- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #20.581
geçmiş olsun canım
he he ben 1100 civarı almışımkızlar dün okuldan sonra eşimle sinemya gittik av mevsimine. çook beğerndim tavsiye ederim. dün yürüyüş yapmadım ama cumartesi 70 pazar 40 pazartesi 45 dk yürüdüm.toplam 155 dk. veeee bende de olumlu değişiklikler var. dikkat ettim genelde.
bugün kahvaltı 1 paket çubuk kraker,
ara 1 havuç,1 yeşil elma 3 kuru kayısı
öğle 1 tabak ezogelin çorba 1 dilim ekmek salata
ara zümrem derste kapıyı çaldı gel dedi çıktım ağzıma 1 dilim tatlıyı tıkıştırdı o.
akşam kereviz salatası düşünüyorum.
kızlar günlük kaç kalori alıyosunuz genelde? ben bu günümü hesaplayım.akşama kadar 800 kalorii civarı almışım.
canım böyle düşünüyorsan kısa zamanda bu kararla bu hırsla verirsin kiloları canım,yediklerini yazıp liste yapacaksan sana bir tiyo vereyim himerosun şu günlük listelerinede bir bak,hatun çok azimli maşaallah,baksana kaç kilo verdi,bende şimdi geriye dönük onun listelerine bakıp not alcam,hahaha
evdeyim ama boğaz ağrısından kahvaltımı gene yapamadım az önce zorla 1 bardak greyfurt suyu ile 1 tabak çorba içtim akşama kuru biber patlıcan ve lahana dolması yapıcam yapcam ama 2 lahana 1 patlıcan yiycem söz verdim kendime....yaa bi sabah olsada tartılsak ben normalde tartıya çıkmaktan nefret ederdim noluyo ki banaiyki bu takıma katılmışımmm hırs geldi vallaa....kalkıyım biraz spor yapyım bariii akşama görüşürüzz kader ortaklarımm
elifezgi izne ayrılmak istemişti ben ayrılmasını istememiştim o yüzden onun kilosunu aynı yazıyorum
akbulak ın kuzeninin yaşadığı sorunlar yüzünden gelemedi onuda aynı yazdım.
yamukprenses takımdan ayrılmak istemişti ben ayrılmasını istemedim fikrinden vazgeçmişti onuda aynı yazdım
nazenin.83 den 2 haftadır hiç ses yok bu yüzden diskalifiye oldu.
biraz daha bekleyim belki bu arkadaşlar gelir sonra bildirim yaparım.
teşekkür ederim kaptancım bu arada sen ankaralımısın tatilde ankaraya gittin ya ondan sordum bende bu sene ankaraya tain düşünüyorum bakalımm yaşanası bir şehir diyolar ne diyosunnn...
mrb arkadaşlar..bir girimde ne yapyosunuz diye bakim dedim..bu arada kaptan benim mazeretim o değil..düşük yaptım ya.geçen haftada en yakın ilçeye (1 saatlik uzaklıkta) kontrole gittim..kürtaja gerek kalmadı çok şükür...yarın bildirim var ben diyet yapamadım hala..anca toparlandım..inş haftaya yapcam kaptan haberin olsun..izinli yazarsan sevinirim...görüşürzzz..kendinize ii bakın
bu dozun kaçmış halimi? sen benimkileri okumadın galiba himeroscum.bi baksan benimkilere neleri azaltayaım.ama birden de halsiz kalmak istemiyorum senin kadar iradeli değilim ben ya üff.sabah:yemedim
20 dk yürüyüş
yarım poğaça,2 çay
öğle:1 mini pizza(pastanedekinlerden),2 çay
1 çay
25 dk yürüyüş
kalan poğaçam
akşam:2 kaşık kıymalı yumurta,domates,zeytin,peynir(2 kibrit kutusu),çeyrek ekmekten fazla
çerez yicem şimdide
bu hafta kaçırdım dozu diye hala durmuyorum.yedikçe yedim kilomu yazcam şimdi.
o kadar kilo verdim kıymetini bilmem lazım ama,bu hafta motivasyon yok.kafamda bi sürü çözülmesi gerekenler var ve fazlasıyla yorgun bir haftaydı. çok iyi dinlenip tekrar sıkı bir diyete başlıcam pazartesi.
bu haftanın analizi: öğle yemeğine eve gelmem lazım yoksa ipin ucu kaçıyor.
öğle yürüyüşlerim pek olmadı.
sabah akşam yürüsemde yediklerim çok fazlaydı ve abur cubur du.
sabah kahvaltısına devam etmeliyim, günlerim berbat geçti çünkü.
kafamı rahatlatmam lazım,herşeyi bu kadar dert etmemeli.
sabah:yemedim
20 dk yürüyüş
yarım poğaça,2 çay
öğle:1 mini pizza(pastanedekinlerden),2 çay
1 çay
25 dk yürüyüş
kalan poğaçam
akşam:2 kaşık kıymalı yumurta,domates,zeytin,peynir(2 kibrit kutusu),çeyrek ekmekten fazla
çerez yicem şimdide
bu hafta kaçırdım dozu diye hala durmuyorum.yedikçe yedim kilomu yazcam şimdi.
o kadar kilo verdim kıymetini bilmem lazım ama,bu hafta motivasyon yok.kafamda bi sürü çözülmesi gerekenler var ve fazlasıyla yorgun bir haftaydı. çok iyi dinlenip tekrar sıkı bir diyete başlıcam pazartesi.
bu haftanın analizi: öğle yemeğine eve gelmem lazım yoksa ipin ucu kaçıyor.
öğle yürüyüşlerim pek olmadı.
sabah akşam yürüsemde yediklerim çok fazlaydı ve abur cubur du.
sabah kahvaltısına devam etmeliyim, günlerim berbat geçti çünkü.
kafamı rahatlatmam lazım,herşeyi bu kadar dert etmemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?