama kendinle kıyasladığı için değil başkaları bakar bana diye

tebrik ederim canım
iradene de bayıldım hakkaten çok iyi a.s
ben de bu hafta yürüyüse tekrar baslamayı düsünüyorum inşallah haftaya daha cok kilo gidicek..kaydirigubbakcemile2

serince tebrik ederim canım derceye girmişsin
başarılarının devamını dilerim ha gayter kızlar bizde yapabiliriz :dance::teytey:
rose tubacım o çay çok iyi gerçekten ödemi atıyo şifa çayı gibi birşey çok faydalı kızzma hastalanınca balla tatlandırıp içiriyodum çok iyi geliyodu tadıda çok güzel
ben bu sabah klasik kahvaltı
o kadar yoğunduki bu gün öğle yemeği yiyemedim sadece 1 nescafe içebildim
akşam 6 gibi 1 tabak pilav yarım tabak kıymalı patates oturma 2 dilim ekmek
uzun süre aç kalamak yaramadı bana suda içemedim bütün gün dışarda olduğum için
galiba ben lahana diyeti yapıcam
bende bir haftada 2kilo 3 kilo vermek istiyom:1closedeyes:

ben bu sabah peynir domates falan yine aynı kahvaltı
öglen kapuska yedim 3 kaşık falan yogurtla 2 saat sonra falan birazcık kek yedim azıcık ama
aksam da bi elmayla bi bardak süt içtim bu günlük bu kadar..
:1rolleyes:

Selam kızlar ya bı okuyayım geçmişi hiç ilgilenemedim forumla kızla kozmik beden temizliğini yapıyorum hep beraber yapalım mı ?Bu arada serince arkadaşımı da kutluyorum ikinciliğinden dolayı

sağol nuraycım.yok kafaya koydum gerekirse akşamdan hazırlayıp koycam yani.benim öyle ay haftada 2-3 kilo vereyim diye bi hırsım yk.haftada yarım olsun bir olsun ama temiz olsun. yeterki yaza kadar 70 lere ineyimde.ama hala ümidim var.
haticecim bende yapcam o kozmik beden temizliğini nasipse3.ama ayın 7si ve 15i arasında yapılıyo yaa.ozamnı bekliyorum.asıl ozamnlar yapılırsa daha etkili oluyomuş.sen ne zamn yapmayı düşünüyosunki.

kız kayınvaliden haklı zaten güzelsin bide gösterişin oldumu e yani çok süsülenip çıkma dışarılara bekar sanacaklaryerimseniben

Abowwdelikafadulden 3 kaşık kapuskamı -tatlicadiarzu-ben yedimmi nerdeyse 3 kepce yiyorum

Selam kızlar ya bı okuyayım geçmişi hiç ilgilenemedim forumla kızla kozmik beden temizliğini yapıyorum hep beraber yapalım mı ?Bu arada serince arkadaşımı da kutluyorum ikinciliğinden dolayı

hticecim ben cesaret edemiyorum bi yapın bakalım şu laman işleri itici geliyor bana :çok üzgünüm:

kızlar bende komşuya oturmaya gitmiştim çok olmasada kalori aldım
gitmeden birşey yapma demiştim sağolsun pasta yapmamıştı ama yine aparatif şeyler vardı biraz çekirdek bir iki fındık 4-5 çubuk kraker yedim çok oldu tabiki onları yiyene kadar kaç dilim ekmek yer karnımı doyururdum dimi yani:sm_confused:

anammm ne guzel kiz valla supersin aferim aferim ver sen daha
kiz bende almadigima sukur ediyom cunku cok fena yemekler pastalar yapiyorum yaa cok sukur gecen hafta tartilmadim ya o hafta vermistim sanirim onu almista olabilirim neyse hayirlisi bu arada cizelgende gozumden kacmis degil
sinir etti beni o cizelgen bekle geliyorum bendee haberin olsun bakalim yarin bende artik bir kendimi duzenleyim degilmi ama

yeterki yaza kadar 70 lere ineyimde.ama hala ümidim var.
:roflol::roflol::roflol:
cok guldum sen hii zor be guzelim senin 7 rakamlara gecmen biraz hayal gibi

bu arada kural felan yok ha ona gore herkez takilsin kendi kafasina goree
ben yokken atmis tutmussunuz simdide kuraldan soz ediyorsunuz yok oyle yagma bulun kendiniz uygulayin kurallari hadi bende gorim

hepinize tekrar teşekkürler şekerler
kızz biraz acın şu beden temizliğimidir nedir bende yapam
anlatın bakem acıkk

ay nesrin sagol kayınvaldem bana bakan biri oldugu zaman hemen yüzüğünü göster diyo
bide herkez diyo ne evlisin 2 de cocugunmu varr
ama daha uzun yol var önümde şu 10 kilo bi gitsin bi 5 daha vericem inşallah

kiz vala tebrik ederim daha demin soylemeyi unutmusun dogru diyorlar anam zaten benimkiside istemiyo fazla kilo vermemi ya iste caktirmaa catlasinlarr

bu arada cizelgende gozumden kacmis degil
sinir etti beni o cizelgen bekle geliyorum bendee haberin olsun bakalim yarin bende artik bir kendimi duzenleyim degilmi ama

aaaaa neslihan sen böyle iyiydin be güzelim :mymeka:
ne düzeni sen bi kaç ay daha bekle klava:klava:
daha 2 sene 14. takım sana emanet naniknaniknaniknaniknaniknanik

nereye gittin by demeden kaptan
hadi insanlık bende kalsın byyy
bu arada daha öncede yazmıştım sabah kahvaltıya görümcem geliyo pazar akşamına kadar bendeler
kalabalık misafirim var ugrıyamaya bilirim kızlar
haydin ALLAH a emanet olun byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…