- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.781
aa ne güzel.1 taşla iki uşpinkcat ben 2 haftasonu 1 hafta içi devamsızlık yaptım ama mazeretim vardı (bu arada bakıcımın kan tahlilleri nomalmiş, meğer labraratuarda hata olmuş biz de kanser manser oldu diye korktuk)
kızlar 1 olacas galiba, aynalr zaten birinci olur, yeni gelenler de iyiydi maşallah, iyiki kapmışız yeni üyeleri
pinkcat senin durumun ne olacak ya, şimdiye kadar baya kilo verdin ya uzun süre vücut direnç gösterir gibime geliyor:26:
ben hamilelik heyecanı ile alıverdiğim yarım kilocuğu attım, bunsan sonra pek vermeye niyetim yok. bu arada size bi süprüzüm var
bir defa değil 2 defa teyze oluyorsunuz
pinkcat ben 2 haftasonu 1 hafta içi devamsızlık yaptım ama mazeretim vardı (bu arada bakıcımın kan tahlilleri nomalmiş, meğer labraratuarda hata olmuş biz de kanser manser oldu diye korktuk)
kızlar 1 olacas galiba, aynalr zaten birinci olur, yeni gelenler de iyiydi maşallah, iyiki kapmışız yeni üyeleri
pinkcat senin durumun ne olacak ya, şimdiye kadar baya kilo verdin ya uzun süre vücut direnç gösterir gibime geliyor:26:
ben hamilelik heyecanı ile alıverdiğim yarım kilocuğu attım, bunsan sonra pek vermeye niyetim yok. bu arada size bi süprüzüm var
bir defa değil 2 defa teyze oluyorsunuz
Roseberry yeni kilona göre stickerini hazırladım canım.100 mesajım dolmadığı için özelden kabul etmedi.Mecburen buradan kopyalıyorum.Güle güle kullancanım evet diyetisyende 77 çıktım fakat 3-4 gün sonra evde tartıldığım kilo o ama daha önce yazdığım gibi diyetisyene gittiğim dönem adet dönemimdi ben adet dönemlerimde 3-4 kilo su tutan bir yapım var artık siz hangisini kabul ettiyseniz o olsun ........
kızlar bu hafta listeleri biz hazırlıyoruz listeleri hazırladım.
tebrik ederim herkesi bu hafta 1. olduk
bende bireyselde 2. oldum. birinciliği kaptırdım aslında benim verdiğim kilo daha fazla ama yüzdeliğe baktığımız için 2. oldum neyse inş gelecek haftaya
90 sınırına giriyosun yani birkaç günden. geri almak yok tabi artık.sen bizim birincimizsin
Roseberry yeni kilona göre stickerini hazırladım canım.100 mesajım dolmadığı için özelden kabul etmedi.Mecburen buradan kopyalıyorum.Güle güle kullan
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wfSQDPj/weight.png
kızlar bu hafta listeleri biz hazırlıyoruz listeleri hazırladım.
tebrik ederim herkesi bu hafta 1. olduk
bende bireyselde 2. oldum. birinciliği kaptırdım aslında benim verdiğim kilo daha fazla ama yüzdeliğe baktığımız için 2. oldum neyse inş gelecek haftaya
kaptanım süpersin tebrikler gitsin kilolar....
bu arada arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum azminizden dolayı bundan sonra 1.likler hep bizim
ah bi bisem cevabını veririm ammaa maalesef. biraz kalorini yükseltip tekrar bir diyete başlasan ve gittikçe azaltsan nasıl olur? elifezgi genelde öle diyosu vücudu şaşırtın diyodu.eneee birinci olmuşuzz yaa leee .......bütün takım arkadaşlarımı ve en başta kaptanımızı tebrik ediyorummm hepinize kocamannnn alkışlarrrrr.....
elif ezgicim senide ayrıca tebrik ediyorum hayırlı olsunnn kuzucukların....
bennn bu hafta takımın yüz karasıyım heralde 100 gr cık verdim....size dün bi soru sormuştum ama beni kimse görmediii sanırım metabolizmam yavaşladı spor ve diyet devam ama kilo veremiyorummm ne yapmam lazımm bi cevap plaseee arkadaşlarım yaaaa......
eneee birinci olmuşuzz yaa leee .......bütün takım arkadaşlarımı ve en başta kaptanımızı tebrik ediyorummm hepinize kocamannnn alkışlarrrrr.....
elif ezgicim senide ayrıca tebrik ediyorum hayırlı olsunnn kuzucukların....
bennn bu hafta takımın yüz karasıyım heralde 100 gr cık verdim....size dün bi soru sormuştum ama beni kimse görmediii sanırım metabolizmam yavaşladı spor ve diyet devam ama kilo veremiyorummm ne yapmam lazımm bi cevap plaseee arkadaşlarım yaaaa......
ben bu takıma yakışmıyorum yaa ben çok iradesiz bir salağım. bugün veremiyorum nasıl olsa diye bide biskrem yedimyedikten sonra pişman oldum ama çok geçtii.1 hafta iyiysem 1 hafta kötüyüm.listemde sebze yemeği var günde 4 porsiyon kaç gündür sebze de yemiyorum. listelere uyamıyorum. ne olacak benim halim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?