- Konu Sahibi Pinarbartu
- #20.641
julia nın başarılı olacağı belliydi zaten . bravo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim cnm
teşekkür ederim cnm
ateş 40 derece oldu. beklemekteyim. biri farkına varırmı diye
estagfirullah cnm bnmjulia canım tebrikler,kaç gündür unutuyorum kusura bakma
julia nın başarılı olacağı belliydi zaten . bravo.
ateş 40 derece oldu. beklemekteyim. biri farkına varırmı diye
geçmiş olsun canım kimin farketmesini istiyorsun ki sende benim gibi mız mız değilsen kimse farketmez hasta olduğunu. aahh vaaah diye inleyecen. ölüyorum diye söylenecen ki farketsinler. bir kenarda sessiz sedasız hastalığı çekiyorsan kimse anlamaz benden söylemesi. ateşin baya olmuş doktora gitmedim demiştin bi doktora git canım ihmal etme sakın. acil şifalar
nettin bacım gittin mi doktoraa....
bugün toplam yediklerim: 2 ıhlamur, yarım ekmek sosisli tost,browni intense çikolata, 1 kase nesfit.
hasta masta iştahta kesinti yok bendede..
annemler dün izmire geldiler bana uğramadan gittiler. neden dedim?
şimdi hastasın sana telaşa vermek istemedik. yemek filan koşuşturma dedik, dedi.,
herkese kırgınım.kızım hasta gidipte bi çorba yapayım demiyo, ben koşuşturcam diye gelmiyolar.
dün akşamda kayınvalideyle konuştu eşim. ağzımızın payını aldık. dolduruşa gelme diyo eşime. yardım edemezlermiş. hastalıktan değil ama psikolojik durumdan ölcem galiba.
herkese kırgınım ve kızgınım.
yaşamaktan bile bıktım.
zaten biliyorsunuz amacım yoktu buraya başladığımda. tek ama cım zayıflamak tı. bir hedefim olsun ne olursa olsun dedim başlarken. yine başa döndüm.yalnız çaresiz can çekişir bir haldeyim.
kendimden nefret ediyorum.
ateş:anammm 40 ı geçmiş. 40,5 filan diyo termometre.
eşimi aradım öğlen 40 dedim. bozuktur o dedi.o kadar değildir dedi. sanki yanımda..
öleyimde dünya nefes alsın.
bugün toplam yediklerim: 2 ıhlamur, yarım ekmek sosisli tost,browni intense çikolata, 1 kase nesfit.
hasta masta iştahta kesinti yok bendede..
annemler dün izmire geldiler bana uğramadan gittiler. neden dedim?
şimdi hastasın sana telaşa vermek istemedik. yemek filan koşuşturma dedik, dedi.,
herkese kırgınım.kızım hasta gidipte bi çorba yapayım demiyo, ben koşuşturcam diye gelmiyolar.
dün akşamda kayınvalideyle konuştu eşim. ağzımızın payını aldık. dolduruşa gelme diyo eşime. yardım edemezlermiş. hastalıktan değil ama psikolojik durumdan ölcem galiba.
herkese kırgınım ve kızgınım.
yaşamaktan bile bıktım.
zaten biliyorsunuz amacım yoktu buraya başladığımda. tek ama cım zayıflamak tı. bir hedefim olsun ne olursa olsun dedim başlarken. yine başa döndüm.yalnız çaresiz can çekişir bir haldeyim.
kendimden nefret ediyorum.
ateş:anammm 40 ı geçmiş. 40,5 filan diyo termometre.
eşimi aradım öğlen 40 dedim. bozuktur o dedi.o kadar değildir dedi. sanki yanımda..
öleyimde dünya nefes alsın.