- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #21.541
:))) güldürdün beni merhaba o zaman 1 tanecik julia ne yapıyosunnn
immm cnm sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
julia önceden 78 miydin? kız ben seni yeni başaldın sanıyodum bu kız zaten zayıf diyodum. ne güzel vermişsin. darısı bize inşallah.amiiiin
bende iyiyim şimdi okuldan geldim akşam yemeğimi yedim oturuyorum çok yoruldm
ben kaç kiloydum
95 .. çizelge yapıcam ama kilo verince fln güncelleyemiyorum ki nasıl yapıcam güncellemeyi..
hayırlı olsun.ne kadara aldın. bisiklet nereleri çalıştırıyo ya bacak mı yoksa totoş mu?gezdim gezdim yeni gelebildim eve topuklarım müsade etseydi ben gece 12 ye kadar gezerdim ya neyseinsanın ilçede çalışması varya bundan sonra allah kısmet ederse il merkezi olur inşallah...bir de çıktık evden 7 de girdikk ohhh bi gezmişim bi gezmişim sormayınnn...akşam yemeğim yarım kepçe domates çorbası ve 1kaşık kıymalı makarna salata yarın lahana çorbama geri dönücem kızlarr2 hafta önce 3 tane lahana almıştım balkonda unutmuşum onları az önce gördüm lahanaları bitirip kaptanla elma diyeti yapıcam bakalımm bugün bol paylaşımlı bi gün olmuşş maşallah biri bana zorla spor yaptırsın yaa...bugün kondisyon bisikleti aldım kendime...totoşu küçültmek şart elbise aldım bugün arka taraf oturdu kızdım gittim bisikleti aldım bende
iyi akşamlar kızlar evde yemeğim olmasına rağmen eşim sıkıldım dışarı çıkalım dedi ramiz köfteden 3 tane yarım kase çorba ve booool salat yedim çok pişmanım ama eşimin ısrarlaına dayanamıyarak bir külah dondurma yedim bişey olmaz ama değil mi?
şimdi geldik eve oğlanı yedircem sonra uyuturum sonrada eşimle film izleriz........
merhaba kızlar sabah 1 kıymalı pogaca ve 1 bardak meyve suyu içtim.Akşam yemeğinde de kurufasulye pilav var.Bir tabağa koyarım ikisini de.Bgn yediklerim bunlar olcak.Çok acıkırsam gece portakal fln yerim artık.:)
gezdim gezdim yeni gelebildim eve topuklarım müsade etseydi ben gece 12 ye kadar gezerdim ya neyseinsanın ilçede çalışması varya bundan sonra allah kısmet ederse il merkezi olur inşallah...bir de çıktık evden 7 de girdikk ohhh bi gezmişim bi gezmişim sormayınnn...akşam yemeğim yarım kepçe domates çorbası ve 1kaşık kıymalı makarna salata yarın lahana çorbama geri dönücem kızlarr2 hafta önce 3 tane lahana almıştım balkonda unutmuşum onları az önce gördüm lahanaları bitirip kaptanla elma diyeti yapıcam bakalımm bugün bol paylaşımlı bi gün olmuşş maşallah biri bana zorla spor yaptırsın yaa...bugün kondisyon bisikleti aldım kendime...totoşu küçültmek şart elbise aldım bugün arka taraf oturdu kızdım gittim bisikleti aldım bende
iyi akşamlar kızlar evde yemeğim olmasına rağmen eşim sıkıldım dışarı çıkalım dedi ramiz köfteden 3 tane yarım kase çorba ve booool salat yedim çok pişmanım ama eşimin ısrarlaına dayanamıyarak bir külah dondurma yedim bişey olmaz ama değil mi?
şimdi geldik eve oğlanı yedircem sonra uyuturum sonrada eşimle film izleriz........
kaptan roseberry sanırım dondurmadan rahatsız oldu
ben lahana çorbasını geçen yıl yemiştim midem bulanmıştı 2. tencerede.belkide ebn güzel yapamamıştım. bende lahanayı kapuska yapsam nasıl olur? aynı etkii göstermez mi zayıflatmaz mı.
yürüyüş bandı var.2 yıl önce aldıydım. bu hafta okadar yürümeycem günde 45 yürüycem bu hafta.lahana kalorisi en az olan sebzelerden biri ve metabolizmayı hızlandırıyo diye biliyorum ama kapuskaya yağ koyucaksın mutlaka bunda yok...ama bunu araştırmak lazım çorbayada et suyu koyuyorum ben yani genede 0 yağsız diil... sen nasıl 90 dk yürüyosun ya yürüyüş bandında mı yürüyosun tempon nasıl spor salonu var bizim ama fırsat bulup gidemiyorum benn