- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #21.321
kızlar hastalık kilo aldırmıs bana heralde.66.2 falan cıktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hastalık kilo aldırmıs bana heralde.66.2 falan cıktım
aramızda sağlıkçı varmı? bu hormon testlerinin sadece 8 ile 8 30 arasında olmasının nedeni ne? sadece o zamna mı çalışıyobugünde yetişemedim yarın inşallah.
ama bugün yetişememe nedenim çok tatlıydı. siteden tam çıkıyorum bi çocuk arkamdan seslendi. ablaaa babamı gördün mü? 4 yaşında bi çocuk adı kadirmiş.kaybolmuş.ama çoook tatlıydı yaa. neyse bir sürü apartman nerddn tanıyacaksam babasını. konuşuyoruz işte bişe öğrenirimiyim adını filan. baban nasıl biri dedim yuvarlak kafalı biriydi dedi bekleyelim belki sana bişey almaya çıkmıştır gelir.yooo babam bana bişey almaz kien sonunda güvenliğe bıraktım gittim ama biraz daha konuşsam neler anlatırdı kimbilir. günümün gülerek başlamasına sebep olan kadir gibi sebepler çıksın karşınıza inşallah ufacık tebessümler eksik olmasın hayatımızdan.
aynı yaz istersen ben de 2 saate kadar çıkıcam. öğleden sonra yokum. ama istersen 2 saat içinde gelirlerse listeyi düzeltim çıkmadan bildirimi yapabilirim.
ok, yola çıkıyorsun herhalde, sana iyi yolculuklar
gelmezse diskalifiye mi etsem
hazır aynalar da yokken ne icraatlar yapsam acaba