• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya kızlar ben öle yemeğinde bir kase çorba içtim.Birde kıymalı patlıcanlı bi yemek yedim ama biraz kaçırdım mı nee midem alt ust olmuş çok bulanıyor.Artık alıştım ya çok yememeye

canım bak haftaya artık senden cızelgendekı kıloyu ıstıyoruz ona gorenaniknanik

Merhaba arkadaşlar başarınızı tebrik ederim. Bir sorum olacaktı gruplara nasıl katılabiliriz? Bende bir gruba katılmak istiyorum ama nasıl olacağını bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar başarınızı tebrik ederim. Bir sorum olacaktı gruplara nasıl katılabiliriz? Bende bir gruba katılmak istiyorum ama nasıl olacağını bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hoşgeldin öncelikle.Gruba katılabilmek için öncelikle forumu sürekli takip etmelisin ve boş bir grup bulmalısın.Şu an bildiğim kadarıyla tüm gruplar dolu.Bizim takımda dolu.Fakat sen yinede takip et gün gün yediklerini yaz.Belki boş yer olur ilerleyen zamanlarda.Bazen kendi ideal kilosuna gelenler yarışmadan çekilebiliyor.

merhaba arkadaşlar öncelikle takım olarak hepinizi sonrasındada nukeray ve sumilat arkadaşlarımızı yürekten tebrik ederim

gozumuz aydin olsun birinci olduk:lepi: ,demekki isteyin,ce oluyomus:teytey:
neslihancim cok saol bu senin sayende oldu, a.s.
sen toparladin bizi
hepimize tebrikler diliyorumŞeniza.s.:nazar:

Kızlar tebrik ederim.Galiba size uğur getirdim ne dersiniz?takımınızda değilim ama dünden beri sizlere takılıyorum :)

buarada ben sabah 2 tane diyet kraker,öğlen çeyrek döner,ara öğünde mandalina,akşamda bir kase çorba ve salata yedim.sizce nasıl çok mu yemişim?buarada su tüketimim azaldı.önceleri mutlaka 2 lt su içerdim.umarım gece bişe yemem yaaa.

buarada ben sabah 2 tane diyet kraker,öğlen çeyrek döner,ara öğünde mandalina,akşamda bir kase çorba ve salata yedim.sizce nasıl çok mu yemişim?buarada su tüketimim azaldı.önceleri mutlaka 2 lt su içerdim.umarım gece bişe yemem yaaa.

Akşam bi şey yeme çok acıkırsan su iç yada meyve ye canım

yaşasınn birinci olmuşuz.oohhh beee!nukeray ve sumilatcım tebrikler canım.
ya ya yaaaa şa şa şaaaaa bizim takım çoook yaşaaa.
darısı diğer haftaların başına.
bugün çook yedim arkadaşlar.niye böyle oldu inanın bilmiyorum.bana çook sevinmekte yaramıyo demekki.yarım börek,sayısını bilmediğim kara lahna dolması yedim.az karnıbahar yemeği . sabhta simitt.
cezamı ben kendim veriyorum.1 hafta yağ tuz tat yoookkk.belki lahana yapvcam ama regli olmama an meselesi. oda pek işe yaramayabilir.acaba hastayken yapan varmı lahanayı.

yaa canlarim benim sizleri coook seviyorum ebrik ederim birinciligimizi ayrica nuleray ve sumilati
suan kizimkucagimda oyuzden dogru durust tebri edemedim cocuklari yatirdikta, sonra gelirim ok

tamam sadece su içerim canım.zaten yesemde çok üzülürüm.artık dur deme zamanı geldi.şimdi eşim geldi canım sanki biraz kilomu almışsın dedi daha çook kafaya taktım kilocuklarımı yasakkelime

Benimde eşim ço kdalga geçe benimle ben seni aldığımda tığ gibiydin der bende evine geldim böyle oldum derim.Akşam yemek yemesek gerçekten zayıflarız bırd enivea body cd sı var onu indirmeye çalış eğer sporla diyet ikisi bir arada olursa süper olur

yaa canlarim benim sizleri coook seviyorum ebrik ederim birinciligimizi ayrica nuleray ve sumilati
suan kizimkucagimda oyuzden dogru durust tebri edemedim cocuklari yatirdikta, sonra gelirim ok

Ya bende istiyorum teşekkür ne kadar nukeraycım ve sumılatcım kadar zayıflamasamda dua ettım bol bol birinci çıkalım diye.Kıskandım şimdikin

Neslihancım ben akşam bir tk yapabiliyorum nivea body.Sabah ta yapmam lazım mı eğer yapmam lazımsa erken kalkmaya çalışırım yaparım

bn geldm canlarım

kızlar bu arada bende 65 kilodan 63,5 kiloya düşmüşüm giyssisiz

arkadaslar geçen gün ben bi hareket yapmaya basladım inanın karın kaslarım ve bacak kaslarım yandı iki gün özellikle karın kaslarımın ağrısını hissettim üstelik hiç öyle saatlerce birsey değildi yaptığım .:) yere uzandım ve bacaklarımı aynı anda asağı yukarı kaldırdım sürekli ama yere hiç değdirmedim :) 15 le basladım hergün arttırıyorum :) niveayıda bi bakıcam :) bu arada canlarım tebrik ederimmmmm birinciliği

Son düzenleme:
Neslıhancıgım bak gordunmu bızı cok buyuk bır farkla bırıncı olduk:lepi:
boyle bır takım bırakılırmı hıc sengözlerimebaksanab ben hedefıme ulassam bıle bırakmayı dusunmuyorum arkadaslara.s.

Back