Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hiç bile atamayız seni takımdan [/I]

kaptan yeni geldim okuldan gelirken baskül aldım. evdeki az tartıyordu öyle diyordu misafirler. ama normal basküller 1-2 kilo farkeder değil mi.ikisi de dijital halbuki.arada 6 kilo fark var. bunda tarıldım gelince şok oldum 84.6 çıktım. demekki ben aylardır kendimi daha az zannediyormuşum. etim sıkı pek belli etmez ama yuh dedim ya çoook üzgünüm. eski tartıya göre yarım kilo vermiş görünüyorum ama sen en iyisi beni yeni başlamış kabul et artık bu tartıyla devam edeyim. çizelgemi de yapayım. üfff şoklardayım yaaaa. 84. 6 intihar mı etsem ne yapsam

Son düzenleme:

canım bu kadar fark olmaz ben seni bu hafta aynı yazıyımda sen iyice bi öğren kilonu

Eleven geçen hafta bildirim yapmış finalleri başlamış bu hafta o yüzden gelemedi heralde

aynalar, hiç de bilenem seni takımdan atmayız ...doğru atmayız kıyamayız sana ama böyle gitmene de izin veremeyiz. sadece kilo alsan kızmazdım ama paylaşımda da bulunmuyorsun. takım kaptanı olan paylaşımın var fakat takım üyesi olarak paylaşımın yok! ne yedin ne içtin yok, yazmıyorsun! sonra nasıl olsa görmüyoruz diye yiyosun biliyorum
bence sırf bu sebeple cezayı hak ediyorsun 14. takım üyeleri görüşlerinizi beklliyorum, sizce aynalara ceza verelim mi? mesela bize dahi söylemediği ve merak ettiğimiz atıştırmalar,kalorili şeyler, neler yedi neler içti tek tek bütün takımları dolaşıp yazsın mı (yaşasın kötülük) yoksa bu hafta affedelim gelecek hafta böyle giderse itiraf cezasını öyle mi uygulayalım:94:

yazılması mümkün değil ki herşey çünkü

selamlar kızlar,

3. takım hala listesini eklememiş ve bu hafta listeleri de 3. takım hazırlıyormuş. en son takıma öğlen zannediyorum kaptanları yazmış. siz 3. takımın kardeş takımı değil misiniz? karar defterinden baktım ama emin değilim.

canım hergün düzenli yazamıyorum ben.Çünkü düzenli yemiyorum sizin gibi.Ara öğün falan yiyemiyorum.Zorlayamıyorum.Birgün çok kaçırsam ertesi gün akşama kadar birşey yemiyorum.Misal dün dolu dolu bir tabak mantıdan sonra bugün akşam yemeğine kadar sadece 1 portakal yedim onu da birkaç saat arayla iki öğün olarak yedim.Canım bu arada nişanlı değilim inşallah en kısa zamanda nişanlanırız 4 senelik erkek arkadaşım ama dediğin gibi nişanlı gibiyiz ailesiyle falan görüşüyorum.Erkek arkadaşım beni en son 72-73 arası gördü.Şimdi 66 yım.2 haftaya gelme ihtimali var.Ama belli değil.Çünkü hem çalışıyor hem de okuyor.Son senesi inş..İyi bir iş bulabilirse evlencez kısmetse..Bulamazsa:26:
Hedefim 55..11 kilo var daha ama o fazlalığı attıığım için çok mutluyum.17 kilo verdim ben de inanamıyorum kendime.Veremiyorum diye diye verdim valla.Bende şöyle bir psikoloji olusmaya başladı.Ne yesem çok yedim zannediyorum.Yani canım istemese ve elimden gelse hiçbirşey yemiycem.Ama boğazım durmuyor efendim.Hele akşam olunca ha bire birşeyler yiyesim geliyor..Zor tutuyorum kendimi.

aynalar kilom aynı 61,3

bu haftaki yürüyüşüm 145 dk toplam

Canım biz baya kilo verdiğimiz için çok zorlanıyoruz kilo vermekte artık.Eskiden böyle miydik??Biz zorlayacağız başka yolu yok.Gidecek bu kilolar yaza filinta gibi olcaz.Keşke su an senin kilonda olabilsem

ezgicim bence bu hafta uyarıda bulunalım kaptanımıza.haftaya da bildirim de bulunmassa sadece bize değil tüm gruplara yazsın.
aslıcım ne yiyorsan yaz biz de kaçırdığımız herşeyi yazmaya çalışıyoruz.Ben girdiğim sürece yazıyorum.Sen yaz zaten yazmak çok etkili olacak insan buraya yazmamak için yemiyor valla.Çok merak ediyorum herşey dediğin şeyleri

slm kızlar,
hay dilim kopsaydı da hasta olmadım bu sene demeseydim. acaip derecede grip oldum. bugün işyerinde saat 5 i zor ettim.ölüyorum yorgunum bitkinim.
sabah:2 galeta
20 dk yürüyüş
1 çay,1 ıhlamur,1 yeşilçay
20 dk yürüyüş
öğle: et dürüm+ ayran,1 çay
5 dk yürüyüş
1 çay,1 ıhlamur
1 paket bisküvi(eti tadında)
eşim gelsede bana sıcacık çorba yapsa.
haftasonuda yatamıcam, ev bakcaz.ev almaya niyetimiz var bakalım,inşallah olur.
bu hafta moralim ev konusunda bozuktu.geçen hafta eşimle kavgalıydım ayrılcam dedim. bıktım herşeyi çekmekten 4 yıldır 1 arpaboyu yol aldığımız yok kızlar. ev alacaktı kayınvalideler ama nerdeee.
bu ay ev kirasını ödemicem dedim. ailen ödesin dedim.ev alınana kadar kiramızı karşılayacaklar dedim.ev içinde yardım edecekler dedim öyle barıştık.evi onların alacağını hiç sanmıyorum ama bari yardım etsinler.söz verirken vermesini biliyorlar.herşeye koşturmaktan yoruldum. eşimle aramız iyi ama omuzlarımda çok yük var.
aynalar canım ayrıca kilom 85,8 olacaktı.300 gr eksik yazmışın, haftaya telafi edeceğim diye mi öyle yazdın canım
arkadaşlarımın fikrine katılıyorum senden yediklerini yazmanı bekliyorum :84:

hoşgeldin canım,kelin ilacı olsa başına sürer diye bir deyim var bilirsin o nedenle ben sana sadece hoşgeldin demekle yetiniyorum ama geçmiş sayfaları bir oku istersen millet ne yemiş ne yapmış falan....
tatlım diğer arkadaşların dediği gibi hiç yediklerini yemediklerini yazmıyorsun canım,bişrde arada bize gaz ver canım ya

desene sevgilin birdaha şaşıracak seni görünce,ne güzel ya.şu akşam konusunda yazdıklarına katılıyorum,benim durumumda senden farklı değil çünkü,sabahtan akşama kadar aç durabiliyorum belki ama akşam olunca yemekten ziyade aburcubur atıştırma krizine giriyorum,çikolatalar,pastalar,kekler sürekli aklımda.

bugün yediklerim;
sabah:2 adet salam,1 haşlanmış yumurta,1 bardak süt,1 kk peynir,3 tane yeşil zeytin,1 dilim çavdar ekmeği,çeyrek domates
öğle;1 kutu çilekli aktivia yoğurt,soğan kürü.
akşam;3 kaşık bulgur pilavı,3 kaşık nohut yemeği,bol salata.birazöncede eşimle browni çikolatanın yarısını paylaştım.
ayrıca bugün 45 dakika yürüdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…