• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptan beni 83.4 kaydeder misin? aç karnıma durum bu.bu yeni tartı doğru galiba çoook üzgünüm.bende yeni başlamış gibi herşeye sil baştan başlıycam. ve artık işin ciddiyetini anladım. tartıda bu rakamı görünce yediğim muzlar, çokonatlar, kekler geldi aklıma. 5 ayda 10 kilo böyle alınır işte. ama inşallah geri fazlasıylla verecem.cuma sabah erken kalkıp bildirimimi yapıcam.hedefim haftada 1 kilo inşallah. kızlar sizde uymazsam beni azarlayın cezalandırın oldu mu?
şu çizelgeyi nasıl hazırlıyorduk ve güncelliyorduk kızlar?

merhaba arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız. bugun zayıflamaya karar verdim ve çok kararlıyım. aranıza katılmak için ne yapmam lazım kurallarınız neler? biri bana bilgi verebilir mı?
bu sabah eşim kilolarımla dalga geçti :( kötü niyetli değildi ama giyinirken göbeğimle oynadı falan :( 3 aylık evliyım ve çalıştığım halde çok kilo aldım göbeğim basenlerin aldı başını gidiyor. ve artık bende mutlu değilim fiziğimden :( yardım edin bana lütfen 60ın üstüne çıktığımı hıssedıyorum :(:5:

ateş 40 derece oldu. beklemekteyim. biri farkına varırmı diye

geçmiş olsun canım kimin farketmesini istiyorsun ki sende benim gibi mız mız değilsen kimse farketmez hasta olduğunu. aahh vaaah diye inleyecen. ölüyorum diye söylenecen ki farketsinler. bir kenarda sessiz sedasız hastalığı çekiyorsan kimse anlamaz benden söylemesi. ateşin baya olmuş doktora gitmedim demiştin bi doktora git canım ihmal etme sakın. acil şifalar

08/01/2010 itibari ile kıslarrr
kalkınca 1 bardak greyfurt suyu
sabah:3 bardak çayy şekersiz tabiki iki çatal yumurta 1 tane haşlanmış patates bol baharatlı
öğle:kızımın yediği biber dolmasının biberi 1 tane kfte
akşam:hurma yedim 1 tane yeşilçay içtim şimdilik bu kadar çok acıkırsam meyve yerim sadece bugün hiç spor yok yalnızz...

sabah:1 haşlanmış yumurta,2 dilim salam,1kk peynir,1 dilim çavdar ekmeği,yarım domates,1 bardak süt,2 tane ceviz.
öğlen;1 aktivia yoğurt
akşam;fırında patatesli,baharatlı tavuk but(4 adet minik but ve az patates)
ayrıca 45 dk yürüyüş.

geçmiş olsun canım kimin farketmesini istiyorsun ki sende benim gibi mız mız değilsen kimse farketmez hasta olduğunu. aahh vaaah diye inleyecen. ölüyorum diye söylenecen ki farketsinler. bir kenarda sessiz sedasız hastalığı çekiyorsan kimse anlamaz benden söylemesi. ateşin baya olmuş doktora gitmedim demiştin bi doktora git canım ihmal etme sakın. acil şifalar

nettin bacım gittin mi doktoraa....

gitmedim hala. kesin eşim işten gelince gidelim diyecek, dün de demişti. iğne olmak istemiyorum.hemen iğne yapıp yolluyolar. doktorlardan nefret ediyorum artık. gidersem birine kafa göz gircem.laf sokacam yada.derece yi yine koydum bakalım kaç çıkacak.

bugün toplam yediklerim: 2 ıhlamur, yarım ekmek sosisli tost,browni intense çikolata, 1 kase nesfit.
hasta masta iştahta kesinti yok bendede..

annemler dün izmire geldiler bana uğramadan gittiler. neden dedim?
şimdi hastasın sana telaşa vermek istemedik. yemek filan koşuşturma dedik, dedi.,
herkese kırgınım.kızım hasta gidipte bi çorba yapayım demiyo, ben koşuşturcam diye gelmiyolar.

dün akşamda kayınvalideyle konuştu eşim. ağzımızın payını aldık. dolduruşa gelme diyo eşime. yardım edemezlermiş. hastalıktan değil ama psikolojik durumdan ölcem galiba.
herkese kırgınım ve kızgınım.
yaşamaktan bile bıktım.
zaten biliyorsunuz amacım yoktu buraya başladığımda. tek ama cım zayıflamak tı. bir hedefim olsun ne olursa olsun dedim başlarken. yine başa döndüm.yalnız çaresiz can çekişir bir haldeyim.
kendimden nefret ediyorum.

ateş:anammm 40 ı geçmiş. 40,5 filan diyo termometre.
eşimi aradım öğlen 40 dedim. bozuktur o dedi.o kadar değildir dedi. sanki yanımda..
öleyimde dünya nefes alsın.

bugün toplam yediklerim: 2 ıhlamur, yarım ekmek sosisli tost,browni intense çikolata, 1 kase nesfit.

şimdi hastasın sana telaşa vermek istemedik. yemek filan koşuşturma dedik, dedi.,
herkese kırgınım.kızım hasta gidipte bi çorba yapayım demiyo, ben koşuşturcam diye gelmiyolar.

dün akşamda kayınvalideyle konuştu eşim. ağzımızın payını aldık. dolduruşa gelme diyo eşime. yardım edemezlermiş. hastalıktan değil ama psikolojik durumdan ölcem galiba.
yaşamaktan bile bıktım.
zaten biliyorsunuz amacım yoktu buraya başladığımda. tek ama cım zayıflamak tı. bir hedefim olsun ne olursa olsun dedim başlarken. yine başa döndüm.yalnız çaresiz can çekişir bir haldeyim.

eşimi aradım öğlen 40 dedim. bozuktur o dedi.o kadar değildir dedi. sanki yanımda..

ayyyy aşkolsun dünya nefes alcakmışşş allah aşkına ateş seni saçmalatıyo himerosumm... sen ne takıyon kaynananı aklın yok mu bacım senin sen eşinle kötü olsan onu sevindircen madem öle kendi yağınızla kavrulun zııkkım olsun edecekler iki kuruş yardımm annene gelincce bişii diyemiycem işleri vardı belkide onların yoksa annen seni hiç atar mı kuzumm....psikolojine neyim başlatma ne bu yaa yüzünü gözünü yıka bi kendine eşini bi ara senin hastaneye gitmen lazım hadi hadiii bacım benimm :4:

yaşamaktan bile bıktım.

canım öncelikle geçmiş olsun,eğer ateşin bırak 40,5 ğu 39 olsa böyle pcnin başında oturup yazamazsın,o derece bencede bozuktur,eğer gerçekten doğruysa eşin bencede hemen gelsin canım yada gelmezse hemen bir taksi çağır git canım. çok geçmiş olsun bebeğim.ev konusuna gelince ya kızma canım ama neden eşinin tarafının ev almasını bekliyorsunki,kendiniz dişinizle tırnağınızla kazanıp alsanız çok daha değerli olur ve en azından birgün kalkıpta sana oturduğunuz evide ben aldım vs...gibi laflar edip başınıza kakamazlar.güya benimde eşimin evi vardı kendisine ait ama biz ilçeye yerleşince eşimin evinde kayınvalidem oturdu,sonrada bir güzelce evi kiraya verip şimdide kirasını yiyor,güya eşimin evi!!!bende eşimle birlikte çalıştım 4 sene sonunda geçensene kendi evimizi kendi paramızla aldık.kimseye eyvallah edip arkamdan konuşturmam,boşver canım varsa beraber yiyin yoksa kimseye tamah etmeyin.birde şöyle bakmak lazım eşimin ailesi ev alacaksa o zaman benim aileminde alması yada para yardımı etmesi gerekmiyormu,neyse dediğim gibi kendi kazandığınız para herzaman tatlıdır,bırak eyvallah etme ve tabii herkesede hakettiği kadar değer vermek lazım.

diyete gelince,bence süper gidiyorsun,keşke sendeki azim bendede olsa,baksana kaç kilo verdin,sakın bırakayım falan deme,zayıfladıkça kendini daha güçlü hissedersin,daha dişi.hiçbirşeye sıfırdan falan başlamıyorsun,aynen devam.....önce en kısa zamanda iyileşmen dileğimle canım,sonra diyete spora devam kilolara veda,geriside sana kalmış canım...öpüldün!

Son düzenleme:
himicim geçmiş olsun...sen ne yaptın browni yedin? mutlu etti mi peki.şimdi tadını unuttun gitti. sadece kalorileri kaldı sana. iyileşeceksin ve yine 1. olacaksın bu hafta. sakın pes eetme yaa.umutsuzluğa kapılma oldu mu?

kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek,3-4 zeytin.bol salatalık
ara 1 yaş hurma
öğle 3 tane küçük tuzlu kurabiye
akşam soslu tavuk ve patates ,ayran
ara salatalık 1 tane

kızlar günaydın malum dönemlerimiz yaklaşınca yani bikaç gün kala kilolarınız tartı üstünde ne durumda oluyorr...ben pek uyamıyorum cumadan cumaya çıkmaya biraz önce tartıldım ama moralim bozuldu bildirimde 93,4 dü şimdi 94.0 çıktı ayyy çok canım sıkıldı yaaa:50::14:

sabah kahvaltım 2 ince dilim kızarmış ekmek , bir dilim beyaz peynir , 3 - 4 dilim kadar söğüş salatalık 3 adet zeytin [/B]

selammm kızlarrr
sabah bi bardak çay iki dilim ekmek domates peynir yedimm
ara bir mandalinn bakalımmm nasıl devam edicek bugünn...
kızlarr bide bu lesii harika bişeyyy ya hergün 5 mil yapıyorum kendimi çok mutlu hissediyorum.......:54:

Back