• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bende güsel deişimler var inceldiğimi hissediorum ya :34::34:

YAMUKPRENSESİMMM
şimdi ben eşime desem ki bak milletin kocası bulaşık yıkıyo benimkide malum bende sana greyfurt suyu sıkıyorum der...yok hayatım bunların hepsini aynı anda yapabilen bi eş var mı acaba :60:artık bizimkiler böle artık bekarlara inşallah hem bakıcı hem yapıcı hemde yaratıcı kocalar....:86:
Gelelim bu güne çok hastayım ayakta duramıyorum yarın rapor almam lazım yoksa milletin yüzüne yüzüne hapşırıcam akşama kadar...bugünün menüsüne geline
sabah:greyfurt suyu
öğle:3 kaşık karnıbahar yemeği 3 tane haşlama içli köfte
akşam 1 elma 1 portakal 1 kivi
ve artık uyumak istiyorummm herkeşlere iiiii gecelerrr.....

Son düzenleme:
canım uyanınca kocişim saolsun greyfurt suyu sıkmış yazısını okuyunca eşime dedimki bak milletin kocası karısına greyfurt suyu sıkıyo,o da bana ama bende dün akşam bulaşıkları yıkadım dedi,ayyy çok komiğime gitti ya.

şimdi ben eşime desem ki bak milletin kocası bulaşık yıkıyo benimkide malum bende sana greyfurt suyu sıkıyorum der...yok hayatım bunların hepsini aynı anda yapabilen bi eş var mı acaba :60:artık bizimkiler böle artık bekarlara inşallah hem bakıcı hem yapıcı hemde yaratıcı kocalar....:86:[/QUOTE]

:60::60::60::60::60:

canım uyanınca kocişim saolsun greyfurt suyu sıkmış yazısını okuyunca eşime dedimki bak milletin kocası karısına greyfurt suyu sıkıyo,o da bana ama bende dün akşam bulaşıkları yıkadım dedi,ayyy çok komiğime gitti ya.

daha ne yapsın yani :)
bu arada leslie bir apla:)ha bire yürüyor. kendisinin yürüyüş programları var. forumda da ayrıntılı bilgi bulabilirsin. çok popüler, tavsiye edilir.

pinkcat aşşağıdasın gördüm seni:86:

neyse arkadaşlar bugün yediklerimi yazayım
sabah:sadece 1 bardak nescafe
öğlen:1 tabak tarhana çorbası ve bol miktarda salata
akşam:yarım tabak tarhana çorbası,yarım tabak yoğurtlu ıspanak yemeği.

hmmm baya az. çok abartı yemek yenerek geçen bir haftadan sonra ara sıra yediklerimizi bu kadar azaltabiliriz, ama çok uzun sürmemeli bence. vücut alışmamalı. bir de 3 gün bu şekilde az yiyip 5 gün abartmak ardından bi üç gün daha çok az yemek var ki en beteri bu, insanın hiç düzeni olmuyor. cumaya kadar niye bu kadar az yiyosun diye kızmicam, ama cumadan sonra kızıcam:52: elime sopayı alıp heni yoğurt hani meyve falan diyecem duyurulur:57:
slm kızlar, çok yoğunum bu hafta.
sabah:2 galeta
20 dk yürüyüş
2 çay
20 dk yürüyüş
öğle:4 mini börek,1 çay
1 çay,1 yeşilçay,2 form bisküvi
25 dk yürüyüş
akşam: tavuk pilav patates püresi ekmek :(2 br light kola
1 dilim kazandibi

bu hafta saldım bayaa.sabahları az yesemde dün akşamda et sote filan yedim.balık yedim bide ekmek.haftasonu da kokoreç yedim.mutlu olmayayım ben yaa,çok yiyorum sonra.cuma günü tartıda rakamı görünce aklım başıma gelir sanıyorum.:45:

et sote, balık ok de kokoreç de nereden çıktı kuzum:31: normalde kendini diyet yaparken çok kasıyorsun,3-4 yaprak galetayla öğleye çıktığın az bi şeyyiyip akşam ettiğin oluyor. evet bu sıralar biraz arttırmışsın ama bence beslenme planına lezzetli ve sağlıklı besinlerden azar azar koymalısın (et-tavuk -balık) . bence yoğurt ve cacık gibi besinleri de bol bol koymalısın. haftada 1 defacık yediğin kazandibi de sana feda olsun. sen kiii bu kadar irade ile müthiş kilolar vermişsin.
bu arada listelerinde genelde meyve göremiyorum sanki?
şimdi bence bir köşeye otur ve düşün, listende hangi sağlıklı besinler yok, neleri ekleyebilirsin, hem belki onları eklemek seni daha mutlu eder... daha sağlıklı ve daha mutlu olmak elinde. bu iraeyle (tekrar tekrar maşallah diyorum) ve yürüyüşlerle kilo vereceğinden şüphem yok zaten

kızlar bende güsel deişimler var inceldiğimi hissediorum ya :34::34:

süüüüper:81: darısı başımıza
YAMUKPRENSESİMMM
şimdi ben eşime desem ki bak milletin kocası bulaşık yıkıyo benimkide malum bende sana greyfurt suyu sıkıyorum der...yok hayatım bunların hepsini aynı anda yapabilen bi eş var mı acaba :60:artık bizimkiler böle artık bekarlara inşallah hem bakıcı hem yapıcı hemde yaratıcı kocalar....:86:
Gelelim bu güne çok hastayım ayakta duramıyorum yarın rapor almam lazım yoksa milletin yüzüne yüzüne hapşırıcam akşama kadar...bugünün menüsüne geline
sabah:greyfurt suyu
öğle:3 kaşık karnıbahar yemeği 3 tane haşlama içli köfte
akşam 1 elma 1 portakal 1 kivi
ve artık uyumak istiyorummm herkeşlere iiiii gecelerrr.....

kendie iyi bak,sağlıklı mamalar ye iyileş tamam mı?:94:

kızlar bende de olumlu değişilkiler var. motivasyonumu gayet iyi. kendimi iyi hissediyorum. yeni kararlar aldım. bunda yeni yılın katkısı var ama az. yeni kararlar almama sebebp olan asıl şey aylar öncesinde yaptığım kilo hesaplarının bir türlü tutmaması.2-3 ay önce yok işte haftada şu kadar kilo versem kurbana kadar bu kadar yok efendim yılbaşına kadar 56-58 kilo olurum diyordum ama hedeflerimin çok çok uzağında kaldım. hwer defasında metabolizmamı veya diyet uyamamamı suçladım. şimdi düşünüyorum da kaybedecek fazla zamanım yok. yeterince kendi üzerimde deney yaptım, şunu yersem ne oluyor, yok bunu çıkartırsan nasıl olacak, yok haftasonu dikkat etmeyip hafta içi kassam nasıl olur... hiç bi şey olmuyomuş gördüm. daha dikkatli olmalıyım.
yeme düzeni ve çeşitleri hakkında da bazı kararlarım var ama buraya yazmayayım, kararlarımın bazıları henüz inşa halinde:)

önemli bir değişiklik kendime bir yeme günlüğü yapmam. bazen buraya gelip yeiklerimi kaydetmeye utanıyorum, özellikle çok yediğimde. şimdi en azından kendi defterime yazıp görme ve ders alma imkanım olacak.tavsiye ediliyordu bir ben yapayım dedim.dün ikindiden beri yapıyorum ve yediklerime de egzersizime de dikkat ediyorum.

lafı daha da dolandırmadan yediklerimi yazayım. ( bu arada amacım cuma gününe kadar ekmeği ve yemeği biraz azaltmak, cumartesiden itibaren de diyetisyen arkadaşım ile konuşup verdiği diyete bu sefer harfiyen uymak)

evet yediklerim
dün akşam: bol salata (kocişim yaptı :1:az yağı ben ekledim)
1 kase cacık
8-10 hamsi
1 kepekli etimek

30 dk leslie 2 mil

1 armut (yaklaşık 250 gr)
çay demledim ama içmedim:21:

sabah kahvaltısı:1 tatlı kaşığı tulum peyniri
1 haşlanmış yumurtanın beyazı
2 adet kepekli etimek
1 yeşil çay (3 poşet yeşil çayı yarım kiloluk kavonaza demledim akşama kadar içicem)

15 dk leslie (1 mil)

1kupa çay (1 çay kaşığından az şeker)
saat 10,50: 2 adet form bisküvi
500 ml su

Son düzenleme:
kızlar bende de olumlu değişilkiler var. motivasyonumu gayet iyi. kendimi iyi hissediyorum. yeni kararlar aldım. bunda yeni yılın katkısı var ama az. yeni kararlar almama sebebp olan asıl şey aylar öncesinde yaptığım kilo hesaplarının bir türlü tutmaması.2-3 ay önce yok işte haftada şu kadar kilo versem kurbana kadar bu kadar yok efendim yılbaşına kadar 56-58 kilo olurum diyordum ama hedeflerimin çok çok uzağında kaldım. hwer defasında metabolizmamı veya diyet uyamamamı suçladım. şimdi düşünüyorum da kaybedecek fazla zamanım yok. yeterince kendi üzerimde deney yaptım, şunu yersem ne oluyor, yok bunu çıkartırsan nasıl olacak, yok haftasonu dikkat etmeyip hafta içi kassam nasıl olur... hiç bi şey olmuyomuş gördüm. daha dikkatli olmalıyım.
yeme düzeni ve çeşitleri hakkında da bazı kararlarım var ama buraya yazmayayım, kararlarımın bazıları henüz inşa halinde:)

önemli bir değişiklik kendime bir yeme günlüğü yapmam. bazen buraya gelip yeiklerimi kaydetmeye utanıyorum, özellikle çok yediğimde. şimdi en azından kendi defterime yazıp görme ve ders alma imkanım olacak.tavsiye ediliyordu bir ben yapayım dedim.dün ikindiden beri yapıyorum ve yediklerime de egzersizime de dikkat ediyorum.

lafı daha da dolandırmadan yediklerimi yazayım. ( bu arada amacım cuma gününe kadar ekmeği ve yemeği biraz azaltmak, cumartesiden itibaren de diyetisyen arkadaşım ile konuşup verdiği diyete bu sefer harfiyen uymak)

evet yediklerim
1 kase cacık
8-10 hamsi
1 kepekli etimek

30 dk leslie 2 mil

2 adet kepekli etimek
1 yeşil çay (3 poşet yeşil çayı yarım kiloluk kavonaza demledim akşama kadar içicem)

15 dk leslie (1 mil)

500 ml su

kararlı olman çok güsel ama elifcim :16:

kararlı olman çok güsel ama elifcim :16:

evet gelelim öğle öğünüme. kızlar bazen eve gidip yemek yediğim oluyor ama dolmuşla bile git gel en az 30 dk geçiyor. ben de genelde iş yerinde yiyorum. çoğu zaman dışardan yemek söylüyoruz bazen evden getirdiğim veya iş yerinde tost falan yaptığım oluyor.iş yerinde sipariş verdiğimiz bir büfe var, rutin olarak sandviç ekmek arası tavuk döner yiyordum, diyetten önce tabi. uzun süredir 1 sandviç ekmeği 2 kişi paylaşıyoruz.
öğrendiğime göre 1 sandviç ekmek 100 gram=4 dilim ekmek.
ben yarısını yiyorum ve içine herşeyden koyduruyoruz.2 dilim ekmek yemiş oluyroum
yine içinde tahminen 50 gram falan döner vardır (100 mü acaba?) ama çok az inanın. yarısını yediğime göre 25-30 gram.
salata oluyor
3-4 tane patates kızartması da düşüyor payıma.
ve en bol olduğunda bile 1 tatlı kaşığı kadar ketçap mayonez karışımı.
1 kutu da ayran içiyorum.
...sizce çok mu? lezzetli olduğu için doymasam da başka bir yemek arayışına girmiyorum. mayonez ve patates kızrtmalarını çıkartsam mı içinden acaba?

kızlar dün okuldan sonra eşimle sinemya gittik av mevsimine. çook beğerndim tavsiye ederim. dün yürüyüş yapmadım ama cumartesi 70 pazar 40 pazartesi 45 dk yürüdüm.toplam 155 dk. veeee bende de olumlu değişiklikler var. dikkat ettim genelde.

bugün kahvaltı 1 paket çubuk kraker,
ara 1 havuç,1 yeşil elma 3 kuru kayısı
öğle 1 tabak ezogelin çorba 1 dilim ekmek salata
ara zümrem derste kapıyı çaldı gel dedi çıktım ağzıma 1 dilim tatlıyı tıkıştırdı o.
akşam kereviz salatası düşünüyorum.

kızlar günlük kaç kalori alıyosunuz genelde? ben bu günümü hesaplayım.akşama kadar 800 kalorii civarı almışım.

evet yediklerim
1 kase cacık
8-10 hamsi
1 kepekli etimek

30 dk leslie 2 mil

2 adet kepekli etimek

15 dk leslie (1 mil)

500 ml su

canım böyle düşünüyorsan kısa zamanda bu kararla bu hırsla verirsin kiloları canım,yediklerini yazıp liste yapacaksan sana bir tiyo vereyim himerosun şu günlük listelerinede bir bak,hatun çok azimli maşaallah,baksana kaç kilo verdi,bende şimdi geriye dönük onun listelerine bakıp not alcam,hahaha:27:

evet gelelim öğle öğünüme. kızlar bazen eve gidip yemek yediğim oluyor ama dolmuşla bile git gel en az 30 dk geçiyor. ben de genelde iş yerinde yiyorum. çoğu zaman dışardan yemek söylüyoruz bazen evden getirdiğim veya iş yerinde tost falan yaptığım oluyor.iş yerinde sipariş verdiğimiz bir büfe var, rutin olarak sandviç ekmek arası tavuk döner yiyordum, diyetten önce tabi. uzun süredir 1 sandviç ekmeği 2 kişi paylaşıyoruz.
öğrendiğime göre 1 sandviç ekmek 100 gram=4 dilim ekmek.
ben yarısını yiyorum ve içine herşeyden koyduruyoruz.2 dilim ekmek yemiş oluyroum
yine içinde tahminen 50 gram falan döner vardır (100 mü acaba?) ama çok az inanın. yarısını yediğime göre 25-30 gram.
salata oluyor
3-4 tane patates kızartması da düşüyor payıma.
ve en bol olduğunda bile 1 tatlı kaşığı kadar ketçap mayonez karışımı.
1 kutu da ayran içiyorum.
...sizce çok mu? lezzetli olduğu için doymasam da başka bir yemek arayışına girmiyorum. mayonez ve patates kızrtmalarını çıkartsam mı içinden acaba?

yok canım bence öğle yemeğin çok değil ama içine mayonez koydurmazsan iyi olur,çünkü mayonez sırf yağ ve kalori diye biliyorum ben.

et sote, balık ok de kokoreç de nereden çıktı kuzum:31: normalde kendini diyet yaparken çok kasıyorsun,3-4 yaprak galetayla öğleye çıktığın az bi şeyyiyip akşam ettiğin oluyor. evet bu sıralar biraz arttırmışsın ama bence beslenme planına lezzetli ve sağlıklı besinlerden azar azar koymalısın (et-tavuk -balık) . bence yoğurt ve cacık gibi besinleri de bol bol koymalısın. haftada 1 defacık yediğin kazandibi de sana feda olsun. sen kiii bu kadar irade ile müthiş kilolar vermişsin.
bu arada listelerinde genelde meyve göremiyorum sanki?
şimdi bence bir köşeye otur ve düşün, listende hangi sağlıklı besinler yok, neleri ekleyebilirsin, hem belki onları eklemek seni daha mutlu eder... daha sağlıklı ve daha mutlu olmak elinde. bu iraeyle (tekrar tekrar maşallah diyorum) ve yürüyüşlerle kilo vereceğinden şüphem yok zaten
kilo verdin diye bu rahatlamak nerden çıktı diyeceksiniz sandım yaa.kendimden utanıyorum bu hafta.bugün 1 muz yedim.haftasonu da yarım portakalı eşim ağzıma tıkmıştı. onu yazmayı unutmuşum. bu hafta yoğun olduğum için fazla vakit bulamadım size kızlar.artık rahatım.sağlıklı beslenmek tek amacım, kilo vermesemde olur diyordum. ayarını kaçırdım. toparlamam lazım.haklısın.
kokoreçi de hamilelikten önce taa 8 ay önceden beri canım çekiyordu.anca yemek nasip oldu.kaçırmak istemedim.döner filan olsa umursamazdım da kokoreç olunca..:56:
bu hafta böyle geçti ama haftaya toparlıcam kendimi.

canım böyle düşünüyorsan kısa zamanda bu kararla bu hırsla verirsin kiloları canım,yediklerini yazıp liste yapacaksan sana bir tiyo vereyim himerosun şu günlük listelerinede bir bak,hatun çok azimli maşaallah,baksana kaç kilo verdi,bende şimdi geriye dönük onun listelerine bakıp not alcam,hahaha:27:
hahaha canım yaa ben aç aç gezdim geçen günlerde, karnım guruldadı ama içimde yeme isteği yoktu.bak bu hafta canım yemek istedi kaçırmadım hiçbir fırsatı.azim bana da gelsin.bu aralar kaçtı :4:

bu hafta bizimim tkımda heeep güzel gelişmelr var anlaşılan. kaptaaaan sen ne alemdesin?bak sen ver ki bizde heveslenelim.

kaptanı bende davet ediyorum.motivasyona ihtiyacımız var.gaza getir kaptan biziii :66:

sabah:3 galeta
20 dk yürüyüş
2 çay
öğle:1 dilim kepekli üzümlü az şekerli kek,2 çay
2çay,2 tane bisküvi
30 dk yürüyüş
akşam:1 muz,1 br diet kola

bugün öğlen eve gelmedim.bu hafta çok yorgundum.vatandaş canımıza okudu yine.
size bir bilgi vereyim bide. ikametgah belgesi ve nüfus kayıt örneği almak bitti artık.kurumlar kendileri çıkarabiliyor kimlik paylaşım sisteminden.boşuna meşgul etmeyin biziii :)) günde 300 kişiye dert anlatıyoruz da :26:duyan duymayana duyursun kızlar.

hastayım ölüyorum kızlar faranjitle sinüzit ortaya karışık yapmış durumda 5 gün raporluyum bu günü anlatayım hemen
sabah :boğazım o kadar kötüydü ki su bile içemedim
öğle:1 dilim ekmek 1 tabak çorba 1 elma
akşam:1 tabak çorba 1 dilim ekmek
spor yok ne yazıkkı yerimden kalkamıyorum yarın toplıycam imşallah :50:

hastayım ölüyorum kızlar faranjitle sinüzit ortaya karışık yapmış durumda 5 gün raporluyum bu günü anlatayım hemen
sabah :boğazım o kadar kötüydü ki su bile içemedim
öğle:1 dilim ekmek 1 tabak çorba 1 elma
akşam:1 tabak çorba 1 dilim ekmek
spor yok ne yazıkkı yerimden kalkamıyorum yarın toplıycam imşallah :50:

geçmiş olsun canım

anşaa geçmiş olsun. ayaklarını sıcak tut, su torbası filan varsa koy. dikkat et canım.
bu kış hasta olmadım olmamda inşallah yaa.bütün yaz yattım zaten.
ben bi portakal yiyeyim :))
c vitamini :))

anşaa geçmiş olsun. ayaklarını sıcak tut, su torbası filan varsa koy. dikkat et canım.
bu kış hasta olmadım olmamda inşallah yaa.bütün yaz yattım zaten.
ben bi portakal yiyeyim :))
c vitamini :))

ye bacım ya tabii..aman kızlar zayıflıycaz diye sağlığımızdanda olmayalım dimii...

Back