• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geldim geldim kıslar çok mutlu oldum nuraycım çoook tebrkler
nesli iyiki gaza getirdin bak bizi 5 li rakamlara çok az kaldı
bayagı acık ara farkla birinci olduk

hosgeldin guzelim ya kiz ne guzel bak bu haftanin devamini bakleriz haa birakmak yok bende az biraz cikolataylaa kutlama yaptim ama cokk pismanimm

ayyy kızlar şimdi girebildim valla çok sevindim herkezi tebrik ederim
1. olmuşuz bu gaz bize baya gitsin kızlar
ben bugün fazla bişey yemedim yürüyemedim bantta yarım saat dışarda dolaştım ama
yarın yada öbür gün regli olcam ondanda şişim heralde neyse aynen devam be kim tutar bizi

kimse tutamaz canim hadi artik sende girdin moda hepimi zmoda girmis durumdayiz yola devam bu takim boyle giderse uc aya kalmaz mezun olurr oh bee

neyse kizlar ben su nivea mi yapim oturmakla kaloriler gitmiyo zaten ben sporla incelmek istiyorum yaa

gunaydin kizlar nasilsiniz bugun ,birinciliktrn sonra herkesin morali duzelmistir
bende az once bir tane kuason ve bide yesil cayimi icip ise baslicam
aksamlari yemek hic yemiyorum bir haftadir
artik aliskanlik haline geldi bende insallah bundan sonra yemicem insan aksam yemeyince veriyo
yani az atistirmam oluyo ac kalmicak sekilde
haftada bikac kez yatmadan yarim saat sporumu yapiyorum ,aksam yapamadim misafir vardi, insan kilo verdigini gorunce tam gaza devam ediyo

gunaydin kizlar nasilsiniz bugun ,birinciliktrn sonra herkesin morali duzelmistir
bende az once bir tane kuason ve bide yesil cayimi icip ise baslicam
aksamlari yemek hic yemiyorum bir haftadir
artik aliskanlik haline geldi bende insallah bundan sonra yemicem insan aksam yemeyince veriyo
yani az atistirmam oluyo ac kalmicak sekilde
haftada bikac kez yatmadan yarim saat sporumu yapiyorum ,aksam yapamadim misafir vardi, insan kilo verdigini gorunce tam gaza devam ediyo

canim ya tabiki tam gaz ileriye valla benim motivasyonum cok yuksek eminim sizinkilerde oyledir
n eguzel yapmissin ki zaksam yemeklerini keserek insallah ulasacagiz hedeflerimize

arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.az önce doktordan geldik.faranjit olmuş kuzum.çok da kötü öksirüyo hırıltılı hırıltılı.dönüşte lahmacun istedi girdik artık.annecim nolursun benimkinden azıcık yee.beraber yiyelimdedi.kırmadım artyık.ben yemeyince oda yemedi.yarısının yarısını yedim.bugün salata ve brokoli yiycem .

CADIARZU
aaa bencede canimm hadi ozaman iki kilo vermemn lazim super olursun ha bende bu okadarda zor degil dimii canim nivea badyi yapiyormusun canim ben dun yapmamdim boya yaptik cok yorulmustum oyuzden simdi yapmam lazim bak bir yerde okudum 800 900 kalori yaktiriyormuss nivea bady sabah aksam yaparsan
Canım sabah yapamıyorum ama akşam mutlaka yapıyorum ya arkadaşım söyledı akşam yapmamnın etkisi olmaz çok dedi boşuna yoruluyorsun dedi moralim bozuldu

OLEY OLEYY OLEYYY:hooray::hooray::teytey:
oh be sonunda bende 1. oldumm:sm_cool: takımımızda birinci oldu
valla bizim takım süperdi herkez fazlasıyla kilo vermiş hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim kızlar sumilat lahana arkadaşım seninde 2. liğini tebrik ederim
neslişim senada bize gaz verdiğin için teşekkür ederim

çok mutlu oldum kendimi 1. görünce çok hoşuma gitti herkeze tavsiye ederim
kızlar hangi takımdı hatırlamıyorum dua ediyorlardı 14. takımın iştahı açılsında biz 1. olalım diye :roflol:
kızlar 1. liği kimseye kaptırmayalım hadi devammmmkaydirigubbakcemile4

slm arkadaslar ve bu sabah kahve ve bogca yedim ogen bisey yemedim cunku az sonra arkadaslar gelcekler dikat edecem soz haftayada birinci bizizzzzzzzzzzz

dün bir ara siteye girdim sonuçları öğrenmek için buraya uğrayıp bir şey yazamadım gelen giden çok oluyor akşam bir sürü misafirim vardı gündüzde kuran hatmi vardı tubacım Allah razı olsun okuduğun cüz için
ben bu gün klasik kahvaltımı yaptım dün kendime ödül olarak 1 küçük kase aşuer yemiştim
öğlen ve akşam tavuk ve salata çorba yemeyi düşünüyorum
komşularım kızıyor lahana diyeti yapıyorum diye çok zayıfladın birden zayıflama hasta olursun diye onların korkusundan bu hafta lahana yapamıycam haftaya inşallah

şimdi geçmişi okuyp geleyima.s.

arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.az önce doktordan geldik.faranjit olmuş kuzum.çok da kötü öksirüyo hırıltılı hırıltılı.dönüşte lahmacun istedi girdik artık.annecim nolursun benimkinden azıcık yee.beraber yiyelimdedi.kırmadım artyık.ben yemeyince oda yemedi.yarısının yarısını yedim.bugün salata ve brokoli yiycem .

geçmiş olsun tubacım Allah şifa versin benim oğlanda bu gün 1 hafta oldu hala hasta

14. takim 86 ETAP''''
nukeray ( 66.8/63.3/3.5/5.24%)
serince84 (72.5/72.5/0.0/0.0%)
s2000( 71.0/69.9/1.1/1.55%)
sumilat( 62.9/60.8/2.1/3.34%)
haysem (67.0/66.0/1.0/1.50%)
gayem geri donmek uzere ayrildi
rose14 ( 84.5/83.5/1.0/1.18%)
neslihan ( 75.0/73.6/1.4/1.87%)
psoriasis(69.4/68.0/1.6/2.02%)
eylulce(/89.0/88.2/0.8/0.90%)
Sympathique(60.0/58.8/1.2/2.0%)
14.TAKIM TOPLAM KILO (718.1/704.6/13.5/1.88%)

şu LİSTENİN GÜZELLİĞİNE BAKARMISINIZ
MAŞALLAH MAŞALLAH :nazar::nazar:
BİZEDE BU YAKIŞIRRRR:nazar:

adaşım cok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin yavruna
bende bugün 1 simit yedim 2 salam peynir 1 sosis ufak olanlarından 2 yiğenim bende dünden beri bi sofra hazırladımki sormayın ama yemedim çok simiti zaten dietisyenim vermişti bana haftada 2 kez öğlen 1 simit yiyebilirsin demişti ondan aldırış etmedim yedim valla bugünde 1 tabak kuru fasülyeyle yogurt yicem sadece akşamda meyve yerim
bu arad hastalanmışım da neyse çok işim var akşamda ablamdayım görüşürüz sonra kızlar

Tuğbacım geçmiş olsun canım Allah şifa versin yavruna
Birinci olduğumuza sevindim inanamadım kaydirigubbakcemile2
nukeray tebrikler canım:1hug: sumilatcım senide tebrik edrim canım :1hug:
maşaALLAH sizlere:hooray:

Kızlar bu arada ben netimiz olmadığı için giremedim dün öglen girdim msj yazarken net gitti gönderemedim
Kızlar ben iki gündür hep misafirlerle haşır neşirdim izninizle bu hafta aynı kg da kalabilmek için izin istiyorum yemeyi baya bi abarttım yine misafirlerim gelecek bu hafta kg verebilecegimi sanmıyorum :utangac:

yaa arkadaşlar.akşam 8 den beri kızımın ateşi 37nin altına düşmedi.çokk canım sıkkın.yavrumun dudakları kıpkırmızı oldu. okadar ateş düşürücü verdim ama yok.ben de şimdi bekliyorum.iççamaşırıyla yatırdım.arda eklem yerlerine ılık suyla ıslatıyorum.hayırlarla bi sabah olsa.allah tüm yavrularımızı korusun. nekadar savunmasız ve çaresizler yaa.

geçmiş olsun canımm umarım en kısa zamnda iyileşir.

Kızlar ben sabah bir dilim kepek ekmek,peynir,zytin,yumurta,domates yedim.öğlen 1 kase yogurt 1 dilim kepek ekmek,akşam bir kase şehriye çorbası içtim.sizce kepek ekmek çokmu yemişim.buarada nasıl bu şekilde yemem.akşam yemekleri yemek istemiyrm ama eşimle birlikte yediğimiz ve en zevk aldıgımız malesefki akşam yemeği :(

güleysacım ekmegin çok degil bence normal
aslında yaptığımız rejim normal hayatımızdada sürdürebilecegimiz gibi olmalı öbür türlü malesef çok çabuk geri alıyoruz

Back