- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.341
anşacım boyun uzun galiba. ne güzel . bi resmini ekle bakalım abiyeli abiyeli de gzümüz gönlümüz açılsın.
97 ile başladım bu arada senin tahlil sonuçları pazartesiye mi kaldı??
ayy hatırlatma canıım cuma randevum.bakalım ne diycek.
bugünde 90 dk yürüdüm ama şu an acayip acıktım. en iyisi yeşilçayımı içip uyuyum da bişey yemiyim.
anşaa sana da diyorum diğer çıtırlara da "VARMI BENİMLE BU HAFTA YARIŞAAAN" en çoook ben vericem kilo diyorum. kendime rakibe arıyorum.
sevgülü rakibem lahanayı soğanı maydonozu ne sebze atıcaksan onları ve bol baharatını atıp kaynatıyorum en son blendrdan geçiriyorum...kı ben lahana çorbasını yapamadım geçen hafta. iğrenç oldu ama benim yanlış yapmamdan kaynaklandı döktüm.gerçi sen şimdi sorsam tarifini anlatmazsın. sen soğanı öncden normal yemek gibi kavurup mu yapıyosun yoksa tüm malzemeleri sua atığ haşlayıp rondodan mı geçiriyosun? hadi bunu da söyle de ondan sonra başlasın senle yarışımız
merhaba kızlarrr
merhaba kızlarrr
sevgülü rakibem lahanayı soğanı maydonozu ne sebze atıcaksan onları ve bol baharatını atıp kaynatıyorum en son blendrdan geçiriyorum...
ii canımm sen nerelerdesin yaa...
anşaaa sen bilgisayrın başında otur sabahta geç kalkta yata yata kilo al tamam mı rakibem. ben yatıyom hadi iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?