- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #21.141
merhaba takım arkadaslarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ankaradayım. nasıl güzel kar var değil mi?
selammm bacularrrrrrrrr
bu hafta takımda en çok ben kilo verdim galiba ama dokuzuncu olmuşuzz olsun moral bozmak yokkk haftaya daha da iyi oluruz inşaallah ben sabahtan beri bişey yemedim başım çatlıyo migrenim tutdu midemde bulanıyo yiyemedim....
merhaba takım arkadaslarım
selam kızlar...Dünün acısı bugün çıkıyor bende..bi de üstüne grip alametleri..boğazım cok acıyo başım agrıyo.ayaklarımı hiç sormayın zaten.of pof yane dha bişey yemedim.aç gibiyim ama gözüm kesmiyo mutfağa kadar gidip hazırlamayı.neyse ki babam sağolsun geldi simit alıyım dedi zeytin peynir çıkarıyım bi de çay ohh miss
slm afiyet olsun. geçmiş olsun bende gribim sinüzitim var zaten zor yani
niye kimseler yokkk
merhaba kızlar sağolun.ben baya kötüledim ya ateşim falan vardı gece.şimdi de aynı cok halsizim bademciklerim şiş off ben neden kurtulamıyorum su gripten yhaaa...
merhaba kızlar sağolun.ben baya kötüledim ya ateşim falan vardı gece.şimdi de aynı cok halsizim bademciklerim şiş off ben neden kurtulamıyorum su gripten yhaaa...
selammm iyi pazarlarr herkese...
sabah bir dilim ekmek bir bardak çay üç sucuk birazda yumurta yedim
şimdide bir saat lesi 5 mil yaptım 50 mekik çektim geldim....
kızlar günaydın. Montignac diyeti nasıl bişey uygulayan var mı. Baktım biraz hep beraber onu yapalım mı bu hafta bir deneyelim eğer memnun kalırsak devam ederiz.