Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağol canım benim şimdide su niveaya bakıyorum :) onu indirim netten forumda kapatılmıs o konu

hepimiz birimiz birimiz hepimiz için yihuuu D bırakılırmı bu takım :teytey::dance::teytey::sm_cool:kaydirigubbakcemile5

kızlar Nukeraya ne oldu bırakmazdı hıc burayı
sabah kılo bıldırımden sonra gırmedı
zayıf dusup bayılmasın sonrananiknanik (saka-saka)

Sumılatda hıc gırmedı bugunCADIARZU
nerde bunlar, haftanın bırıncı ve ıkıncısı ortalıkda yok:sm_confused:

geldim geldim kıslar çok mutlu oldum nuraycım çoook tebrkler
nesli iyiki gaza getirdin bak bizi 5 li rakamlara çok az kaldı
bayagı acık ara farkla birinci olduk

ayyy kızlar şimdi girebildim valla çok sevindim herkezi tebrik ederim
1. olmuşuz bu gaz bize baya gitsin kızlar
ben bugün fazla bişey yemedim yürüyemedim bantta yarım saat dışarda dolaştım ama
yarın yada öbür gün regli olcam ondanda şişim heralde neyse aynen devam be kim tutar bizi

nuraycım ve sumilatcım sizide ayrıca tebrik ediyorum valla bravo bi lahana nelere kadir ama bende işe yaramıyo nedense ben aynen az ye sık ye devam artı yürüyüş inşallah haydin hayırlı geceler

yaa arkadaşlar.akşam 8 den beri kızımın ateşi 37nin altına düşmedi.çokk canım sıkkın.yavrumun dudakları kıpkırmızı oldu. okadar ateş düşürücü verdim ama yok.ben de şimdi bekliyorum.iççamaşırıyla yatırdım.arda eklem yerlerine ılık suyla ıslatıyorum.hayırlarla bi sabah olsa.allah tüm yavrularımızı korusun. nekadar savunmasız ve çaresizler yaa.

cok gecmis olsun canim yaa gecer gecer insallah allah korusun tum yavrularimizi
cocugun hastalanmasi cok kotu birsey alllah dermensiz hastalik vermesinde canim

Ya bende istiyorum teşekkür ne kadar nukeraycım ve sumılatcım kadar zayıflamasamda dua ettım bol bol birinci çıkalım diye.Kıskandım şimdikin

kiz kiskanc seni ne kiskaniyorsun onlar dereceye girdi diye tebrik ettim yoksa hepimiz cok buyuk basri gosterdik hepimizi tebrik ederim ya aksam zorla tebrik etmeye girdim oda ne hallerle oyuzden kisa oldu yoksa tebrikim bir destana donusturecektimde donusturemedim
sen kiskanma guzelim sen cok fistik bir kizsin zaten birde verdinmii oooo kocan ancak agzini acar bakarr diyecek soz bulamaz sende simdi onun dedikleriyle gaza gel zayiflayincada agzinin payini veririsin yerimseniben

Canım çok çok geçmiş olsun tekrardan.Umarım hemencecik iyileşir yavrun.

Sağol canım.İnşallah zayıflarım.Bu hafta Ankaraya gidicem bir toplantım var biraz aha umarım veiririm de Ankarada eski arkaaşlarımlada buluşcam bu ne olmuşun demezler en azından

kiz sende herhalde birakacagimdan degildi blof yaptimm biliyordum sizin bu hafta birinci olacaginizi cunku basaracagimizi biliyordum size cok guveniyorum ben anlamadinmi yoksa ben ve kacmak ayni cumlenin icinde kullanilamaz bile
bakk sonucu gordunmuu super baska ne diyimki /COLOR]

bende şimdi baktım forumda kapatılmış.nette nerden indireceğini öğrenebilir miyim?

canim sana baska sitenin linkini vermmeyim ama soyle soyleyim dinamik sabahlarr nivea bady yaz cikar google dan sonrada tek tek indir yanliz birini indirdiktan sonra digerini 15 dakika sonra indirr hepsini indirdikten sonra cikart sonra izle

Sağol canım.İnşallah zayıflarım.Bu hafta Ankaraya gidicem bir toplantım var biraz aha umarım veiririm de Ankarada eski arkaaşlarımlada buluşcam bu ne olmuşun demezler en azından

aaa bencede canimm hadi ozaman iki kilo vermemn lazim super olursun ha bende bu okadarda zor degil dimii canim nivea badyi yapiyormusun canim ben dun yapmamdim boya yaptik cok yorulmustum oyuzden simdi yapmam lazim bak bir yerde okudum 800 900 kalori yaktiriyormuss nivea bady sabah aksam yaparsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…