- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.361
kahvaltım çeyrek yufka ,1 patates buğulama 2 çörek
ara 1 portakal
akşam havuç rendeleyip haşladım çok az şeker attım yedim
birazdan da yoğurtlu bişe yer günü kapatırım .
90 dk da yürüyüş düşünüyorum inşallah.
kocişim iş gezisine gitti koşu bandını tvnin karşısına getirdim hem izliyo hem yürüyom.
PİNKCAT benim takipçim olurmusun neyi doğru neyi yanlış yapıyorum söyler misin?
ben bugün çıldırdımmmm aşure yedim iskender yedim yedim de yedim annecüğüm bendeydi şaşırdımmm kendimi böhüüüüüüüüüü üstelik üç gündğr sporda yapmadım.......asın beniiiiiiiiiiiiii çok pişmanım............
yedikten sonra pişman oluyo üzülüyo insan değil mi?ama bi faydası yok üzülmenin. diğer günler azaltıp dengelersin inşallah.aslında iskender tavuk iskender olursa ve tereyağı almazsan ekmeğininde hepsini yemezseeen pek sakıncalı görünmüyor. ya biz en azından yeyince üzülüyoz. bazıları kilolarıyla o kadar barışık ki hiiç dert etmiyo. hangisi iyi acaba?
bende elma sirkeli su içtimve de
kahvaltıda
2 yumurta çeyrek yufka yrım kk peynir az pekmez yedim.
bacılar yarın okul açılıyor. bizim okulda yemek yapan kadının yemeklerinden mütemadiyen saç çıktığı için bıraktık onu.peki öğle arası öğün olabilecek ne tavsiye edersiniz evden götürmek için. öğlen yemezsem akşam abartıyorum..pratik fikirlere ihtiyacım var.
öğlen 2 portakal
ara 1 az şekerli kahve
akşam 1 tabak spagetti
şimdilik 45 dk yürüyüşüm var. akşam çok güzel hareketleri izlerken de yürürüm biraz.
anşaaa rakibem sen ne yaptın bugün yaz bakem.
sabah lahana çorbası 1 yumurta 2 zeytin
öğle dışardaydım açlıktan ölüyodum ama etrafta hamburger pizzadan başka bişii yoktu bende inat ettim yemedim
akşam bol yeşillikli salata ıspanak yemeği ve yoğurt yarından itibaren spora başlıyorum sabah 50 öğle 50 akşam 50 mekik çekicem akşamda leslie 5 mil yaparım inşallah..triptofancım geliyorum bekle benii
canım neden yemedin yeseydin ya bir büyük pizzaaa..leslie de 1 mil yokmu ondan yap yorulma tamammı şekerim boşveeerayyy totoşumu kaldırıyımda bende spor yapayım bari kaç saattir kk dayım.
slm kızlar :2:
kızlar ben geldim malesef yine sivasa oooffff
bende elma sirkeli su içtimve de
2 yumurta çeyrek yufka yrım kk peynir az pekmez yedim.
bacılar yarın okul açılıyor. bizim okulda yemek yapan kadının yemeklerinden mütemadiyen saç çıktığı için bıraktık onu.peki öğle arası öğün olabilecek ne tavsiye edersiniz evden götürmek için. öğlen yemezsem akşam abartıyorum..pratik fikirlere ihtiyacım var.
yedikten sonra pişman oluyo üzülüyo insan değil mi?ama bi faydası yok üzülmenin. diğer günler azaltıp dengelersin inşallah.aslında iskender tavuk iskender olursa ve tereyağı almazsan ekmeğininde hepsini yemezseeen pek sakıncalı görünmüyor. ya biz en azından yeyince üzülüyoz. bazıları kilolarıyla o kadar barışık ki hiiç dert etmiyo. hangisi iyi acaba?
yarın okul var demi kaptan. tatil bitti şaka maka.inşallah okumaları gerilememiştir kuzucuklarımızın. çaktırmadan okuma yarışı yapacam yarın inşallah. bakalım hızlanmışlar mı diye.özledim öğrencilerimi biliyomusun?
selam kızlarr.dün sabahtan akşama kadar evde değildim.kuzenlerle gezmeye gittik..sinemaya falan.Aşk Tesadüfleri Sever'e girdik.Çok güzeldi mutlaka izlemelisiniz.Benim kuzenler hüngür hüngür ağladı valla.Bensee tam ağlayacakken yanımda küçük kız çocuklarının kahkahalarından dolayı motive olamadım.Bir daha izlicemm..Çok güzeldi gerçekten.Ben de dün kendime kotondan bir etek aldım ve 40 beden..O bile biraz bolca oldu.Çok mutluyum çok...Denediğim hersey üzerime oluyo..çok sevinçliyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?