tamam listeyi hazırlarım gelmezsen. adet dönemi gerginlikleri için doğadan relax çay tavsiye olunur. içinde sarı kantaron, melisa falan var.sarı kantaronu ahmet maranki gerginlik depresyon için tavsiye ediyordu.
canım günlük tartılmak çok büyük hata, bu huyundan vaz geç. kaldı ki spor yaptım kilo aldım diyenlere burada hep söylüyoruz spora ilk başlandığı zaman kilo alınıyor diye:) vücut kas yapıyor. sen ce mantıklı mı beslenmene dikkat ettiğin ve 2 saat yürüdüğün halde olumsuz bir sonuç elde etmen, mantıklı değil, bu baskül ilizyonu:)
pinkcat senin metabolizma aç gezmeye alıştı, onu şaşırt bence. sabah kalk güzel bir kahvaltı yap, 3 anaöğün 3araöğün yap. bunu en az 3 gün devam ettir, yağa dikkat et ama ekmeklerini çok da kısma bu süreçte. metabolizman şaşsın azcık. bunu cuma cumartesi pazar pazartesi yaparsan haftaya cumaya tekrar toparlarsın bence.
daha kısacak bişey kalmadı, tek çaren arttırmak, bak dediğimi yap, ahanda şuraya yazıyorum 'bu direnç ancak yiyerek kırılır'
takım dökülmüş yaf...benim kilom da aynı
aynalar senin kilon reglden olabilir, gene de biraz dikkat et ki reglden sonra kilolar toptan gitsin.
veeee kızlar size bir haberim var.
teyze oluyosunuz... dolayısıyla kilo verme serüvenim henüz buraya kadar... ama ilk 20 hafta kilo almaya niyetim yok (ilk doktorum bu sürede kilo almasan da olur demişti) ilk hamilikte bu zamanlar 62 kiloydum ve 20 hafta 64e çıkmıştım, bu sefer 61den başladım, 61i korusam 3 kilo karda olucam. akıllandım bu sefer öyle şımarık şımarık beslenip de 79la gitmicem doğuma, 9 kilo almak hedefim. bu sebeple takımdan çıksam bile aranızda olucam