- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #20.321
slm kızlar herkes kaç beden giydiğini yazmış ben hiiiiiiiiiiiiiiiiççççççççç yazmayım
ya kızlar ben 1. sınıf okutuyorum onların peşinden koşmak, hep ayakta kalmak vb. ben yürüyüş yapıyor sayılırım zaten
slm kızlar herkes kaç beden giydiğini yazmış ben hiiiiiiiiiiiiiiiiççççççççç yazmayım
ya kızlar ben 1. sınıf okutuyorum onların peşinden koşmak, hep ayakta kalmak vb. ben yürüyüş yapıyor sayılırım zaten
balıklarım ölüyorr(
beyaz benek hastalığına yakalanmışlar 3 tanesi öldü. diğerlerini kurtarmaya çalışıyoruz kızlar.akşamdan beri helak olduk eşimle. taşları kumları ocakta kaynatıyoz. 1 tencere su içi kaya dolu :) aklımada türk filimlerindeki sahne geldi. sarı prensesimi çok seviyordum inşallah ona bari bişey olmasın.
bizimde masabaşı iş sözde ama, durmadan kalk otur yapıyoruz. bi belge çıkarıyoz,imzalatıp geri vatandaşa götürüyoz.her seferinde kalk otur. günde 400 kişi filan geliyor.5kişiyiz. 80-90 kere kalktığım oluyor.öğle yürüyüşlerim bazen çok zor geliyor,bi bahane olsada eve gitmesem diyorum. bugünde gitmicektim,arkadaşlar diyette olduğumu biliyor. doğğğru eve diyorlar,kaytarmak yok diyorlar.bu akşam yemeğinde ekmek yeme, öğlen sandviç yedin filan diyorlar. destek oluyorlar sağolsunlar.
bakalım biz becerebilcezmi zayıflamayı. bu hafta şişmiş hissediyorum kendimi.
aa öğretmenim bende 1. sınf okutuyorum. ama bi eksilme yok o kadar ayaktayız ama.
olmaz sayılmaz bedenin alışmış buna...ekstra bişeyler yapman lazım...
kızlar evlendikten sonra adet düzensizliği olmaya başladı. hormonlar değişti galiba. acaba bu yüzden mi hızla kilo alıyorum. 10 günden fazla geçti bu ay.
hamilemisin acaba
270 kaloriyi yakmak 60 dakikamızı alıyor ama 270 kalorilik bi çikolatayı yemek 6 dk bile sürmüyor60 dk hızlı yürüdüm ve 270 kalori yaktım. bir çikolata bile değil
evet olabilir. hormonlar da vücutta su tutabiliyor, umarım düzene girer de sen de yaptığın diyet+sporun etkisini çabucak görürsünher ay böyle gecikmeye başladı diye test ypmadım.açıkçası korkuyorum birazda şimdi hiç zamanı değil hamileliğin. korunuyorum ama yinede belli olmaz.benim merk ettiğim adet dönemi vücut su topluyor. metabolizme hızlanıyor bende 45 günde bir olması ödeme vs sebep oluyor olabilir. eveeet yeni bahanemi buldum. boğazımı tutamadığımdan değil kilo almam. bu sebepteen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?