Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yamukprenses bende pazartesi günü 87 kilo geldim.2 günde 2 kilo almıştım. eşim dediki alkol kana karıştığı için bi süre vücuttan gitmez dedi. dün 86ydım.bugün 85 li rakamı gördüm. alkolün etkisi bence. yeşilçay iç bol bol. haftaya kilo bildirimine düzelir merak etme.tuvaletede pek çıkamıyorum ben, alkole bağladım valla.takma kafana, bak ben kilo aldım ama rahatım bu konuda. haftaya telafi etcem nede olsa...
anşaa canım sağol öncelikle.kısaca anlatılacak gibi de değil ki herşey. çok pinpirikliyim belki. huyum kurusun. huyun kurusun deyinde kurusun valla. geçen yıl saçlarım dökülmüştü, bozuk para gibi yerler kel kalmıştı.strestenmiş doktor öyle demişti. ne yaparsam kendime ediyorum.zamanla geçecek inşallah canım.
benim aldığım 700 gr sizin verdiğiniz kilolardan düşecek

kızlar şu çizelge nasıl yapılıyor lütfen biri bana anlatsın,belki çizelge yapsam motive olurum,himeros yardım edermisin buradaysan ve lessi mi nedir onuda bulmak öğrenmek istiyorum,kızlar sizden yardım istemiycemde kimden istiycem,huhu kimse varmı oradabana yardım edecek gönüllü arkadaş aranıyor.

yılbaşı gecesi bende 2 bardak vişne votka içtim canım aynı durum iki gün bendede gecerli oldu ama çok bolsu içtim ben onun faydası oldu diye düşünüyorum sabahları kalkınca soğan suyu içiyorum ondan da kaynaklanmış olabilir ama sen niye hemen kendinden geçtin ki olmaz böle bende doğru düzgün spor yarmıyorum ama ezginin sayesinde leslieye başladım 10dk olsada spor spordur dimi canımm benimm...BOZMA MORALİNİ VE KENDİNE GELLLLLL...ALOOOO KİLO DEDİĞİMİZ NEKİİ VEREMİYCEKMİŞİZ AYOLL...ERİYCEZ ERİYCEZ BİTİCEZ ŞEKERİMM YAZA KADAR....bi program yap kendine harfiyen uyamazsın tabi ama akşamları menüyü biraz azaltsan daha iyi olmaz mı malum akşamları en az yememiz gereken menüü...hadi hadi kalk çek 30 mekik kendine gell....BU KİLOLAR BİZDEN GİTMEZSE BİZ ONLARDAN GİDERİZ...ben ilk defa bu kadar hırslanıyorumm.89 kilodan 63 e düşmüştüm 2005 yılında önceden yaptımsa şimdide yaparım...vermen gereken kilo az olunca vermek daha zor oluyo o konuda çok haklısın....ama biz zayıflıycaz şekerim bi hafta kilo veremedin diye noluyo hemen yayılıyosunnn...yamuğum prensesim....

canım yazdıkların çok güzel,çok teşekkürler ama ben maalesef akşamları boğazıma hakim olamıyorum,tek sorunum bu galiba,ayrıca dünden beri soğan kürüne bende başladım,bakalım artık hayırlısı.sadece 10 kilo vermek istiyorum,çokmu ya,offf.tamam sahip hemen mekik çekmeye gidiyorum,sen arada gaza getir beni bebeğim ya.

ayıpsın yavruşşş her zaman bak bende gaza geldim biraz zıplıyım:)))yarın görüşmek üzere kızlarrr iyi gecelerr...

olur kaptan aynı yaz..inş haftaya aranıza katılıcam.....herkese bol bol yağ yakmalar..öpüldünüz

bu arada pinkcat canım,sen bayaa kilo vermişsin yav,geçmişte yediklerini yazayım not alayım dedim ama hergün yediklerini yazmamışsın,ara ara var.eee hedefine bişey kalmamış 6 kilo kalmış sanırım,nişanlın gördümü seni bu halinle merak ettim,şubatta gelecek yazmışsında?

sabah kahvaltım bir adet poğaça 2 bardak şekersiz çay

kilom 61.2

sabah kahvaltım bir adet poğaça 2 bardak şekersiz çay

kilom 61.2

sanırım 1,5 kilo verdin. tebrik ederim. ben de korudum kilomu.
senle kilo kardeşi olalım,kan kardeşi olunuyor da kilo kardeşi neden olunmasın

başarılarının devamını dilerim. bu arada boyun kaç acaba, benim 1,57 ve 54 kiloya ulaşmam lazım:97:

boyum 170 cnm evet 1.5 kilo kadar verdim tmm bundan sora kilo kardeşiyiz senle ezgicim

evet kızlar sabah aç karına tartıldım 64,7 geldim sonra tekrar giyindim tartıldım 65,40 geldim hangisi geçerli,sanırım 64,7 ne diyeyim bunada şükür.

merhaba hanımlar ben aranıza yeni katıldım.... acaba bu zayıflama takımlarına nasıl katılabilirim....77 kiloyum ve 63 kilo olmam gerekiyor lütfen bana da yardım edin ...böhüüüü :'( 2. çocuktan sonra veremiyorum daha beter alıyorum şu kiloları ne yiyeyim ne içeyim :2: ..... sevgiler saygılar

kaptancım dün yazmıştım ama sabah tekrar tartıldım 93,2.....bildirim yaptın mı biliyorum ama çok da fark yok zaten 400 gr ezgimm canım saol sayende leslie ile tanıştım yaaa akşama kadar durmuyorum artıkkkk

14. TAKIM 188. ETAP

aynalar ( 102,5 / 103,2 / -0,7 / -0,68% )
pinkcat87 ( 67,0 / 66,0 / 1,0 / 1,49% )
elifezgi ( 61,3 / 61,3 / 0,0 / 0,00% )
akbulak ( 71,7 / 71,7 / 0,0 / 0,00% )
himeros ( 85,1 / 85,5 / -0,4 / -0,47% )
Eleven ( 82,4 / 82,4 / 0,0 / 0,00% )
yamukprenses ( 64,1 / 64,7 / -0,6 / -0,94% )
bitanesii ( 77,4 / 77,0 / 0,4 / 0,52%)
triptofan ( 77,5 / 77,5 / 0,0 / 0,00%)
julia_ ( 62,7 / 61,2 / 1,5 / 2,39%)
anşaaa ( 94,2 / 93,2 / 1,0 / 1,06%)

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 845,9 / 843,7 / 2,2 / 0,26%)

Eleven ile triptofan bildirim yapmamış aynı yazdım. Eleven geçen haftada yapmamıştı değil mi ben bi geçmişe bakayım. öyle ise haftaya disakalifiye olur.

bu arada kızlar beni takımdan atın benim durumun kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…