• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selammmm ben geldimmmmm kandilinz mübarek sevgililer gününüz kutlu olsunnn kızlarrrrrrrrrrrr....ayrıca bugün benim aşkımın da doğum günü..........
sabah iki dilim kepek ekmeği bir bardak form çay dört adet zeytin ve krem peynir birazcık.......
öğle iki adet havuççç...
akşama da haşlama et ve tabiside sporrr ama benim kızçe daha uyumadı uyusun hemen koşcam jillian ablama...:10:

sabah 9.30 gibi yarım simit 10 30 gibi geri kalanını yedim.
12 30 da da yuvarlak küçük sandiviç ekmeğine 3 küçük köfte ve şekersiz çay
moralim çook bozuk hiç bişey yiyesim yok.okulda norm fazlası durumuna düştüm başka okula gitme ihtimalim var.uzak biryer olursa diye korkuyorum

KIZLAR ŞU TARFİFE BAKIN ISPANAĞI FAZLACA ALMIŞIM DEĞİŞİK BİŞEY YAPAYIM DERRKEN BUNU BULDUM
DİYET BİR YEMEK DİYEBİLİRİZ DEĞİL Mİ

ISPANAKLI MAKARNA SALATASI

Malzemeler:

yarım paket makarna ( ben renkli burgu makarna kullandım daha şık oldu )
yarım kilo ıspanak
haşlanmmış havuç, mısır ve 1 adet patates
kornişon turşu
birkaç tane sosis ( eklemeden önce bir kaşık sıvıyağda doğrayıp soteleyin )
1 kase sarımsaklı yoğurt
dilerseniz 2 kaşık mayonez
tuz, karabiber ve kuru nane
bir iki kaşık zeytinyağı

Yapılışı:

Önce makarnayı istediğiniz yumuşaklıkta haşlayıp süzün ve soğuması için bir kenara alın.
Sonra ıspanağı güzelce yıkayıp doğrayın ve bir iki diş sarımsakla kavurun.
Haşlanmış sebzeleri de küp küp doğrayın.
Büyük ve derin bir kapta makarna, sebzeler, kornişon turşu, sotelenmiş sosisler, tuz ve baharatları karıştırın. Azıcık zeytinyağı ekleyin.
İyice karıştırınca üzerine sarımsaklı yoğurdu ekleyin, tekrar karıştırın.
Servis tabağına alın.

KIZLAR ŞU TARFİFE BAKIN ISPANAĞI FAZLACA ALMIŞIM DEĞİŞİK BİŞEY YAPAYIM DERRKEN BUNU BULDUM

Malzemeler:

yarım kilo ıspanak
kornişon turşu
1 kase sarımsaklı yoğurt
bir iki kaşık zeytinyağı

Yapılışı:

Önce makarnayı istediğiniz yumuşaklıkta haşlayıp süzün ve soğuması için bir kenara alın.
Büyük ve derin bir kapta makarna, sebzeler, kornişon turşu, sotelenmiş sosisler, tuz ve baharatları karıştırın. Azıcık zeytinyağı ekleyin.
Servis tabağına alın.

yağda kavurma işlemleri olmasa diyet denebilir:31:
ben as önce araöğün yaptım yaklaşık yarım ayva, 1 kutu ayran ile, akşama ne yesem bilmiyorum. bana kalsa geçiştiricem ama oğluş için bişiler pişirmem lazım.
söylemeyi unuttum bugüm totoyu kaldırıp yürüyüş yaptım, uzun süredir yapmıyordum iyi oldu.

hepinzin kandi mübarek olsun, yarın görüşürüz, doktor kontrolüne gidersem buraya uğrayamayabilirim. Allah şimdidedn yapacağınız ibadetleri ve duaları kabul etsin, birbirimizi de unutmayalım dua ederken. bunun için de dua edilir mi dememk lazım , kilo belasından kurtulmak için de dua edelim, sağlıklı olmak için, allah hepimize sabır versin

slm bacılar nasılsınız. sevgilisi olanın sevgililer günü kutlu olsun :52:
herkesin kandilinide kutlarım, kandiliniz mübarek olsun

yarın okul var demi kaptan. tatil bitti şaka maka.inşallah okumaları gerilememiştir kuzucuklarımızın. çaktırmadan okuma yarışı yapacam yarın inşallah. bakalım hızlanmışlar mı diye.özledim öğrencilerimi biliyomusun?

yok canım nasıl bıraktıysam öyleler hatta ilerleme var.seninkiler nasıl canım

Malzemeler:

yarım kilo ıspanak
kornişon turşu
1 kase sarımsaklı yoğurt
bir iki kaşık zeytinyağı

Yapılışı:

Servis tabağına alın.

mısır, patates, turşu, makarna bunun neresi diyet yemeği :53:

slm bacılar nasılsınız. sevgilisi olanın sevgililer günü kutlu olsun :52:
herkesin kandilinide kutlarım, kandiliniz mübarek olsun

yok canım nasıl bıraktıysam öyleler hatta ilerleme var.seninkiler nasıl canım

mısır, patates, turşu, makarna bunun neresi diyet yemeği :53:

sevgilim kocacım var ama yanımda değil. onu çoook özledim. olsada kavga etsek:43:

evet benimkilerde de ilerleme var maşallah.

ıspanakla patates kattım ben sadece makarnaya.mısır sosis filan katmadım.karbonhidrat var,kalsiyum var sebze de var. ben beğendim az önce yedim 2 kepçe.başkada bişe yemedim. elma yiycem birazdan.

sevgilim kocacım var ama yanımda değil. onu çoook özledim. olsada kavga etsek:43:

evet benimkilerde de ilerleme var maşallah.

ıspanakla patates kattım ben sadece makarnaya.mısır sosis filan katmadım.karbonhidrat var,kalsiyum var sebze de var. ben beğendim az önce yedim 2 kepçe.başkada bişe yemedim. elma yiycem birazdan.

Ahh ahh canım benim sevgilim de uzakta çok özledim onu..Ve size birşey söylemeyi unuttum galibaa...:D bu sabah kargoyla uyandım ve paketi açınca içinden tek taş yüzük çıktıı:D :21: tabii ki bu resmiyet olarak değil ama sevgilim bunu annesi ve ablasıyla beraber beğenerek almışlar:66: okulu askerliği bitse de evlensek artık yaa:52:
Bu arada ben de sizin kandilinizi kutluyorum.Sevgililer günününz de kutlu olsun:34:
bu akşam yemekte fırında tavuk yanına az pilav ve salata var:71:

Ahh ahh canım benim sevgilim de uzakta çok özledim onu..Ve size birşey söylemeyi unuttum galibaa...:D bu sabah kargoyla uyandım ve paketi açınca içinden tek taş yüzük çıktıı:D :21: tabii ki bu resmiyet olarak değil ama sevgilim bunu annesi ve ablasıyla beraber beğenerek almışlar:66: okulu askerliği bitse de evlensek artık yaa:52:
Bu arada ben de sizin kandilinizi kutluyorum.Sevgililer günününz de kutlu olsun:34:

herşey tamam da tavuklu pilavlı son cümle akışı bozuyo:)
tektaş süper olmuş hayırlı olsun.ne güzel bak kendi uzakta ama kalbi sana yakın demekki.

ay canım ya zordur uzak olmak bilirim hoş heyecanlar bunlar tadını çıkarınn...
yeni geldim eve allahım 27 yaşında emekli olmak istiyorum yaa...bugün doğru düzgün hiçbişey yiyemedim sabahtan beri donduk dışarda yaa...sabah yarım poğça 2 şekersiz çay öğlen soğuktan acıktığımı bile hissetmedim eve geldim buzum çözülmeye başladı yemeğim yok ama komşum patates salatası verdi kızıma bi çorba yapıp onla beraber yerim artık...kızlar kandiliniz mübarek olsunn birbirimize dua edelim bugün...yaza çıtır yap bizi yarabbimmmm:61:

herşey tamam da tavuklu pilavlı son cümle akışı bozuyo:)
tektaş süper olmuş hayırlı olsun.ne güzel bak kendi uzakta ama kalbi sana yakın demekki.

Valla rejim yapıoz güya ama bir yanım yemekte demek ki hehe:D
Evet canım çok şaşırdım görünce hiç beklemiyordum.Hediye bekliyordum ama tek taş değil.Paketin içinde zaten ufak kutu vardı belli kolye falan sandım.Hatta yanımdakiler tek taş olmasın dediler.Yok dedim değildir:D Bir açtım ki ayy çok sevinçliyim anlatamam yaa..

ay canım ya zordur uzak olmak bilirim hoş heyecanlar bunlar tadını çıkarınn...
yeni geldim eve allahım 27 yaşında emekli olmak istiyorum yaa...bugün doğru düzgün hiçbişey yiyemedim sabahtan beri donduk dışarda yaa...sabah yarım poğça 2 şekersiz çay öğlen soğuktan acıktığımı bile hissetmedim eve geldim buzum çözülmeye başladı yemeğim yok ama komşum patates salatası verdi kızıma bi çorba yapıp onla beraber yerim artık...kızlar kandiliniz mübarek olsunn birbirimize dua edelim bugün...yaza çıtır yap bizi yarabbimmmm:61:

Senin de kandilin mübarek olsun cnmmm:)

Evet cok zor ama birbirimizin değerini daha iyi anlıyoruz.Kırmamaya çalışıyoruz.Fakat yıpranmak daha kolay.Yanında olmadığı için aklın hep onda kalıyo.Küçücük şeye alınıyorsun..Bizim ortak arkadaşlarımızın çoğu ayrıldı ödüm kopuyo valla:D

günaydınnnnnn bugün açılış bende olsunnn bakalım..............
sabah form çay bir buçuk dilim kepek ekmeği beş zeytin ve krem peynir......:55:

Arkadaşlar bi arkadaş bi adres yolladı,

Alman Cumhurbaşkanı'nın önemli bir açıklaması üzerine;
ALMANYA’DA İSLAM’IN (YAHUDİLİK VE HIRİSTİYANLIK GİBİ) RESMİ BİR DİN OLARAK TANINMASI İLE İLGİLİ BİR ANKET DÜZENLENMEKTEDİR…

MAALESEF HAYIR OYLARI ÖNDE GİDİYOR….
İSLAM’IN Almanyada resmi DİN OLARAK TANINMASI İÇİN LİNKTEN

Aktuelle Nachrichten - Inland Ausland Wirtschaft Kultur Sport - ARD Tagesschau

ULAŞAĞINIZ SİTEDE

-
Ja KISMINI İŞARETLEYİP
- Zur Auswertung DÜĞMESİNE BASMANIZ YETERLİ…
hassaiyetiniz için teşekkürler ve TANIDIKLARIMIZA da DUYURALIM..

Özellikle Almanyada yaşayan akraba,eş dost ve vatandaşlarımız için ben kullanılması gerek diye

düşündüm,ekledim,umarım sorun olmaz...
:40:

arkadaşlar siz de bu ankete katılırsanız iyi olur.İslamı yaşayan kardeşlerimizin önünü açacak bu ankette bizler de yer alalım.

sabah 200 kalori değerinde tuzlu kraker
ara 1 bardak süt
öğle 2 dilim kıymalı pide(yarım oluyor)
ara 2 muz(1 olsa iyi olurdu )
akşama da patlıcan közlemeyi düşünüyorum domatesle filan salata gibi
1 dilim kepekli ekmeek le

toplaaam 950 civarı oluyor üşenmeyip kaçkalori .org a girdim tek tek hesapladım.

selam kızlar moral olarak kötüyüm neden diye soracak olursanız kilolu olunca bile en yakınlarınız bile bazen sizi anlayamayabiliyor kırıyor sizi ve elinizden gelen bişey olmuyor daha içine kapanıyor insan daha fazla yemek yemek istiyor durumum vahim biri beni durdursun ama bunu durduracak bir süper kahraman yok ancak beni yine ben durdurabilirim :14:

selam kızlar moral olarak kötüyüm neden diye soracak olursanız kilolu olunca bile en yakınlarınız bile bazen sizi anlayamayabiliyor kırıyor sizi ve elinizden gelen bişey olmuyor daha içine kapanıyor insan daha fazla yemek yemek istiyor durumum vahim biri beni durdursun ama bunu durduracak bir süper kahraman yok ancak beni yine ben durdurabilirim :14:

noldu sana da benim gibi hamile misiniz hocam mı dediler yoksa.patavatsız geri zekalılar.

selam kızlar, doktora yarın gidicem, bugün işteydim ama anca yeni girebildim. ben de emekli olmayı düşünüyorum:) varsa erken emeklilik yolları...

bugün yediklerimi yazmıyım canınız çeker:17:

aynalar bence senin kilo durumun psikolojik. çok duygusal takılıyorsun, boşveryaaaaa, dünyayı sen mi kurtaracaksın.sorunlara boşver diyemezsen diyete boşver dersin:34: 'boşver ye gitsin!' sözü pek söylenmemesi gereken bişey:50:

Back