• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nabersiniz kızlar.ben bugün temizliğe başladım.öğleden sonrada toplantı vardı oraya gittim.buhafta kurstan ve dersten arta kalan zamnlarda temizlik yapcam artık.bende kilo vernleri ve almayanları tebrik ediyorum.

merhaba
bugun bi parca cikolata dısında bi kacamak yapmadım ama acayip iştahım arttı sanki :S
sabah bi dilim ekmek peynir yedim
öglen yogurt yedim
aksam da yogurtlu domatesli kabak yedim..

Merhaba kızlar
bız bu hafta 4. olmusuz yınede fena sayılmayız ama haftaya daha ıyı olacagız ınsallah...
12. takım bırıncı olmus

nabersiniz kızlar.ben bugün temizliğe başladım.öğleden sonrada toplantı vardı oraya gittim.buhafta kurstan ve dersten arta kalan zamnlarda temizlik yapcam artık.bende kilo vernleri ve almayanları tebrik ediyorum.

canım sana kolay gelsın, temızlık yaparak kalorı yakarsın ıste ne guzelkaydirigubbakcemile2

merhaba
bugun bi parca cikolata dısında bi kacamak yapmadım ama acayip iştahım arttı sanki :S
sabah bi dilim ekmek peynir yedim
öglen yogurt yedim
aksam da yogurtlu domatesli kabak yedim..

cıkolata dısında cok hafıf yemıssın zaten canım okadar olur
benımde bugun cok ıshatım acıldı tutamıyorum kendımı-tatlicadiarzu- ama yarından ıtıbaren sıkı bır dıyete baslıcam-tatlicadiarzu-

Merhaba kızlar
bız bu hafta 4. olmusuz yınede fena sayılmayız ama haftaya daha ıyı olacagız ınsallah...
12. takım bırıncı olmus

sadece dökülen biz degiliz demekki :roflol:4. olduğumuza göre ben sonlardan olabilecegimizi düşünmüştüm-tatlicadiarzu-
haftaya önlere geçeriz inşkaydirigubbakcemile4

günaydın güaydın
anacım ellerim kaşınıyo nedense bu neslihan nerdeki gram vermeden tamamlamış koca haftayı
ellerimin kaşıntısını gidermem gerek
evet neslihan aranıyor

Gunaydın kızlar
5 ı bıryerde cayımı ıctım
kocıs daha uyuyor, uyanınca kahvaltı edcez

Akrep canım Neslıhanın kayınbabası geldı turkıyeden fazla gıremıcek...

selam canlarım nasılsınız
ben sabah sadece domates 2 çatal peynir ve maydonoz yedim.birazdan elma işkindide brokoli yiycem akşama et güveç yapcam ama nasıl dayancam bilmiyorum.ama diyetisyten yiyebilirsin demişti.3 kaşık ondan ve salatadan yerim artık.

günaydın güaydın
anacım ellerim kaşınıyo nedense bu neslihan nerdeki gram vermeden tamamlamış koca haftayı
ellerimin kaşıntısını gidermem gerek
evet neslihan aranıyor

maşallah akrep çok iyisin ama zayıflamak seni bi tuhaf etti heralde bacım.ne kız o resim öyle bizi günaha sokuyon.her mesajını okuyunca guslmü etcez.değiştir onu beee.çok iğrenç biresim bence.tabi sen beğeniyosan dursun ama vebali sana cicim.

selam canlarım nasılsınız
ben sabah sadece domates 2 çatal peynir ve maydonoz yedim.birazdan elma işkindide brokoli yiycem akşama et güveç yapcam ama nasıl dayancam bilmiyorum.ama diyetisyten yiyebilirsin demişti.3 kaşık ondan ve salatadan yerim artık.

dıyetısyen yıyebılırsın dedıyse ye bence canım bırkac kasıkdak bırsey olmaz
ha buarada dıyetısyenın verdıgı dıyete uyuyormusun nasıl dıyet bıldıgımız klasık dıyetlerdenmı-tatlicadiarzu-

Bu arada geçmişi okuyamadım dünden bu yana tüm arkadaşlarımı kutluyorum 4. olmak da ıyı

Hatıce asıl senı kutluyorum senın sayende 4. olduk yoksa bızde ıs yok anacım
sen bu haftada 2 kıloya yakın kılo verdın nasıl becerdın kız anlatsana tıyolarını:jeyyar:

Son düzenleme:
Back