• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

banada karın kısmın küçülmüş baya fark var heralde dediler. bende sadece 1,5 kilo dedim. ama spor yaptığım için sıkılaştım sanırsam.

benimde uykum geldi
ay benimde uykum var gece uyuyamadım. üstüne nöbetçiydim teneffüste bile ayaktaydım. vee çocuğun birinin kafası yarıldı hemde benim katımda. bu veliler okulda bişe oldu mu panter kesiliyo hemen şikayet ederler şimdi. sanki ben her çocuğu nasıl koruyacaksam. öyle bi çevre ki. kadınlar entrika peşinde. kaptan sen bilirsin çinçine yakın bizim okul siteler tarafında.

Canım ben sana yapıyım.başlangıç kilonu,hedefini yaz hemen yapıyım sana,linki veririm özelden sen de yapıştırırsın.

canım çok sağol başlangıç kilom 77 hedefim 65 özelden mesaj atarsan çok sevinirim istediğim kiloya gelince (inşallah)yeniden yaparız bir çizelge daha

kaptan bir sorum olacak çok geçmişe bakamadım ne kadar zamandır diyet yapıyorsun günlük 500 kalori çok az bence metabolizma bu kaloriye alışır ve kilo vermeyi durdurur ve daha az kalori almanı ister haddim değil yanlış anlamada 500 kalori bana çok az geldi belkide arada böyle şok diyet yapıyorsundur

ay benimde uykum var gece uyuyamadım. üstüne nöbetçiydim teneffüste bile ayaktaydım. vee çocuğun birinin kafası yarıldı hemde benim katımda. bu veliler okulda bişe oldu mu panter kesiliyo hemen şikayet ederler şimdi. sanki ben her çocuğu nasıl koruyacaksam. öyle bi çevre ki. kadınlar entrika peşinde. kaptan sen bilirsin çinçine yakın bizim okul siteler tarafında.

ben ankarayayı çok bilmiyorum canım aslen kırıkkaleliyim alam 1.5 yıl oldu ankaraya taşınalı. çinçinin iyi olmadığını biliyorum ama

canım çok sağol başlangıç kilom 77 hedefim 65 özelden mesaj atarsan çok sevinirim istediğim kiloya gelince (inşallah)yeniden yaparız bir çizelge daha

kaptan bir sorum olacak çok geçmişe bakamadım ne kadar zamandır diyet yapıyorsun günlük 500 kalori çok az bence metabolizma bu kaloriye alışır ve kilo vermeyi durdurur ve daha az kalori almanı ister haddim değil yanlış anlamada 500 kalori bana çok az geldi belkide arada böyle şok diyet yapıyorsundur

canım ben elma diyeti yapıyorum bugün tam 1 hafta oldu. yarın ya da cuma günü elma diyetini bırakıyorum. 5 günde 5 kilo diyeti yapcam :27:

canım ben elma diyeti yapıyorum bugün tam 1 hafta oldu. yarın ya da cuma günü elma diyetini bırakıyorum. 5 günde 5 kilo diyeti yapcam :27:[/QUOTE]

süpersin o zaman kaptan ......:46: :46:

merabalar kızlarr bugünün raporunu veriyorum hemen
sabah:lahana çorbası 1 simit 2 şekersiz cay
öğle:lahana çorbası iki çatal makarna yoğurt greyfurt suyu
akşam:lahana çorbası ve salata
gündüz uğrayamıyorum ama akşam eve gelinçe yazdıklarınızı okumak pek keyifli doğrusu...

tekrardan merhaba öğlen misafir vardı azcık kaçtı ipin ucu
yarım simit
yarım kete
azcık peynir
1 zeytin
ve çay :77:

kahvaltı 1 tost 1 süt

ara 1 ayran

öğle pırasa ayran 2 dilim ekmek

ara 1 portakal
akşam 5 gibi tavuk sote 3 dilim ekmek(böylece günlük 7 dilim ekmek hakkım bitti)

az öncede 1 elma bir portakal yedim.
bugün yeme olayı kapandı artık.
bu kadar şey yedim haaala açım yani tutmasam yiycem içimde kurt mu var ne?canım şekerli bişeler istiyo devamlı.

selammmm kızlarrrrrrbu günn günümmm vardıı..ama bennn kendimi tutdumm bir pohaça yarım tatlı bir sigara böreği yedim...bolll bolll da koşturdummm spor yaptımm yani.......herkessss de bana çok güzel olmuşun zayıflamışsın dediler.....şımardımmmm:33:

kızlar diyetisyen yarın eğitime çağırdı. 1 saat ders verecek nedir ne değildir nasıl yapılacak heeer şeyi öğretecek.yani öyle kıvama getirecek ki ben diyetisyene gitmeden de sağlıklı beslenmeyi öğrencem.

sormamı istediğiniz şey var mı kilo verme ve koruma sürecine dair.

benim soracağım soruları maddeleyim sizde ekleyin liste hazırlıyım.

1. sporu çok yapmak yanlış mı? kas yapıp tartıda artış olur mu?
2. sporu gece mi gündüz mü yapmalı yağ yakmada bir fark var mı?
3. neden canımız şekerli şeyler istiyor kan şekeri olayı mı alışkanlık mı?
4. içecek bitki yağı vs ile metabolizma hızlandırmak doğru mu?
5. diyetle birlikte vitamin vs hap kullanmak doğru mu?öneri var mı?
6. dikkat etmemize rağmen kiloalrın direnmesi diye birşey varmı yoksa bu bizim kendimizi kandırmamız mı?

selammmm kızlarrrrrrbu günn günümmm vardıı..ama bennn kendimi tutdumm bir pohaça yarım tatlı bir sigara böreği yedim...bolll bolll da koşturdummm spor yaptımm yani.......herkessss de bana çok güzel olmuşun zayıflamışsın dediler.....şımardımmmm:33:

haketmişsin şımarcan tabi. 6 kilo vermişsin koaly mı? ne mutlu oluyo insan demi. inşallah darısı bize.

İyi akşamlar hanımlar.Günlük raporumu veriyorum:
SABAH:
*1 köfte=100 cal
*1 kibrit kutusu peynir=200 cal
*2 dilim kepek ekmeği=120 cal
ARA ÖĞÜN:
*2 kupa çay=20 cal (şekerinden)
*1 portakal ve 1 havuç=92 cal
ÖĞLE:
*Kepek ekmekli peynirli tost=200 cal
ARA ÖĞÜN:
*Salata,yeşil çay=20 cal (yağ damlattım)
AKŞAM:
*1 yağda kızarmış (malesef) balık=168 cal
*Salata=20 cal
*1 bardak sade gazoz=40 cal
TOPLAM=1100 cal

İyi akşamlar hanımlar.Günlük raporumu veriyorum:
SABAH:
*1 köfte=100 cal
*1 kibrit kutusu peynir=200 cal
ARA ÖĞÜN:
*2 kupa çay=20 cal (şekerinden)
*1 portakal ve 1 havuç=92 cal
ÖĞLE:
*Kepek ekmekli peynirli tost=200 cal
ARA ÖĞÜN:
*Salata,yeşil çay=20 cal (yağ damlattım)
AKŞAM:
*1 yağda kızarmış (malesef) balık=168 cal
*Salata=20 cal
*1 bardak sade gazoz=40 cal
TOPLAM=1100 cal
istikrarlı ve bence sağlıklı gidiyosun. seni görünce motive oldum bende hiiç çikolata kek hamurişi filan yemiyosun.:nazar: çayı şekersiz alışsan bide süper olcakmış.

boyun 168 ve öyle dedielr öylemi? yuh beni görseler ne derler kimbilir.

benim göğüslerim çok büyük.onlardan bir türlü gitmiyoGerçi sadece suçu göğüslere de atmamak lazım ama :1:her yerde kilom var.Ama 10 kilo verebilirsem gerçekten kendimi çooook iyi hissedicem.

Başlangıç kilom 68. Ayrıca bu hafta diyetisyene gitmeye karar verdim.Bakalım emzirme dönemi için nasıl bir diyet verecek.

kızlar herkese iyi geceler kocamı otogara götürdüm karamana uğurladım anneme geldim

akşam menüm

yarımdan az lahmacun
1 bardak ayran

az öncede 2 küçük elma

nev 81 canım şimdi kopyalıycam çok sağol canım

kızlar benim çok uykum var çok yoruldum. yarın müfettişler gelebilirmiş. eksik bazı şeylerimi hazırladım klasör klasör kağıt ya. bide derler ki öğretmenler az çalışıyo nerde gereksiz evrak işleri var bizde.

ezgicim ben cuma yine nöbetciyim listeyi yine sen hazırlar mısın

kızlar şimdiden uyarıyorum cuma öğlen 12 ye kadar hekes kilosunu bildirsin. cuma 12 ye kadar bildiremeyecek olanlar perşembe akşamı kilosunu yazsın

Back