- Konu Sahibi Pinarbartu
- #20.601
yamukprenses bende pazartesi günü 87 kilo geldim.2 günde 2 kilo almıştım. eşim dediki alkol kana karıştığı için bi süre vücuttan gitmez dedi. dün 86ydım.bugün 85 li rakamı gördüm. alkolün etkisi bence. yeşilçay iç bol bol. haftaya kilo bildirimine düzelir merak etme.tuvaletede pek çıkamıyorum ben, alkole bağladım valla.takma kafana, bak ben kilo aldım ama rahatım bu konuda. haftaya telafi etcem nede olsa...
anşaa canım sağol öncelikle.kısaca anlatılacak gibi de değil ki herşey. çok pinpirikliyim belki. huyum kurusun. huyun kurusun deyinde kurusun valla. geçen yıl saçlarım dökülmüştü, bozuk para gibi yerler kel kalmıştı.strestenmiş doktor öyle demişti. ne yaparsam kendime ediyorum.zamanla geçecek inşallah canım.
benim aldığım 700 gr sizin verdiğiniz kilolardan düşecek
anşaa canım sağol öncelikle.kısaca anlatılacak gibi de değil ki herşey. çok pinpirikliyim belki. huyum kurusun. huyun kurusun deyinde kurusun valla. geçen yıl saçlarım dökülmüştü, bozuk para gibi yerler kel kalmıştı.strestenmiş doktor öyle demişti. ne yaparsam kendime ediyorum.zamanla geçecek inşallah canım.
benim aldığım 700 gr sizin verdiğiniz kilolardan düşecek