- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #20.661
akbulak selam canım.
teşekkür ederim kızlar destekleriniz için.dün akşam hap içtim, suya karıştırılan bi içeçek içtim yine gitmedim doktora ama iyiyim şimdi.
bu saate kadar da yattım yeni kalktım.
1 yumurta,1 dilim ekmek,1 domates ve 1 ıhlamur içtim.
ev konusundada biz zaten 80.000 kredi çekmeyi düşünüyoruz, 40.000 de kayınvalideler çeksin dedik. olmuyor işte.kendi çabamızda olacak muhakkak.planlar alt üst oldu.bedavadan eve de oturma gibi bi durum yok ortada.
kendi ailem zaten hep destekçi oldu. okul taksitimi, taşınma masraflarımızı, araba alırken yardımları oldu.eşimin işsiz kaldığı dönemlerde de destekleri çok oldu.hep ben ve benim ailem, başka kimse ayakta tutmadı. ailemin 3 katlı evleri var ama başka şehirde. aynı şehirde yaşasak evlerin birinde kalırız ama farklı şehirlerdeyiz.
yine tek dayanağım 14. takım. bizden ne dağ olur ne kasaba.kendi yağımızla kavrulmaya devam, gittiği yere kadar.zayıflamaya devam..
kaptan beni 83.4 kaydeder misin? aç karnıma durum bu.bu yeni tartı doğru galiba çoook üzgünüm.bende yeni başlamış gibi herşeye sil baştan başlıycam. ve artık işin ciddiyetini anladım. tartıda bu rakamı görünce yediğim muzlar, çokonatlar, kekler geldi aklıma. 5 ayda 10 kilo böyle alınır işte. ama inşallah geri fazlasıylla verecem.cuma sabah erken kalkıp bildirimimi yapıcam.hedefim haftada 1 kilo inşallah. kızlar sizde uymazsam beni azarlayın cezalandırın oldu mu?
şu çizelgeyi nasıl hazırlıyorduk ve güncelliyorduk kızlar?
canım ev 120000 mi? eğer eşinin ailesi yanaşmıyorsa tanıdık bir bankacı bulup evin fiyatının hepsini kredi çekebilirsiniz. biliyorsundur banka evin ancak %75 i kadarına kredi veriyor. ama tanıdık olunca %100 de veriyorlar. ben öyle yapmıştım.
bugün toplam yediklerim: 2 ıhlamur, yarım ekmek sosisli tost,browni intense çikolata, 1 kase nesfit.
hasta masta iştahta kesinti yok bendede..
annemler dün izmire geldiler bana uğramadan gittiler. neden dedim?
şimdi hastasın sana telaşa vermek istemedik. yemek filan koşuşturma dedik, dedi.,
herkese kırgınım.kızım hasta gidipte bi çorba yapayım demiyo, ben koşuşturcam diye gelmiyolar.
dün akşamda kayınvalideyle konuştu eşim. ağzımızın payını aldık. dolduruşa gelme diyo eşime. yardım edemezlermiş. hastalıktan değil ama psikolojik durumdan ölcem galiba.
herkese kırgınım ve kızgınım.
yaşamaktan bile bıktım.
zaten biliyorsunuz amacım yoktu buraya başladığımda. tek ama cım zayıflamak tı. bir hedefim olsun ne olursa olsun dedim başlarken. yine başa döndüm.yalnız çaresiz can çekişir bir haldeyim.
kendimden nefret ediyorum.
ateş:anammm 40 ı geçmiş. 40,5 filan diyo termometre.
eşimi aradım öğlen 40 dedim. bozuktur o dedi.o kadar değildir dedi. sanki yanımda..
öleyimde dünya nefes alsın.
aynalar sen de bize uysan 1. olucas bu hafta. himeros 300 gram alınca kendine gelmiştir,o da bu hafta verecek, sen de kilo verirsen süper. bir yerden başla şu işe ya da seni izinli yazalım, ye iç gel
ben izne ayrılsam var ya
kahvaltı 3 kk kadar börek
öğle 3 kepçe çorba bol salata
yemekte yiğitlik yapıp ekemk yemeyince doymadım 200 kalorilik gofret yedim çikolatasız sade.ve bir halley yedim. üffff.bida 1 dilim ekmek yiycem doyacam.
akşam haşlanmış karnıbahar yoğurtlu.kereviz salatası ve şehriye çorbası
2 kaşık pilav ,2 kaşık mantar sote
canım yoğurtlu karnıbaharı ve kereviz salatasını nasıl yapıyorsun. ben hiç yemedim daha önce de.
karnıbaharı hep yumurtalı kızartırız yada haşlayıp brokoli ile karştırıp salata yaparım. yoğurtlusu nasıl?
kereviz hayatımda 2 kez filan yemişimdir. yarın iş çıkışı pazara uğrucam. alıp yapayım bari. tarif senden ama. :))
canım yaa, bende neler neler duyuyorum. incileri dökelim kızlar..laf vuran vurana daha ne bekliycem zayıflamak için. hadi kızlar sizinde varsa sizde yazın.
1.aa bu triptofanın face deki eski resimlerine bakıtm dal gibiymiş.(şimdi öküz gibisin demek istiyor:)
2. eltimin eteğini giydim. ben düşük bel olsun diye bol alıyorum ona iyice oturdu diyo diğer odadan duyuyorum bende.
3. triptofanda güzell ama kilolu diye büyük gösteriyo diyor eşimin bir akrabası.
4.halam:kaşın çok güzel olmuş seni beğendim ama bide az zayıflasan
5. spor salonunda patavatsız bir kadın senin kaç çocuk var?
6. bir velim hocam fesat insanlar zayıf olurmuş siz iyisiniz ya ondan belli böylesiniz.(senin oğlunu sınıfta bırakıymda gör iyimiyim kötü mü)
şimdilik aklıma gelenler...kocamın dediklerini hiiiiç saymıyorum.o tatlı takılıyo ama her şakanın altında ciddiyet vardır.
kerevizi rendeledim yoğurt nane pulbiber tuz kattım. istersen sarımsakda rendeleyebilirsin bacım.karnıbaharıda haşladım yoğurt döktüm o kadar. kızartma kadar lezzetli olmasa da hafif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?