Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar kusura bakmayın bugün giremedim yarın sabah erkenden yolculuk var sivasa. bu defa çok zor geliyo gitmek neden bilmiyorum allah hayırlısını versin inş. yarın ancak akşam yazabilirim eğer bir sorun olmazsa öptüm hepinizi

ben bugün çıldırdımmmm aşure yedim iskender yedim yedim de yedim annecüğüm bendeydi şaşırdımmm kendimi böhüüüüüüüüüü üstelik üç gündğr sporda yapmadım.......asın beniiiiiiiiiiiiii çok pişmanım............

olur canım sölerim kahvaltıdan baslayalım çörek yemişsin keşke yufka yemeseydin.akşam çok hafif olmus..yanına beyaz et haşlama ya da fırında olabilirdi.:) :78: ben sölüorum ama kendim uygulayamıorum bu aralar çünkü haplarım var düzenli olarak almam gereken

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr sabah elma sirkeli suyumu içtim bir dilim ekmek birbardak nesgafe bir dilim peynir yedim lesimi yapmayaaa gidiyorum.........

bende elma sirkeli su içtimve de
2 yumurta çeyrek yufka yrım kk peynir az pekmez yedim.
bacılar yarın okul açılıyor. bizim okulda yemek yapan kadının yemeklerinden mütemadiyen saç çıktığı için bıraktık onu.peki öğle arası öğün olabilecek ne tavsiye edersiniz evden götürmek için. öğlen yemezsem akşam abartıyorum..pratik fikirlere ihtiyacım var.

yedikten sonra pişman oluyo üzülüyo insan değil mi?ama bi faydası yok üzülmenin. diğer günler azaltıp dengelersin inşallah.aslında iskender tavuk iskender olursa ve tereyağı almazsan ekmeğininde hepsini yemezseeen pek sakıncalı görünmüyor. ya biz en azından yeyince üzülüyoz. bazıları kilolarıyla o kadar barışık ki hiiç dert etmiyo. hangisi iyi acaba?

valla ne bileyim cnm ama kilolarımla mutlu değilim.dediğin gibi bugün öğlen de yarım haşlanmış patates yedim akşmda abartmıyım diyorum sporumuda yaptım bikaç gün böle dengelemeye çalışcam inş kilo almamışımdır...:26:

öğlen 2 portakal
ara 1 az şekerli kahve
akşam 1 tabak spagetti
şimdilik 45 dk yürüyüşüm var. akşam çok güzel hareketleri izlerken de yürürüm biraz.
anşaaa rakibem sen ne yaptın bugün yaz bakem.

sabah lahana çorbası 1 yumurta 2 zeytin
öğle dışardaydım açlıktan ölüyodum ama etrafta hamburger pizzadan başka bişii yoktu bende inat ettim yemedim
akşam bol yeşillikli salata ıspanak yemeği ve yoğurt yarından itibaren spora başlıyorum sabah 50 öğle 50 akşam 50 mekik çekicem akşamda leslie 5 mil yaparım inşallah..triptofancım geliyorum bekle benii

canım neden yemedin yeseydin ya bir büyük pizzaaa..leslie de 1 mil yokmu ondan yap yorulma tamammı şekerim boşveeer ayyy totoşumu kaldırıyımda bende spor yapayım bari kaç saattir kk dayım.

canım neden yemedin yeseydin ya bir büyük pizzaaa..leslie de 1 mil yokmu ondan yap yorulma tamammı şekerim boşveeer ayyy totoşumu kaldırıyımda bende spor yapayım bari kaç saattir kk dayım.

moralim tavan yapmış durumda adil ışıkla kotondaki 42 beden elbiselere girdim yermiyim ben o pizzaları hiç işim olmazzzzzama pantolonlar olmadı ne yazıkki önlerini kapatamadım

kızlar ben geldim malesef yine sivasa oooffff

yarın okul var demi kaptan. tatil bitti şaka maka.inşallah okumaları gerilememiştir kuzucuklarımızın. çaktırmadan okuma yarışı yapacam yarın inşallah. bakalım hızlanmışlar mı diye.özledim öğrencilerimi biliyomusun?

en kötü ihtimal çeyrek ekmek arasına, doldur otları biraz da peynir al sana öğle yemeği için peynirli sandiviç. taşıyabilirsen evinden 1 kap yemek (sebze tercihen) götürmen de iyi olabilir. bizim de burada öğle yemeğimiz yok, eski kurumda 3 kap yemek çıkıyordu, ben yemek çıkmadığı için inan çok memnunum. çünkü çeşit çeşit tatlılar falan oluyordu bir gün yemezsem öbür gün yiyordum, şimdi daha rahatım istediğimi götürüyorum, istediğimi yiyorum, yemek götüremezsek sandiviç ekmek arası tavuk döneri diyet yapan bir arkadaşla paylaşıp yiyoruz. yemeğini kendin temin etmen bence kilo açısından daha iyi olacak

oooooo iskenderi iskendwerlikten çıkarttın beaaah tabi haklısın , dikkat etmeyince bol yağlı yiyince kilolar...

onlar da sizler öslemiştir örtmeni

selam kızlarr.dün sabahtan akşama kadar evde değildim.kuzenlerle gezmeye gittik..sinemaya falan.Aşk Tesadüfleri Sever'e girdik.Çok güzeldi mutlaka izlemelisiniz.Benim kuzenler hüngür hüngür ağladı valla.Bensee tam ağlayacakken yanımda küçük kız çocuklarının kahkahalarından dolayı motive olamadım.Bir daha izlicemm..Çok güzeldi gerçekten.Ben de dün kendime kotondan bir etek aldım ve 40 beden..O bile biraz bolca oldu.Çok mutluyum çok...Denediğim hersey üzerime oluyo..çok sevinçliyim:)

tebrik ederim, herhalde hedef kiloya ulaşılınca 36 falan olacaksınız:44: ben alt taraf 38in altına düşmüyo üst taraf 34 bile oluyo ama , aşağısı ı ıh, basenler tavuk baget gibi

ben düzensiz yemeye devam ediyorum. canım farklı şeyler yemek istiyor. bir öğün yediğim şeyi bırak ikinci öğün yemeyi bi daha aklıma gelince midem bulanıyor.
cuma akşam bakla pişirdim, mevsimi yeni yeni başlıyor, azcık aldım pişirdim,akşam 1 tabak yedim kalanını dondurucuya kaldırdım.
cumartesi pazar malesef kızrtma şeyler yaptım, en son dün akşam yoğurtlu havuç kızartması yedim.
bu sabah: 1 susamsız simit(40 gram)
arada:3 minik kandil simidi
öğlen:1 kase mercimek çorba, 1,5 dilim ekmek, 200 ml şeftali suyu

şimdilik karbonhidrat bombası yediklerim:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…