Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

he he ben 1100 civarı almışım, o kadar aç kaldım gene 1100 yaptı ama çok dengeli beslendim

bu arada yürüyüşleri yazmaya ve cuma günü toplam yürüyüş miktarını yazmaya devam edelim. ben bu hafta aksattım ama not almıştım, gün içinde hepsini yazarım

himerosun listelerine bakıyorum.içimizde listesini en düzenli yazan tek kişi zaten o
ama bana biraz az geliyor. benim listelerini takip ettiğim başka bir bayan var ismini vermiyim. hırsız gibi gidip gizlice kadın ne yemiş ne içmiş onu okuyorum yaaaa kadın ben 62 iken 63-64 kilolardaydı ay çok kilo aldım falan diye gelmişti hatırlıyorum, şimdi 54 kilo:81: ben yerimde sayarken benden daha geride başlayıp 8 kilo da önüme geçmiş. kilo verdiğini okuyunca hemen ne yemiş ne içmiş diye baktım:82: gördüğüm herşeyden azar azar yemiş(devam edicem yzmaya)

. benim listelerini takip ettiğim başka bir bayan var ismini vermiyim. hırsız gibi gidip gizlice kadın ne yemiş ne içmiş onu okuyorum yaaaa kadın ben 62 iken 63-64 kilolardaydı ay çok kilo aldım falan diye gelmişti hatırlıyorum, şimdi 54 kilo:81: ben yerimde sayarken benden daha geride başlayıp 8 kilo da önüme geçmiş. kilo verdiğini okuyunca hemen ne yemiş ne içmiş diye baktım:82: gördüğüm herşeyden azar azar yemiş(devam edicem yzmaya)[/QUOTE]

yaptıklarını şöyle özetliyim
-herşeyden yemiş
-hakikaten azar azar yemiş, sebze yemekleri bile 1-3 kaşık arası. ne yese de listesine yazmış. bakıyorum çayına kattığı yarim şekeri bile atlamamaış, içtiği çayın kalorisi yok ama çayı bile mililitre olarak yazmış, bazen yediği çeşit sayısı 7-8 oluyordu ama 1 kaşık ondan 2 kaşık bundan öyle yani.
-araöğüne çok özenmememiş ama listelerinde genelde ara öğün vardı
-tatlı çikolata gibi şeyler de ara ara listesinde vardı ama mesela 1 küçük kare çukulata yazıyordu.1 top dondurma diyordu. işte kek ikram ettiler 1 kibrit kutusu kadar kek diyordu. yasaklardan bile yemiş ama herşeyden az az yemiş
-ve en önemlisi ramazanda bile spor yapmış. ay iftara 2 saat var gidiyim biraz bisiklet çevireyim falan yazıyordu. süper yani. bence bunlar çok önemli

sabah kahvaltım yarım simit bir bardak ayran
ara öğün bir çay bardağı ihlamur ve bir çay bardağı sarı leblebi

evdeyim ama boğaz ağrısından kahvaltımı gene yapamadım az önce zorla 1 bardak greyfurt suyu ile 1 tabak çorba içtim akşama kuru biber patlıcan ve lahana dolması yapıcam yapcam ama 2 lahana 1 patlıcan yiycem söz verdim kendime....yaa bi sabah olsada tartılsak ben normalde tartıya çıkmaktan nefret ederdim noluyo ki bana iyki bu takıma katılmışımmm hırs geldi vallaa....kalkıyım biraz spor yapyım bariii akşama görüşürüzz kader ortaklarımm

bende çok merak ediyorum.tam 2 gündür diyetime birebir sadığım ve tartılmadım. yarın sabah iş yerinde tartılıcam. evde sabah az kalsın tartıya çıkıveriyordum kendimi zor tuttum. haftada 1 tartılmak daha heyacanlı

yediklerimi de yazayım:
dün akşamsaat 19:00: 1 haşlanmış tavuk baget (derisiz)
1 kase sarmısaklı cacık(enfesti, mantı yemiş kadar oldum)
4 dal karnabahar haşlama( 2 tatlı kaşığı sıvı yağ ve limon ilaveli)
2 adet kepekli etimek
1 fındık kadar peynirli ekmek(ikramı geri çevirdim yani)
2 bardak yeşil çay

2 mil leslie ile yürüdüm (30 dk)

saat 21:00 250-300gram kadar armut

tam sayamadım ama yaklaşık 3 litre su içtim dün. 3 fincan yeşil çay da içtim. siyah çayı 2kupa+2 çay bardağı içtim. gün boyunca çaylarımın içine toplam 3 çay kaşığı kadar şeker kullanmış oldum.

bu sabah: 3 minik kuru kayısı
220 ml ılık su

kahvaltı:2 tatlı kaşığı tulum peynri
1 domates
2 adet kepekli etimek
oğlumun kakaaolu süt kutusunun dibinde kalan sütten 2 fırt çektim( bitirmiş kerata)
saat 7'den 8'e kadar 3 yeşil çay içtim

saat 9:00 220 ml ılık su

10:30 500 ml su bitti,2 adet form bisküvi

öğlen:1 kase mercimek çorba
1 dilim ekmek
saat 11de doldurduğum 500 ml su da bitmek üzere ve bu saat oldu hala siyah çay içememişim, yani şeker de tüketmedim
1,5 saat sonra 2 adet form bisküvim var
muhtemelen iş çıkışına yani saat 5e kadar bi 500 ml su daha içerim

akşam da yemeği yiyip dışarı çıkmam lazım.
kabak haşlama + ızgara hamburger köftesi (45 gr) + cacık +2 kepekli etimek yemeyi planlıyorum.

mrb arkadaşlar..bir girimde ne yapyosunuz diye bakim dedim..bu arada kaptan benim mazeretim o değil..düşük yaptım ya.geçen haftada en yakın ilçeye (1 saatlik uzaklıkta) kontrole gittim..kürtaja gerek kalmadı çok şükür...yarın bildirim var ben diyet yapamadım hala..anca toparlandım..inş haftaya yapcam kaptan haberin olsun..izinli yazarsan sevinirim...görüşürzzz..kendinize ii bakın

ben üç gündür 5 mil lesi yapıyorum acayip hareketli bişi inş işe yaramıştır geçen haftadan beri tartılamıyorum çünkü bugün bakcam çaresine kuzu hasta diye biyerede çıkamadım...:26:

yürüyüşlerim
cuma 0
cmts 0
pazar 0
pztsi 15
salı 60 dk (1050 zıplama kalorisi 30dk eşit 30dk yürüyüş saydım)
çarşamba 70 dk
perşembe?
Toplam: şimdilik 145 dk

bu hafta hem az oldu hem de düzenli yazmadım yürüyüşlerimi haftaya daha çok yürüyeceğim inşallah. yarın toplam yürüyüşlerinizi de yazın bakalım, kim ne yapmış ne kadar yürümüş ve kilo vermiş

teşekkür ederim kaptancım bu arada sen ankaralımısın tatilde ankaraya gittin ya ondan sordum bende bu sene ankaraya tain düşünüyorum bakalımm yaşanası bir şehir diyolar ne diyosunnn...

canım kırıkkalleliyim ailem ankarada yaşıyor. ne güzel keşke benimde tayinim ankaraya çıksa ama imkansız. kişiden kişiye göre değişir bazıları ankarayı seviyor bazıları sevmiyor. eğer yeşillik doğa güzelliği arayan biri isen sevmeyebilirsin ankarayı.

canım kusura bakma o konuyu atlamışım. gelecek haftaya bildirim yapacaksan izinli yazmayım bu hafta. aynı yazayım. bir hafta izinli bir hafta döndü olmasın canım

sabah mantarlı 1 yumurta tavada şekersiz çay 2dilim ekmek2 zeytin
ara 1 bardak meyveli süt
öğle 1 kabak dolması 1 kase yoğurt çorbası
ara 1,5 muz(muz fazla oldu galiba)
akşam 2 dilim ıspanaklı börek, 2 kepçe barbunya yemeği salata

nasıl kızlar?

selam kızlar nasılsınız? Yarın 5 e kadar kursum var ben de bugünden yapayım bildirimimi.

Kilom___66 :)
Yürüyüş pek yapamadım 2 saat toplam..Haftaya biraz daha dikkat etmeye calışıcam.Düzenli yürüyüşe çıkmam gerekiyor..Onu da yanımda biri olmayınca yapamıyorum.Bugün yediklerimi yazayım.Akşama kadar birşey yemedim.Akşam dolu dolu 1 tabak mantı yedim Birkaç saat sonra da fıstık ve 1 bardak meyve suyu Bu akşamlar beni mahvedio ya en çok o zamanlar yiyorum.Sabah canım birşey istemiyo.Akşam yemeği yedikten sonra sanki açılıyo midem yedikçe yiyesim geliyo

sabah:yemedim
20 dk yürüyüş
yarım poğaça,2 çay
öğle:1 mini pizza(pastanedekinlerden),2 çay
1 çay
25 dk yürüyüş
kalan poğaçam
akşam:2 kaşık kıymalı yumurta,domates,zeytin,peynir(2 kibrit kutusu),çeyrek ekmekten fazla
çerez yicem şimdide

bu hafta kaçırdım dozu diye hala durmuyorum.yedikçe yedim kilomu yazcam şimdi.
o kadar kilo verdim kıymetini bilmem lazım ama,bu hafta motivasyon yok.kafamda bi sürü çözülmesi gerekenler var ve fazlasıyla yorgun bir haftaydı. çok iyi dinlenip tekrar sıkı bir diyete başlıcam pazartesi.
bu haftanın analizi: öğle yemeğine eve gelmem lazım yoksa ipin ucu kaçıyor.
öğle yürüyüşlerim pek olmadı.
sabah akşam yürüsemde yediklerim çok fazlaydı ve abur cubur du.
sabah kahvaltısına devam etmeliyim, günlerim berbat geçti çünkü.
kafamı rahatlatmam lazım,herşeyi bu kadar dert etmemeli.

bu dozun kaçmış halimi? sen benimkileri okumadın galiba himeroscum.bi baksan benimkilere neleri azaltayaım.ama birden de halsiz kalmak istemiyorum senin kadar iradeli değilim ben ya üff.

KİLOM: 85,8 :26::18:

SPOR
cuma : 85 dk
c.tesi: dışarı çıktım ama tempolu yürümedim hiç.
pazar:yok
p.tesi:45 dk
salı: 65 dk
çarşamba:50 dk
perşembe:45 dk
toplam:290 dk yürüyüş

bacım ne derdin var kafayı bu kadar taktığınn yaww...tamam pc arkadaşıyız belki ama paylaştıkça azaltırız belki sorunlarıbizim himerosumuz hırslıdır pazartesi bi hırsla kendine gelirsin allahın izniylee...kadınız biz yapamıycağmız hiçbişey yoooookk

bende akşam dozunu kaçırdım bu gün eşimin doğum günü ondan ama bildirimi yapıcam soyundum yığındım yemekten önce tartıldım 93,6800 gr da olsa vermişim be yawwww....sabah ki bildirileri merakla bekiyorum kızlar ama takımın birinde akpunturla 3 kilo veren bi bayan var öbğr listelerinde takibindeyim kim ne yemiş ne spor yapmışş

herkese merhaba kızlar,moralim acayip bozuk kızlar ya,size bişey itiraf edicem,geçen hafta cuma yani yılbaşı günü sabah tartıldığımda 63,9 gelmiştim ve sonra otele gittik,ne olduysa orada oldu ve ben pazartesi tartıldığımda 67 kilo geldimtabiii şok oldum,çok yemedim kızlar ama tabii biraz kaçırdım fakat yemekten çok sanırım alkolün etkisi bu kilolar.insan 2 günde 3 kilo alırmı ya,pazartesiden beri uğraşıyorum ama 66,4 le 66,10 arasında gidip geliyorum,kilo vereceğime alıyorum,sinir oluyoruuuummmm,güya zayıflama takımındayım.yürümek isti,yorum amayürümüyorum,çünkü mahallemi sevmiyorum bana çok ıssız geliyor,ırmak kenarı.hareketli yerlerde yürümeyi seviyorum.kızlar ne yapıcam ben ya,nolur bişeyler diyin yardım ediiiinnnn:84:

bugün yediklerimi yazayım,;
sabah:1 şekerli nescafe
öğlen;1 tabak çorba,1 bardak sıcak su
akşam,az çorba,6 kaşık kadar zeytinyağlı kabak yemeği,5 kaşık kadar bulgur pilavı
yemekten sonra;çeyrek nar,yarım salatalık,1 bardak şekerli nescafe

söyleyin çokmu arkadaşlar,acaba ormonlarımdamı bir sorun var diye düşünmeye başladım,ekmek bile yemiyorum,ayrıca arkadaşlar şu lesinin bir linkini atıverin bana ya lütfen.
kilo bildirimini yarın öğlene kadar yaparım,şimdi hayatta söylemem,68 falan gelirim bellimi olur

Son düzenleme:
merhaba kızlar yarın bildirim var heyecanı sardı beni =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…