- Konu Sahibi Pinarbartu
-
Ya kızlar ben öle yemeğinde bir kase çorba içtim.Birde kıymalı patlıcanlı bi yemek yedim ama biraz kaçırdım mı nee midem alt ust olmuş çok bulanıyor.Artık alıştım ya çok yememeye
Merhaba arkadaşlar başarınızı tebrik ederim. Bir sorum olacaktı gruplara nasıl katılabiliriz? Bende bir gruba katılmak istiyorum ama nasıl olacağını bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
buarada ben sabah 2 tane diyet kraker,öğlen çeyrek döner,ara öğünde mandalina,akşamda bir kase çorba ve salata yedim.sizce nasıl çok mu yemişim?buarada su tüketimim azaldı.önceleri mutlaka 2 lt su içerdim.umarım gece bişe yemem yaaa.
Akşam bi şey yeme çok acıkırsan su iç yada meyve ye canım
evde nasıl hareketler yapıyorsunuz?kaç dakika sürüyor kızlar
Merhaba arkadaşlar başarınızı tebrik ederim. Bir sorum olacaktı gruplara nasıl katılabiliriz? Bende bir gruba katılmak istiyorum ama nasıl olacağını bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
tamam sadece su içerim canım.zaten yesemde çok üzülürüm.artık dur deme zamanı geldi.şimdi eşim geldi canım sanki biraz kilomu almışsın dedi daha çook kafaya taktım kilocuklarımı yasakkelime
yaa canlarim benim sizleri coook seviyorum ebrik ederim birinciligimizi ayrica nuleray ve sumilati
suan kizimkucagimda oyuzden dogru durust tebri edemedim cocuklari yatirdikta, sonra gelirim ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?