- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #20.601
merhaba kızlar yarın bildirim var heyecanı sardı beni =)
herkese merhaba kızlar,moralim acayip bozuk kızlar ya,size bişey itiraf edicem,geçen hafta cuma yani yılbaşı günü sabah tartıldığımda 63,9 gelmiştim ve sonra otele gittik,ne olduysa orada oldu ve ben pazartesi tartıldığımda 67 kilo geldimtabiii şok oldum,çok yemedim kızlar ama tabii biraz kaçırdım fakat yemekten çok sanırım alkolün etkisi bu kilolar.insan 2 günde 3 kilo alırmı ya,pazartesiden beri uğraşıyorum ama 66,4 le 66,10 arasında gidip geliyorum,kilo vereceğime alıyorum,sinir oluyoruuuummmm,güya zayıflama takımındayım.yürümek isti,yorum amayürümüyorum,çünkü mahallemi sevmiyorum bana çok ıssız geliyor,ırmak kenarı.hareketli yerlerde yürümeyi seviyorum.kızlar ne yapıcam ben ya,nolur bişeyler diyin yardım ediiiinnnn:84:
bugün yediklerimi yazayım,;
sabah:1 şekerli nescafe
öğlen;1 tabak çorba,1 bardak sıcak su
akşam,az çorba,6 kaşık kadar zeytinyağlı kabak yemeği,5 kaşık kadar bulgur pilavı
yemekten sonra;çeyrek nar,yarım salatalık,1 bardak şekerli nescafe
söyleyin çokmu arkadaşlar,ekmek bile yemiyorum,ayrıca arkadaşlar şu lesinin bir linkini atıverin bana ya lütfen.
canım yazdıkların çok güzel,çok teşekkürler ama ben maalesef akşamları boğazıma hakim olamıyorum,tek sorunum bu galiba,ayrıca dünden beri soğan kürüne bende başladım,bakalım artık hayırlısı.sadece 10 kilo vermek istiyorum,çokmu ya,offf.tamam sahip hemen mekik çekmeye gidiyorum,sen arada gaza getir beni bebeğim ya.yılbaşı gecesi bende 2 bardak vişne votka içtim canım aynı durum iki gün bendede gecerli oldu ama çok bolsu içtim ben onun faydası oldu diye düşünüyorum sabahları kalkınca soğan suyu içiyorum ondan da kaynaklanmış olabilir ama sen niye hemen kendinden geçtin ki olmaz böle bende doğru düzgün spor yarmıyorum ama ezginin sayesinde leslieye başladım 10dk olsada spor spordur dimi canımm benimm...BOZMA MORALİNİ VE KENDİNE GELLLLLL...ALOOOO KİLO DEDİĞİMİZ NEKİİ VEREMİYCEKMİŞİZ AYOLL...ERİYCEZ ERİYCEZ BİTİCEZ ŞEKERİMM YAZA KADAR....bi program yap kendine harfiyen uyamazsın tabi ama akşamları menüyü biraz azaltsan daha iyi olmaz mı malum akşamları en az yememiz gereken menüü...hadi hadi kalk çek 30 mekik kendine gell....BU KİLOLAR BİZDEN GİTMEZSE BİZ ONLARDAN GİDERİZ...ben ilk defa bu kadar hırslanıyorumm.89 kilodan 63 e düşmüştüm 2005 yılında önceden yaptımsa şimdide yaparım...vermen gereken kilo az olunca vermek daha zor oluyo o konuda çok haklısın....ama biz zayıflıycaz şekerim bi hafta kilo veremedin diye noluyo hemen yayılıyosunnn...yamuğum prensesim....
canım yazdıkların çok güzel,çok teşekkürler ama ben maalesef akşamları boğazıma hakim olamıyorum,tek sorunum bu galiba,ayrıca dünden beri soğan kürüne bende başladım,bakalım artık hayırlısı.sadece 10 kilo vermek istiyorum,çokmu ya,offf.tamam sahip hemen mekik çekmeye gidiyorum,sen arada gaza getir beni bebeğim ya.
canım kırıkkalleliyim ailem ankarada yaşıyor. ne güzel keşke benimde tayinim ankaraya çıksa ama imkansız. kişiden kişiye göre değişir bazıları ankarayı seviyor bazıları sevmiyor. eğer yeşillik doğa güzelliği arayan biri isen sevmeyebilirsin ankarayı.
canım kusura bakma o konuyu atlamışım. gelecek haftaya bildirim yapacaksan izinli yazmayım bu hafta. aynı yazayım. bir hafta izinli bir hafta döndü olmasın canım
sabah kahvaltım bir adet poğaça 2 bardak şekersiz çay
kilom 61.2
sanırım 1,5 kilo verdin. tebrik ederim. ben de korudum kilomu.
senle kilo kardeşi olalım,kan kardeşi olunuyor da kilo kardeşi neden olunmasın
başarılarının devamını dilerim. bu arada boyun kaç acaba, benim 1,57 ve 54 kiloya ulaşmam lazım:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?