- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #20.341
selam kızlar bu hafta biraz sıkıntım vardı,buraya fazla giremedim,zaten kimsede merak etmemiş beni:78:hafta sonu yemek krizine girsemde dün anca toparlayabildim kendimi,bu hafta benden umut yok kızlar,kilo bile almış olabilirim,korkumdan basküle çıkmaya korkuyorum.benim bahanem çoooook,dün misafir geldi,bugün misafirliğe gittim,yarın yemeğe davetliyiz,yılbaşı geliyor falanda filan...aslında 8 kilo fazlam var ama birtürlü beyin olarak başlayamıyorum...neyse bugün yediklerimi yazıyorum;
sabah:1 kase sütlü nesfit
öğle:az pırasa yemeği ve 1 avuç kadar pirinç pilavı
akşam:1 kase şehriye çorbası,karnabahar yemeği,yoğurt,yarım turp.
ayrıca hiç su içmedim ve yürüyüş yapmadım,kızlar su aklıma bile gelmiyor benim...meyvede yememişim,vay bee ne kadar sağlıklı besleniyorum
yarın kilo bildirimi yaparım,ayrıca aynalar canımcım seni çok az gördük bu hafta,elevinde kayıp.himeros tebrikler canım sen en azimlimizsin.triptofan hadi geçmiş olsun hamile değilmişsin.keşke ben hamile kalabilsem,offf of neyse.öptüm herkezi.
kilo bildirimidir: 88,0 kiloyum .
iyi günler kızlarr. akşama görüşürüz
vedalaşır gibi...siz gidin beni beklemeyin der gibi...cıx cıx cıx... seni o kiloda bırakır mıyız hiç aslıcan...sen de gel, katıl bize.ufak bir adım atarak başla. bu kadar azimli insanın enerjisinden faydalanya kızlar kılavuzu karga olanın burnu b...tan çıkmaz denir ya bakıyorum üyelerde bir çaba bir çaba kaptan oturuyo siz bana uymayın olur mu böyle devam edin
cuma:70 dk yürüyüş
cumartesi: yok
pazar:30 dk yürüyüş
pazartesi:80 dk yürüyüş
salı:90 dk yürüyüş
çarşamba:90 dk yürüyüş
perşembe:65 dk yürüyüş
toplam: 425 dk
sabah:1 salatalık
20 dk yürüyüş
2 çay,3 yaprak galeta
20 dk yürüyüş
öğle:3 kaşık kıymalı yumurta,1 dilim ekmek,az domates
5 dk yürüyüş
2 çay,1 tane eti form bisküvi
20 dk yürüyüş
1 yeşil çay
akşam: yoğurtlu ıspanak var ama daha yemedim. yiyesimde yok.tok hissediyorum kendimi.
wc sorunu var hala,tartıldım 88,4 çıktım. wc ye gidersem bi daha yazarım kilomu çünkü dün 88,2 çıkmıştım.
kaptan, sendende azim bekliyoruz. en azından günlük yediklerini yaz
selam kızlar bu hafta biraz sıkıntım vardı,buraya fazla giremedim,zaten kimsede merak etmemiş beni:78:hafta sonu yemek krizine girsemde dün anca toparlayabildim kendimi,bu hafta benden umut yok kızlar,kilo bile almış olabilirim,korkumdan basküle çıkmaya korkuyorum.benim bahanem çoooook,dün misafir geldi,bugün misafirliğe gittim,yarın yemeğe davetliyiz,yılbaşı geliyor falanda filan...aslında 8 kilo fazlam var ama birtürlü beyin olarak başlayamıyorum...neyse bugün yediklerimi yazıyorum;
sabah:1 kase sütlü nesfit
öğle:az pırasa yemeği ve 1 avuç kadar pirinç pilavı
akşam:1 kase şehriye çorbası,karnabahar yemeği,yoğurt,yarım turp.
ayrıca hiç su içmedim ve yürüyüş yapmadım,kızlar su aklıma bile gelmiyor benim...meyvede yememişim,vay bee ne kadar sağlıklı besleniyorum
yarın kilo bildirimi yaparım,ayrıca aynalar canımcım seni çok az gördük bu hafta,elevinde kayıp.himeros tebrikler canım sen en azimlimizsin.triptofan hadi geçmiş olsun hamile değilmişsin.keşke ben hamile kalabilsem,offf of neyse.öptüm herkezi.
kilo bildirimidir: 88,0 kiloyum .
iyi günler kızlarr. akşama görüşürüz
günaydın kızlarr
pzt...15 dk
salı...50 dk
çşb....60 dk
pşb....55 dk
cuma yani bugünde 60 dk yürüycem
kiloöm ise 77...100 gr gitmiş ama olsunn...spora ve diyete devam hiç bozmıycam moralimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?