Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar...Dünün acısı bugün çıkıyor bende..bi de üstüne grip alametleri..boğazım cok acıyo başım agrıyo.ayaklarımı hiç sormayın zaten.of pof yane dha bişey yemedim.aç gibiyim ama gözüm kesmiyo mutfağa kadar gidip hazırlamayı.neyse ki babam sağolsun geldi simit alıyım dedi zeytin peynir çıkarıyım bi de çay ohh miss

bende ankaradayım. nasıl güzel kar var değil mi?

evet canım sivastan kar getirdim ankaraya

slm canım tebrik edrm seni
geçmiş olsun

merhaba takım arkadaslarım

merhaba

slm afiyet olsun. geçmiş olsun bende gribim sinüzitim var zaten zor yani

slm afiyet olsun. geçmiş olsun bende gribim sinüzitim var zaten zor yani

canım sana da geçmiş olsun aynen bende de sinüzit var çok kötü oluyo grip de üstüne eklenince.sinüzit bi de bende baş dönmesi yapıyo arada.zaten basım her daim ağrıyo
az önce yarım simit 2 zeytin 1 bardak çay salam ve 1 haslanmıs yumurta yedim.midem şu an çok iyi durumda..

az önce akşam yemeğimi yedim. brokoli ile karnıbaharı birlikte haşladım sarımsaklı yoğurtla birlikte üstüne zeytinyağlı naneli pul biberli sos aptım yedim.
yarım dilim de kepek ekmeği
eşimin bitiremediği 3 dilim fırında patates.
1 kase yayla çorbası...

haaa yemekten öncede kedi yaptığım kabak tatlısından yedim 3 dilim az şekerli yaptım 1 gece beklettim az şekerde. sonra kendi suyuyla kaynattım yumuşayana kadar. hem hafif hemde tatlıcı biri için ideal benim gibi.

hasta olan herkese geçmiş olsun. ben bulaştırdım size kurtuldum. inşallah bidaha olmam. saçınızı ıslak bırakmayın kızlar ben hep ondan kapıyom.

geçmiş olsun kızlarrrr....
ben de yemeğimi yedim yani kahvaltı sayılır iki dilim kepekli ekmek yarım tabak fırında tavuk-patates ve yoğurt...

kızlar ben bu araalar pek yiyemiorum yaaa 1 yumurta kırdım ölğlen yarısınuı bile yiyemedim :97::97:

kızlar sabah herkes uyuyordu bende bir kaç bisküvi yedim. öğlen bir kaç çatal patates kızartması yedim şekersiz bir çayla. arada 3 tane çiğ köfte yedim çok severim :78:
akşam yemeği yemedim daha

selam kızlar kayınannem geldi sonundaabir yemek yapmışım sormayın mercimek çorbası kuru biber patlıcan dolması veeee mantııı ne yazıkki ben sadece mantı yemeyi düşünüyorumm cumaya 80 il sınırlarına girmek istiyorum çünküüsizler neler yapıyosunuzz

merhaba kızlar sağolun.ben baya kötüledim ya ateşim falan vardı gece.şimdi de aynı cok halsizim bademciklerim şiş off ben neden kurtulamıyorum su gripten yhaaa...

merhaba kızlar sağolun.ben baya kötüledim ya ateşim falan vardı gece.şimdi de aynı cok halsizim bademciklerim şiş off ben neden kurtulamıyorum su gripten yhaaa...

ıhlamur kaynat içine limon sık iç cnm çok ii gelio ya da nane limon :2::2:

selammm iyi pazarlarr herkese...
sabah bir dilim ekmek bir bardak çay üç sucuk birazda yumurta yedim
şimdide bir saat lesi 5 mil yaptım 50 mekik çektim geldim....

sağolun kızlar..kahvaltıda nane limonlu yeşil çay içtim.Tarçın yiyemiyorum ben ya hiç sevmem tarçını.ıhlamur kaynatırım şimdi.Sabah yediklerimi söliim.yarımdan az simit.peynir 1 haşlanmıs yumurta 1 zeytin salam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…