- Konu Sahibi Pinarbartu
-
geldim geldim kıslar çok mutlu oldum nuraycım çoook tebrkler
nesli iyiki gaza getirdin bak bizi 5 li rakamlara çok az kaldı
bayagı acık ara farkla birinci olduk
ayyy kızlar şimdi girebildim valla çok sevindim herkezi tebrik ederim
1. olmuşuz bu gaz bize baya gitsin kızlar
ben bugün fazla bişey yemedim yürüyemedim bantta yarım saat dışarda dolaştım ama
yarın yada öbür gün regli olcam ondanda şişim heralde neyse aynen devam be kim tutar bizi
gunaydin kizlar nasilsiniz bugun ,birinciliktrn sonra herkesin morali duzelmistir
bende az once bir tane kuason ve bide yesil cayimi icip ise baslicam
aksamlari yemek hic yemiyorum bir haftadir
artik aliskanlik haline geldi bende insallah bundan sonra yemicem insan aksam yemeyince veriyo
yani az atistirmam oluyo ac kalmicak sekilde
haftada bikac kez yatmadan yarim saat sporumu yapiyorum ,aksam yapamadim misafir vardi, insan kilo verdigini gorunce tam gaza devam ediyo
Canım sabah yapamıyorum ama akşam mutlaka yapıyorum ya arkadaşım söyledı akşam yapmamnın etkisi olmaz çok dedi boşuna yoruluyorsun dedi moralim bozulduaaa bencede canimm hadi ozaman iki kilo vermemn lazim super olursun ha bende bu okadarda zor degil dimii canim nivea badyi yapiyormusun canim ben dun yapmamdim boya yaptik cok yorulmustum oyuzden simdi yapmam lazim bak bir yerde okudum 800 900 kalori yaktiriyormuss nivea bady sabah aksam yaparsan
arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.az önce doktordan geldik.faranjit olmuş kuzum.çok da kötü öksirüyo hırıltılı hırıltılı.dönüşte lahmacun istedi girdik artık.annecim nolursun benimkinden azıcık yee.beraber yiyelimdedi.kırmadım artyık.ben yemeyince oda yemedi.yarısının yarısını yedim.bugün salata ve brokoli yiycem .
14. takim 86 ETAP''''
nukeray ( 66.8/63.3/3.5/5.24%)
serince84 (72.5/72.5/0.0/0.0%)
s2000( 71.0/69.9/1.1/1.55%)
sumilat( 62.9/60.8/2.1/3.34%)
haysem (67.0/66.0/1.0/1.50%)
gayem geri donmek uzere ayrildi
rose14 ( 84.5/83.5/1.0/1.18%)
neslihan ( 75.0/73.6/1.4/1.87%)
psoriasis(69.4/68.0/1.6/2.02%)
eylulce(/89.0/88.2/0.8/0.90%)
Sympathique(60.0/58.8/1.2/2.0%)
14.TAKIM TOPLAM KILO (718.1/704.6/13.5/1.88%)
yaa arkadaşlar.akşam 8 den beri kızımın ateşi 37nin altına düşmedi.çokk canım sıkkın.yavrumun dudakları kıpkırmızı oldu. okadar ateş düşürücü verdim ama yok.ben de şimdi bekliyorum.iççamaşırıyla yatırdım.arda eklem yerlerine ılık suyla ıslatıyorum.hayırlarla bi sabah olsa.allah tüm yavrularımızı korusun. nekadar savunmasız ve çaresizler yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?