• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

güleysacım ekmegin çok degil bence normal
aslında yaptığımız rejim normal hayatımızdada sürdürebilecegimiz gibi olmalı öbür türlü malesef çok çabuk geri alıyoruz

ewt çok haklısın.benim sorunum akşam yemeği vaktinden sonra gece acıkmalarım oluyr.dün akşam bişe yememek için zor tuttum kendimi.bu gecede meyve falan atıştırıp engel olmaya çalışacam kendime.:oklava:

bazen inanılmaz kakaolu puding krizim tutuyr.o zaman tam meyveye dayanıyrm mecbur.tadını aldım mı vazgeçemiyrm.yeme alışkanlığımızı değiştirmeliyiz gerçektende

bazen inanılmaz kakaolu puding krizim tutuyr.o zaman tam meyveye dayanıyrm mecbur.tadını aldım mı vazgeçemiyrm.yeme alışkanlığımızı değiştirmeliyiz gerçektende

canim bence fena degilsin guzel beslenmek gercekten herseyden onemli
arda kacamaklar olmasa zaten biz bu halde olmazdik dimi ahh cikolatalara dayansak iyi olacak ama nerdeeeeeee

rose 14 geçmiş olsun canım..allah şifa versin bebişine..

rose 14 geçmiş olsun canım..allah şifa versin bebişine..

anaa hosgeldin kzi ban slm yokmuu hemserimm
nerelerdesin kiz sen insan tebrik etmeye gelirr
seni hayirsiz bende geliyorum arada bakiyorum sen yoksun oyuzden seslenmeden cikiyorul canim ama hep takibimdesin haberin olsunn .

ıyı aksamlar kızlar
bende bugun regl olmusum canım cok tatılı ıstıyordu 2 tane cıkolata yedım ama soz buhafta baska yemıcem, takım olarak bırıncılıgımızın devam etmesı gerekyerimseniben

rose canım cok gecmıs olsun ınsallah kızın bugun dahada ıyıdır, Allah sıfasını versın...

slm kıslar ben yine bugun oruçluyum aksam lahana çorbasıyla acıcam yanında salata ve biraz yogurt akşamda meyve olarak planlıyorum bi değişiklik olursa bildiririm muccxx

iyi pazarlar canlar.öncelikle:
haysem,s200,güleysa,akrep,nukeray,tuğba,neslihan,hatice ve geçmiş olsun dileğinde bulunan bütün arkadaşlarıma teşşekkür ederim.kızım bugün biraz daha iyi ama öksürüğü çook fazla.yarında benim kurs başlıyo.onu nasıl bırakıp gidicem bilmiyorum.neyse buylcaz bi çaresini.

gunaydin arkadaslar hadi tam gaz devam ediyoruz demi, birinci olduk diye birakmayalim ,hep birinci insallah biz olalim
bugun ben sabah bi bardak cayimi ictim ,yaninda sutlu ekmek icine biraz peynir koyup yedim bukadar canim baska bisey istemedi ,oglen yemedim simdilik canim istemiyo neyerim bilmiyorum ,ama aksam yine yemeyi dusunmuyorum artik iyice midem kuculdu

leylasen_GUNAYDIN_6.jpg

merhaba kızlar bende bugun pazar kahvaltısını bıraz fazla kacırdım ama aksam bısey yemıcem sadece meyve ve spor yaparım...

selam kızlar
bende bugün 3 galete peynir çay ve yarım yumurtanın beyazını yedim bol su içiyorum bide adetliyim ya çok halsizim evim almış başını gidiyo hiçte halim yok valla bi yürüsem biraz iyiydi dünde yürüyemedim yiğenlerim yine bende kaldı neyse kimseler yok bende kalkıyım baride evi toparlıyım biraz

Kızlar çok kötüyüm bilgisayarı forward etmek için vermiştim.salaklar herşeyı yedeklememişler.Tm dosyalrım gitti ne yapıcam bilmiyorum.Nivea body de gitti şimdi nasıl yükliycem.Link de yüklenmıyor diyor.

slm kizlar ben geldim bugun inanin okadar cok isim vardiki amann gorseniz dolaplarimi hep indirdim kayboldum iannin islerin icinde ne yapimm anca bitti isim gecte baslamistimm belim felan hic tutumuyo
siz neler yapiyorsunu zya sumilat canim sen burdasin nasilsinn

Back