• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam hatunlar
anamm kızmse benim yazımı farketmemiş bile ayyy çok üzüldüm
merak etmemişsiniz ama ben söyliyim
2 de bi dışarı cıktım eve geldim ev misafir dolu anca gittiler topladım yerleştirdim derken anca geldim
dieti hiç bozmadım kızlar
beyse bende gidiyim kızı uyutucam byyy

Aferin kız misafirlerle bozmadın:1hug: tuğbacım msjını fark ediyoruz tabiki ama herşeye yazma fırsatı olmuyor teşekkür butonunuda kaldırdılar okuyup okunmadığı anlaşılmıyor birde çoğu geçmişi okumuyordun sana yazdıklarımı fark etmiyordun bile önceden
bende o yüzden bazen yazasım varsada yazmıyorum okunmuyor diye

150 kiloya çıkınca kocam beni boşadı
Uyan Kılıç Bacınoğlu 37 yaşında, başanmanın eşiğinde bir kadın... Onun diyet hikayesi pek çok kadına tanıdık gelecek... Kendisi eskiden bir işkadınıydı ve tek şikayeti küçük ayva göbeğiydi. 57 kilodayken, zayıflama kampına gitti. İyi gözükmek ona yetmiyordu, mükemmel olmak istiyordu. Kampta 52-53 kiloya kadar düştü. Ancak bu hali uzun sürmedi. Kamptan 3 ay sonra 67 kiloya çıktı. Hayatında ilk kez bu kilodaydı!

ALAY KONUSUYDU
Bu sırada evlendi. 10 yıl önce gelinliğini, 67 kiloyken giydi. Ama rahatsızdı, balayından dönünce tekrar kampa girdi. Bol spor ve çok az yemek derken; tekrar 57 kiloya düştü. Hamile kaldığında, 62 kiloydu. Çok özen gösterdi ve 10 kilo alarak hamilelik dönemini tamamladı. Ancak loğusalığında, 'Süt veriyorsun, yemelisin' şeklindeki tembihlerin hepsini dinleyince; tam 85 kiloya kadar çıktı. Evliliğindeki ilk çatırtılar, tartıda bu kiloyu görmesiyle başladı. Sıkıntıdan iyice şişmanladı ve 100 kiloya ulaştı. O günlerdeki ruh halini, şu cümlerle anlatıyor: "Eşim benimle sürekli alay ediyordu. Kompleksli biri olmadığım için önce aldırış etmedim. Zaten benim gözlerim de şaşıydı ve ameliyat olana kadar herkes benimle alay etmişti. Gerçi gözlerim yine bozuldu. Ama alışık olduğumdan, fiziksel özelliklerimle dalga geçilmesi beni çok fazla üzmüyordu."

YENİ HEDEFİ 60 KİLO!
Uyan Kılıç Bacınoğlu, bir süre sonra iyice şişmanladı ve 150 kilo oldu. Bir obeze dönüşmüştü. Eşi artık onu beğenmediğini söyleyip boşanmak istediğinde, psikiyatriste gitti. Psikiyatristi onu diyet yapmaya ikna etti. Prof. Dr. Ziya Mocan'ın hastalarından biri oldu. Bir yılda 100 kiloya kadar indi. Şimdi, eşinden boşanmak üzere... En büyük hedefi ise 60 kiloya inebilmek. Tüm bu süreç içinde, genç kadın oğlunu büyütebilmek için işini de bıraktı. Sonuçta mükemmel bir çocuk yetiştirmeyi başardı. Biricik oğlu ata biniyor, piyano çalıyor, resitaller bile veriyor. Karnesi ise yıldızlarla dolu... İyi bir anne olmak için çabalarken aldığı aşırı kilolar nedeniyle boşanmanın eşiğine gelen Bacınoğlu, ilginç öyküsünün kalanını şu sözlerle anlattı:

* Sizce eşiniz sizden ayrılmak istemekte haklı mı?
Türkiye'deki erkekler çok şekilci. Biz 'iyi günde, kötü günde' diye yemin ettik. Beni obez olduğumda doktora götürebilirdi. Destek olabilirdi. Onun yerine başka birini tercih etti. Türk erkeklerinin klasik hareketi haline geldi bu durum. Eşleri şişmanlayan erkekler, hemen 90-60-90 ölçülerinde bir sevgili aramaya başlıyor.

* Sizce kadınlar evliliklerine güvenip yani "Beni zaten beğenen beğenmiş" deyip, kilo alabilirler mi?
Bunu yapmamaları gerekir. Bence öncelikle, bir kadını kilo almaya iten nedenin ne olduğunu araştırmak gerekiyor.

ERKEKLER ŞEKİLCİ!
* Türk erkekleri eşlerinin şişman olmasına neden katlanamıyor?
Türk erkekleri çok şekilci ya da artık şekilci oldular. Benim annem de her zaman kiloluydu ama babam ona kilolu olduğu için çirkinleştiğini hiç söylemedi. Artık evli kadınlar evliliklerini ayakta tutabilmek adına neşter altına yatmak zorunda kalıyor. Benim sırf bu yüzden silikon yaptıran arkadaşlarım var. Kocaları onları belki de bu operasyonlar sayesinde boşamıyor. Ama bu şekilde yaşamak onları gerçekten çok mutsuz ediyor.

* Siz kilo vermeye ne zaman karar verdiniz?
Eşim artık benim suratıma bakmak istemeyip, boşanmak istediğini söylediğinde, ben olayların farkında bile değildim. Psikiyatriste gittim. O sıralar aynaya bile bakmadığım için kilolu olduğumu düşünmüyordum. Durumumun farkında bile değildim. Psikiyatristin yönlendirmesiyle de doktora başvurdum.

* Kilo vermek, düşünüldüğü kadar zor bir şey mi?
Hayır. Ben sadece yeme düzenimi değiştirdim. Ama her şeyden önemlisi; yeniden kendi hayatımı kurmaya başladım. Kendime öncelikle bir iş kurdum. Psikolojim düzelmeye başladı. Kendimi yemekle tatmin etmekten vazgeçtim. Oğlumun bana hep, 'Çok güzelsin' demesi de, bana güç verdi. Sağlıklı beslenme programına geçtim. Bir yılda 100 kiloya indim. Eşim bu değişimi fark etmedi bile çünkü hâlâ suratıma bakamıyor.
alıntıdır .....................
Inanki buyuk bir dikkatle okudum bu yaziyi eger o kadinin yerinde ben olsaydim bir kere esi eger kilo aldi diye bosanma davasi acti ise ben bir dakika beklemez bosanirdim boyle erkekler varmi acaba diye dusunuyorum suan demekki varmis .Ben hamileyken ve daha sonrasinda tam olarak 30 kilo alip ve daha sonra veren birisiyim ve esim asla ama asla kalkipta rejim yap zayifla hayatim felan diye bir cumle kullanmadi hatta kiloluyken yuzum daha cok guzelesmisti boylede cok guzelsin dedigi anlar aklima geliyor suan :utangac:, Cunku esim beni Ben oldugum icin seviyor ister 10 kilo olayim ister 1000kilo .Ve diger kadinlara ise diyecegim tek sey var egerki kocaniz sizi sadece fiziginiz icin seviyorsa ( kilo aldiniz diye bosamak istedigini duyarsaniz aninda onaylayin ondan hayir gelmez )yada es adaylari bence evlenmeyin bole erkeklerle cunku daha sonra dogal olarak sizde kilo alcaksiniz ve boyle es olmaz olsun derim Çok üzgünüm çoook

kızlar biliorum kızdınız bana ama geçmişi okumadan bi yazayım dedim
pazartesi diş doktoruna gittim 20 yas dişim apse yapmış salıgünü onu ameliyatla aldılar narkoz vurdular iki gündür inanın kendimde degilim yavas yavas toparlıyorum tabi bu arada sıvı besleniyorum agrı vee 6 dikişim var bikaç gün sonra katıya geçicem bugun püre yemeyi deniycem şimdi geçmişi okuyorum

bu hafta pek kimsw iyi değil galiba.benimde pek ümidim yok açıkcası.
ayyy nesliaha sensiz de buaraların pek tadı olmazki.arda gelip sopalıyon yine bizide aklımız başımıza geliyodu.neyse yinede dediğin gibi girmeye çalış artık.
hayırlı geceler arkadaşlar.
kiz sende ne olduda umidim yok diyon kacamak yaptin dimi kiz hadi senin daha kacamak yapacagin zaman, gelmedii yuru az biraz ver sonra beraber yapariz kacamaklari
kiz belli birsey yok tabiki gelecem biryere gitmis degilim sabahlari muhtemelen burda olurum ama yarin olmiyacam cunku tam o saatte gelecekler bende almaya gidersem sabah hep orda gecer zamanim o bakimdan dedim gelmiyecem diye yoksa burdayim biryere gittigim ok
suandada kizi ayagimda salliyom uyusun birsuru isim var artik islerden basimi kaldiramam

gitmeee :çok üzgünüm:-tatlicadiarzu-
sensiz cekilmez buralar bee girmeye calıs canım yine de :)
ayy canlarim tesekkur ederim ama bu kadar uzulmeyin cunku buralardayim gittigim yok sadece yarin bakin bainizin caresine okadar a.s.
selam hatunlar
anamm kızmse benim yazımı farketmemiş bile ayyy çok üzüldüm
merak etmemişsiniz ama ben söyliyim
2 de bi dışarı cıktım eve geldim ev misafir dolu anca gittiler topladım yerleştirdim derken anca geldim
dieti hiç bozmadım kızlar
beyse bende gidiyim kızı uyutucam byyy
anam niye senin yazini gormeyelim kiz sunun dedigine bak arada kaynamistir ne yapalim kiz sende bizimkilere bakmiyon aaaa
kafani kirdirma bak sen bakmadin ben bakmadim davasina donmeyek demi ama
vall abu arada supersin bu hafta sen kurtaracan desene bizi

Kızlar ben rejim modundan çıkmış bulunuyorum :utangac:yarın giricem inş kaydirigubbakcemile4 bu sabahta kepekli ekmegim yoktu normal ekmek yedim cokacimcoookyanında çemen peynir dün zaten misafirlerle yedigim dolmaları zor sindirdimkafamçokkarıştı

kiz uzulme girersin senin maasallahin var zaten hakettin birazcik cikmaya biraz diyom ama ha uzatma derim bosa gitmesin hersey

pazartesi diş doktoruna gittim 20 yas dişim apse yapmış salıgünü onu ameliyatla aldılar narkoz vurdular iki gündür inanın kendimde degilim yavas yavas toparlıyorum tabi bu arada sıvı besleniyorum agrı vee 6 dikişim var bikaç gün sonra katıya geçicem bugun püre yemeyi deniycem şimdi geçmişi okuyorum

hosgeldin canim gecmis olsun ya kizmak degil bizimkisi anim seni aramizda gomek istemek okadar birde guzelim gecmsii okuyunca cevap yazarsan bizim icin daha iyi olcak hic cevap yazmiyon yazmadigin icinde sohbet ortami pek olmuyo yanlis mi soyluyorum kizlar yanlisim varsa duzelltin

kizlarr herkeze slm
ya hic sormayin cuma gunu turkiyeden kayinbabam gelecekte temizlikle ugrasiyom oyuzden hic gelemedim bugun haber verim dedim bu siralar pek giremiyecem idare edin beni oldumu yardimcim kiz bak buralarda ol ben gelemessem eger sen devreye gir oldumu tlf nun var eger birsey olursa ararim senii tamammi cuama gelecek cunku olmassa herkez persembeden kilosunu soylesin cuma sabah en gec 9 da hazir olsun liste cunku 11 de felan gelecek sanirim ogun olamam isim olur tamammi iste aranizda halledin opuldunuzzz

tamam canım bız hallederız ama sen yınede bos kaldıkca gır bızlerı yalnız bırakma oldumu...
kayınbaban cokmu kalacak, desene hıc ısın bızmez kızzzz

tamam canım bız hallederız ama sen yınede bos kaldıkca gır bızlerı yalnız bırakma oldumu...
kayınbaban cokmu kalacak, desene hıc ısın bızmez kızzzz

valla canim bilmiyom n ekadar kalacagini en son geldigin 7 ay kalmisti bu sefer kac ay kalir hic bir fikrim yok ama en az 3ay kalir onu soyleyim
anam hic isim bitmez benim artikin kizlarr birde kendisi cok titiz yani bende titizimdir ama o biraz daga tititz yani anliyacaginiz isim var senağlama

geçmiş olsun canım Allah şifa versin

valla canim bilmiyom n ekadar kalacagini en son geldigin 7 ay kalmisti bu sefer kac ay kalir hic bir fikrim yok ama en az 3ay kalir onu soyleyim
anam hic isim bitmez benim artikin kizlarr birde kendisi cok titiz yani bende titizimdir ama o biraz daga tititz yani anliyacaginiz isim var senağlama

oooo ısın zor canım Allah kolaylık versın sana ama sınırden kendını yemege verme bos kaldıkca buraya gır motıve olursun..
bu hafta bızım takım pek ıyı gorunmuyor galıba ama bellı olmaz cuma sabahı lısteyı toparlarız ınsallah sende olursunda beraber yaparız...kaydirigubbakcemile5

kıslar bu lapayı yapan bi arkdasım kötü oldu çok fazla su atıyor yağda değil aman dikkat edin arada bir elinizin üstündeki deryi diger elinizin bas ve işaret parmagıyla cekin eger hemen eski haline dönmüyorsa ciddi su kaybı vardır hemen sıvı alın sekerler

geçmiş olsun canım Allah şifa versin

kıslar bu lapayı yapan bi arkdasım kötü oldu çok fazla su atıyor yağda değil aman dikkat edin arada bir elinizin üstündeki deryi diger elinizin bas ve işaret parmagıyla cekin eger hemen eski haline dönmüyorsa ciddi su kaybı vardır hemen sıvı alın sekerler

bende bugun lapa yapayım dıyordum ama vazgectım benım su atmaya ıhtıyacım yok yag atmaya ıhtıyacım var oda sporla oluyor en ıyısı kalkıp bıraz nıvea body yapayım..

Ben geldim.Bi geçmişi okuyayım ama önce haysem sana sorularım var 2 8 den 3 10 nasıl yapıyorsun ben direk cd yı açıyorum onla rne yaparsa aynısını yapıyorum onlalra bıtırıyorum

haysem o nasıl oluyor2-8 3-10 ne oluyor anlamadım canım
bende ısınmayı yapmıyorum ve en sondakını yapmıyorum

[Bhareket sayısı:roflol:
]Hani hareketleri sayarken 2 defa sekiz sayıyorya bende 3 defa on sayıyorum bende son ısınmayı yapmıyorum ilki yapıyorum zaten cdyle yapmıyorum hepsini ezberledim ezbere yapıyorum sırasıyla birde benim endersaraçtan ögrendigim bir hareket var onu 30 la başladım şimdi 120ye kadar yapıyorum en son hareket olarak
[/B]

bu hafta pek kimsw iyi değil galiba.benimde pek ümidim yok açıkcası.
ayyy nesliaha sensiz de buaraların pek tadı olmazki.arda gelip sopalıyon yine bizide aklımız başımıza geliyodu.neyse yinede dediğin gibi girmeye çalış artık.
hayırlı geceler arkadaşlar.

Bu hafta ben iyi gibiyim inşalah tartıda da öyle olurum:jeyyar:

Back