Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya kızlar kılavuzu karga olanın burnu b...tan çıkmaz denir ya bakıyorum üyelerde bir çaba bir çaba kaptan oturuyo siz bana uymayın olur mu böyle devam edin

cuma:70 dk yürüyüş
cumartesi: yok
pazar:30 dk yürüyüş
pazartesi:80 dk yürüyüş
salı:90 dk yürüyüş
çarşamba:90 dk yürüyüş
perşembe:65 dk yürüyüş
toplam: 425 dk

sabah:1 salatalık
20 dk yürüyüş
2 çay,3 yaprak galeta
20 dk yürüyüş
öğle:3 kaşık kıymalı yumurta,1 dilim ekmek,az domates
5 dk yürüyüş
2 çay,1 tane eti form bisküvi
20 dk yürüyüş
1 yeşil çay
akşam: yoğurtlu ıspanak var ama daha yemedim. yiyesimde yok.tok hissediyorum kendimi.

wc sorunu var hala,tartıldım 88,4 çıktım. wc ye gidersem bi daha yazarım kilomu çünkü dün 88,2 çıkmıştım.
kaptan, sendende azim bekliyoruz. en azından günlük yediklerini yaz

77. 5 im kaptan ama akşam olduğu içüüüünn olabiler. ben sabah fırsat bulurda işe gitmeden girebilirsem yazarım.bu arada test de yaptım hamile değilim. istemiyordum zaten şu an.hele zayıflayım öyle ama bu hafta yürüyüşüm az oldu.105 dk.şu bilgisayarın başında geçirmesm vaktimi çok iyi olacak.

selam kızlar bu hafta biraz sıkıntım vardı,buraya fazla giremedim,zaten kimsede merak etmemiş beni:78:hafta sonu yemek krizine girsemde dün anca toparlayabildim kendimi,bu hafta benden umut yok kızlar,kilo bile almış olabilirim,korkumdan basküle çıkmaya korkuyorum.benim bahanem çoooook,dün misafir geldi,bugün misafirliğe gittim,yarın yemeğe davetliyiz,yılbaşı geliyor falanda filan...aslında 8 kilo fazlam var ama birtürlü beyin olarak başlayamıyorum...neyse bugün yediklerimi yazıyorum;
sabah:1 kase sütlü nesfit
öğle:az pırasa yemeği ve 1 avuç kadar pirinç pilavı
akşam:1 kase şehriye çorbası,karnabahar yemeği,yoğurt,yarım turp.
ayrıca hiç su içmedim ve yürüyüş yapmadım,kızlar su aklıma bile gelmiyor benim...meyvede yememişim,vay bee ne kadar sağlıklı besleniyorum
yarın kilo bildirimi yaparım,ayrıca aynalar canımcım seni çok az gördük bu hafta,elevinde kayıp.himeros tebrikler canım sen en azimlimizsin.triptofan hadi geçmiş olsun hamile değilmişsin.keşke ben hamile kalabilsem,offf of neyse.öptüm herkezi.

Son düzenleme:

prenses çok hoşsun tatlım yaa :))) misafirlikte boyle yiyorsan gayet iyiymiş :))
bu hafta burada pek yogun değildi sanırım.. bende cok giremedim.. finaller yakın ödevler var uğraşcak iş çok :) kilonuda merak ediyorum )

kilo bildirimidir: 88,0 kiloyum .
iyi günler kızlarr. akşama görüşürüz

himerooooossss hey maşallah kuzum
bu gidişle bi ay sonra bana yetişmiş olcaksın sanki biraz daha hızlanıyım bari

kilo bildirimim : aynı kilodayım ama mutluyum cunku regl haftam ve diyetisyenim kilo almamıs olmamak yarım kilodan fazla verdiğinin göstergesi olur demişti. demekki verdim :)

yürüyüşler:

çarşamba: 80 dk
perşembe: 120dk (mecburiyetten yürüdüm.canım çıktı canııım )

hekese günaydın...

güzel bi cuma diliyorum...

bugun 3 haftadır israrla birlikte çay içmek isteyen biriyle çay içcem

akşam gorusuruz hanımlar :))

ya kızlar kılavuzu karga olanın burnu b...tan çıkmaz denir ya bakıyorum üyelerde bir çaba bir çaba kaptan oturuyo siz bana uymayın olur mu böyle devam edin
vedalaşır gibi...siz gidin beni beklemeyin der gibi...cıx cıx cıx... seni o kiloda bırakır mıyız hiç aslıcan...sen de gel, katıl bize.ufak bir adım atarak başla. bu kadar azimli insanın enerjisinden faydalan

himeros çok azimli başladın. yediklerini biraz fazla azalttığını düşünüyorum. 1 salatalık kahvaltı için hiç bir şey...%95i su zaten onun...hesaplasan gün boyunca 500 kalori bile tüketmemiş olduğunu görürsün. yürüyüşlerimiz zaten günde 30 dakikakayı geçiyo. yani hergün 30 dakikadan fazla yürüyüş yapıyoruz. şimdiden bu kadar az kalori tüketir ve metabolizmanı yavaşlatırsan ilerde ne yapacaksın? tamam ilk haftalarda bir an önce sonucu görmek için böyle yaptın ama normal sağlıklı bir zayıflama diyete geri dön.80 kglık bir insanın 1200 ,90 kglık bir insanın 1400 kaloriden aşağı tüketmemesi gerektiğini duymuştum.istersen bir araştır diyetleri. azmimizi kilolardan bir an önce kurtulmak için açlığa tahammül ederek değil daha uzun süre sağlıklı beslenebilme yönünde kullanalım.

e sen söylemedin ki sıkıntının ne olduğunu, sormayın söyleyemem der gibi bir halin vardı.
ayrıca dün çok yememişsin,sadece dediğin gibi biraz meyven eksik, biraz daha yiyeceklerini planla ve hareketi arttır. tempo tempo... olacak bu iş

kilo bildirimidir: 88,0 kiloyum .
iyi günler kızlarr. akşama görüşürüz

aynalar (bildirim yok )
pinkcat87 ( bildirim yok )
elifezgi (haftalık toplam 350 dk, 50 dakika /gün )
akbulak ( bildirim yok )
himeros (haftalık toplam 425 dk, 60,7 dakika /gün )
nazenin.83 ( bildirim yok )
Eleven ( bildirim ? )
yamukprenses ( bildirim yok )
bitanesii ( bildirim yok )
triptofan(haftalık toplam 105 dk, 15 dakika /gün )

Son düzenleme:
14. TAKIM 185. ETAP
aynalar ( 101,9 / / / % )
pinkcat87 ( 67,5 /67,5 /0 / 0,0% )
elifezgi ( 62,0 /61,3 / /1,13% )
akbulak ( 71,7 / / / % )
himeros ( 89,6 /88 /1,6 / 1,79% )
nazenin.83 ( 65,9 / / / % )
Eleven ( 82,4 /82,4 / 0 /0,0% )
yamukprenses ( 64,1 / / / % )
bitanesii ( 77,1 / / / %)
triptofan ( 77,6 / 77,5 / 0,1 /0,13 % )yeni üye
cullen

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / %)

Son düzenleme:
günaydın kızlarr
pzt...15 dk
salı...50 dk
çşb....60 dk
pşb....55 dk
cuma yani bugünde 60 dk yürüycem
kiloöm ise 77...100 gr gitmiş ama olsunn...spora ve diyete devam hiç bozmıycam moralimi...

günaydın kızlarr
pzt...15 dk
salı...50 dk
çşb....60 dk
pşb....55 dk
cuma yani bugünde 60 dk yürüycem
kiloöm ise 77...100 gr gitmiş ama olsunn...spora ve diyete devam hiç bozmıycam moralimi...

canım yürüyüşler cumadan perşembeye kadar yazılıyor. yani bugün yapacağın yürüyüş haftayakilerle birlikte toplanacak ki cuma sabah bildirebilesin. bu haftaki yürüyüşünü pzts'den cumaya 180 dk olarak not ediyorum. ama geçen hafta cuma cumartesi ve pazarı not etmişsen onlarıda buna ekleyebiliriz. yavaş yavaş bildirimler de düzene girecek. yürüşler için tebrik, bildirimin için teşekkür ederim.

hımm tmm cnm ben cuma cmt ve pazar yürümemiştim önümüzdeki haftada da bugünden itibaren not ederim sağol cnmcım bilgilendirdiğn için

14. TAKIM 185. ETAP

aynalar ( 101,9 / / / % )
pinkcat87 ( 67,5 /67,5 /0 / 0,0% )
elifezgi ( 62,0 /61,3 / 0,7/1,13% )
akbulak ( 71,7 / / / % )
himeros ( 89,6 /88 /1,6 / 1,79% )
Eleven ( 82,4 /82,4 / 0 /0,0% )
bitanesii ( 77,1 /77 /0,1 /0.13 %)
triptofan ( 77,6 / 77,5 / 0,1 /0,13 % )yeni üye
cullen

yürüyüşlerimiz (cumadan perşembeye kadar olan yürüyüş, spor ayrobik, pilates hepsini yazıyoruz)

aynalar (bildirim yok )
pinkcat87 ( bildirim yok )
elifezgi (haftalık toplam 350 dk, 50 dakika /gün )
akbulak ( bildirim yok )
himeros (haftalık toplam 425 dk, 60,7 dakika /gün )
nazenin.83 ( bildirim yok )
Eleven ( bildirim ? )
yamukprenses ( bildirim yok )
bitanesii ( haftalık toplam 180 dk, 25,7 dakika /gün )
triptofan(haftalık toplam 105 dk, 15 dakika /gün )

Son düzenleme:
selam kızlar,şimdi tartıldım inanmayacaksınız ama geçen haftadan ne 100 gram fazlam nede azım var.tam 64,10 geldim yine.ama bu hafta sıkı sarılmam lazım çünkü haftaya yılbaşı ve 2 kg vermem lazım,akşama görüşürüz kızlar.

14. TAKIM 186. ETAP

aynalar ( 101,9 / 101,6 / 0,3 / 0,29% )
pinkcat87 ( 67,5 / / / % )
elifezgi ( 62,0 / / / % )
akbulak ( 71,7 / / / % )
himeros ( 89,6 / / / % )
Eleven ( 82,4 / / / % )
bitanesii ( 77,1 / / / %)
triptofan ( 77,6 / / / %) yeni üye

kızlar ben okuldan gelene kadar herkes bildirim yapmış olsun lütfen

ezgicim canım ayagım rahatsız oldugu için yürüyüş yapamadım ama geçen gün en az 2 saat işlemler ve birine hediye için ordan oraya koşturdum.Dün de 400 kere zıpladım.Stepe kursa gidemedim malum Siz beni bu hafta yazmayın yürüyüşe.
Dün yediklerim.Sabah birşey yemedim.Akşam da balık vardı.Bugün de kalktığımda saat 1'di.Küçük bir tabaga makarna ve yanına peynir aldım.Akşama sanırım ızgara tavuk var ama belli değil.Yediğimde yazarım artık.Öptüm kızlar sizi.Bu hafta kesin kilo vermem gerek.Çok dikkat etmeyelim.Sanki önceki hafta kaçamak haftam gibiydi.Canım ne istese yiyodum.Bu hafta olmıycak.Eski düzenime döncem.Öptüm sizi kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…