• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün yediklerim
kahvaltı bir simit peynir yarım kk 2 zetyin 1 salatalık
ara 1 portakal
öğle 1 simit daha
ara büyük bir kase yoğurt
akşamda kereviz salatası yapmayı düşünüyorum belki yanına da spagetti yaparım.
haaa birde 90 dakika yürüyüşüm var şimdilik:nazar:

Son düzenleme:
kahvaltım çeyrek yufka ,1 patates buğulama 2 çörek
ara 1 portakal
akşam havuç rendeleyip haşladım çok az şeker attım yedim
birazdan da yoğurtlu bişe yer günü kapatırım .
90 dk da yürüyüş düşünüyorum inşallah.
kocişim iş gezisine gitti koşu bandını tvnin karşısına getirdim hem izliyo hem yürüyom.
PİNKCAT benim takipçim olurmusun neyi doğru neyi yanlış yapıyorum söyler misin?

42 beden abiye giydim kızlar olduuuuuuuuuuuuuuuu:52:cuk oturdu allah allah:53:ben yaza kadar 38 giyerim heraldee:27:pek mutluyum pek mutluyummmm:62:

anşacım boyun uzun galiba. ne güzel . bi resmini ekle bakalım abiyeli abiyeli de gzümüz gönlümüz açılsın.:27:

1,74üm ben...abiyeler deneme aşamasında şuan yaza kaynımın ve görümcemin düğünü var biri mayısta biri eylülde...nisan mayıs gibi alınca yüklüycem ben 80kilo olunca 40bedeni görücem inşallah...herkes 50-60 kilo olunca mutlu oluyo ama ben 75 olsam 38 beden oluyorum...o da bana fazlasıyla yetiyo yani hedef 75 ama hedefleri 5 er 5 er düşüyoruz yani hedef şu an 85...:69:allahım nolur gitsin şu kara yağlarda çıtır günlerimize geri dönelim...:66:bu arada kayınannem bugün gitti artık leslie bacıyı çağırma zamanı:21:

97 ile başladım bu arada senin tahlil sonuçları pazartesiye mi kaldı??

ayy hatırlatma canıım cuma randevum.bakalım ne diycek.
bugünde 90 dk yürüdüm ama şu an acayip acıktım. en iyisi yeşilçayımı içip uyuyum da bişey yemiyim.
anşaa sana da diyorum diğer çıtırlara da "VARMI BENİMLE BU HAFTA YARIŞAAAN:66:" en çoook ben vericem kilo diyorum. kendime rakibe arıyorum.

ayy hatırlatma canıım cuma randevum.bakalım ne diycek.
bugünde 90 dk yürüdüm ama şu an acayip acıktım. en iyisi yeşilçayımı içip uyuyum da bişey yemiyim.
anşaa sana da diyorum diğer çıtırlara da "VARMI BENİMLE BU HAFTA YARIŞAAAN:66:" en çoook ben vericem kilo diyorum. kendime rakibe arıyorum.

kaynanam gitti sporda yapcam lahana çorbamlada aramız iyi olduğuna göre 1 numaralı rakibin benimmm:47:

kı ben lahana çorbasını yapamadım geçen hafta. iğrenç oldu ama benim yanlış yapmamdan kaynaklandı döktüm.gerçi sen şimdi sorsam tarifini anlatmazsın. sen soğanı öncden normal yemek gibi kavurup mu yapıyosun yoksa tüm malzemeleri sua atığ haşlayıp rondodan mı geçiriyosun? hadi bunu da söyle de ondan sonra başlasın senle yarışımız:34:

kı ben lahana çorbasını yapamadım geçen hafta. iğrenç oldu ama benim yanlış yapmamdan kaynaklandı döktüm.gerçi sen şimdi sorsam tarifini anlatmazsın. sen soğanı öncden normal yemek gibi kavurup mu yapıyosun yoksa tüm malzemeleri sua atığ haşlayıp rondodan mı geçiriyosun? hadi bunu da söyle de ondan sonra başlasın senle yarışımız:34:
sevgülü rakibem lahanayı soğanı maydonozu ne sebze atıcaksan onları ve bol baharatını atıp kaynatıyorum en son blendrdan geçiriyorum...:56:
merhaba kızlarrr :7:

ii canımm sen nerelerdesin yaa...

anşaaa sen bilgisayrın başında otur sabahta geç kalkta yata yata kilo al tamam mı rakibem. ben yatıyom hadi iyi geceler..

Back