• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cuma:70 dk yürüyüş
cumartesi: yok
pazar:30 dk yürüyüş
pazartesi:80 dk yürüyüş
salı:90 dk yürüyüş
toplam: 270 dk

sabah:domates, salatalık 1 kk peynir, kibrit kutusu kadar kepekli ekmek
20 dk yürüyüş
ara:2 çay,1 nescafe
20 dk yürüyüş
öğle:domates, salatalık,1 kk peynir,1 dilim kepek ekmeği.
20 dk yürüyüş
ara:2 galeta,1 yeşilçay, 1 normal çay
30 dk yürüyüş.
10 dk da pazarda gezindim,5 kilo yük taşıdım eve :60:
akşam:brokoli salatası, yemek olarak ne yaparım daha düşünmedim.

bende 46 bedenim. ama birazcık bol gelmeye başladı,6-7 kilo verince 44 e geçerim inşallah.

slm kızlar herkes kaç beden giydiğini yazmış ben hiiiiiiiiiiiiiiiiççççççççç yazmayım :14:
ya kızlar ben 1. sınıf okutuyorum onların peşinden koşmak, hep ayakta kalmak vb. ben yürüyüş yapıyor sayılırım zaten :52:

aa öğretmenim bende 1. sınf okutuyorum. ama bi eksilme yok o kadar ayaktayız ama.
slm kızlar herkes kaç beden giydiğini yazmış ben hiiiiiiiiiiiiiiiiççççççççç yazmayım :14:
ya kızlar ben 1. sınıf okutuyorum onların peşinden koşmak, hep ayakta kalmak vb. ben yürüyüş yapıyor sayılırım zaten :52:

balıklarım ölüyorr :((
beyaz benek hastalığına yakalanmışlar 3 tanesi öldü. diğerlerini kurtarmaya çalışıyoruz kızlar.akşamdan beri helak olduk eşimle. taşları kumları ocakta kaynatıyoz. 1 tencere su içi kaya dolu :) aklımada türk filimlerindeki sahne geldi. sarı prensesimi çok seviyordum inşallah ona bari bişey olmasın.
bizimde masabaşı iş sözde ama, durmadan kalk otur yapıyoruz. bi belge çıkarıyoz,imzalatıp geri vatandaşa götürüyoz.her seferinde kalk otur. günde 400 kişi filan geliyor.5kişiyiz. 80-90 kere kalktığım oluyor.öğle yürüyüşlerim bazen çok zor geliyor,bi bahane olsada eve gitmesem diyorum. bugünde gitmicektim,arkadaşlar diyette olduğumu biliyor. doğğğru eve diyorlar,kaytarmak yok diyorlar.bu akşam yemeğinde ekmek yeme, öğlen sandviç yedin filan diyorlar. destek oluyorlar sağolsunlar.
bakalım biz becerebilcezmi zayıflamayı. bu hafta şişmiş hissediyorum kendimi.

olmaz sayılmaz bedenin alışmış buna...ekstra bişeyler yapman lazım...
balıklarım ölüyorr :((
beyaz benek hastalığına yakalanmışlar 3 tanesi öldü. diğerlerini kurtarmaya çalışıyoruz kızlar.akşamdan beri helak olduk eşimle. taşları kumları ocakta kaynatıyoz. 1 tencere su içi kaya dolu :) aklımada türk filimlerindeki sahne geldi. sarı prensesimi çok seviyordum inşallah ona bari bişey olmasın.
bizimde masabaşı iş sözde ama, durmadan kalk otur yapıyoruz. bi belge çıkarıyoz,imzalatıp geri vatandaşa götürüyoz.her seferinde kalk otur. günde 400 kişi filan geliyor.5kişiyiz. 80-90 kere kalktığım oluyor.öğle yürüyüşlerim bazen çok zor geliyor,bi bahane olsada eve gitmesem diyorum. bugünde gitmicektim,arkadaşlar diyette olduğumu biliyor. doğğğru eve diyorlar,kaytarmak yok diyorlar.bu akşam yemeğinde ekmek yeme, öğlen sandviç yedin filan diyorlar. destek oluyorlar sağolsunlar.
bakalım biz becerebilcezmi zayıflamayı. bu hafta şişmiş hissediyorum kendimi.

geçmiş olsun, umarım balıkların iyileşir. ama ben hiç hastalanıp da iyileşen balık görmedim:50:
iş yerindeki durumuna gelince:80-90 kere oturup kalkmak ayakta mekik çekmek gibi bişi:1: ben de sabahtan akşama kadar oturuyorum. öğle aramız var. evim de uzakta , öğlenleri yürümeye çalışıyorum çarşı içinde. bazen de eve dolmuşla gidip yemek yiyip geliyorum dolmuş durağına kadar yürüyorum , dolmuştan erken iniyorum falan.kendim çabalamasam hesapladım iş yerinde sabahtan akşama kadar sadece 800 adım atıyorum:97:.

dün yediklerimi utanaraktan biraz sıkılaraktan yazıyorum
iftar saat 4'de : 2 dilim kepekli ekmek,yarım dilim kaşar ve minnacık bir paça sucuk ile yağsız tost,1 kase kıymalı kabak yemeği, 1 kaşık yoğurt

akşam saat 7 gibi: öhüm 1,5 lahmacun, 300 ml ayran, 1 dilim kavurmalı pide

saat 8 gibi de 1 muz (o yemeğin üstüne canım tatlı çekti kendimi muzla kandırdım:78:)

yürüyüşlerim 50+10 dk tempolu yürüyüş 20 dk leslie ile yani 80 dk yürüdüm,

haftalık toplam 190+80=270 dk

Son düzenleme:
günaydın kızlar!!

dün yediklerimi yazayım hemen

1 yk harnup pekmezi + 1b su

sabah: 3 kk kadar peynir 2 dilim ekmek

ara: 4 hurma

öğlen: 2 yumurta (zeytin yağına kırdm:P ) 2 d ekmek

ara: 1 elma

akşam: 1 kaşık kavurma

1 portakal 1 elma

garip bir gün oldu ama neyse :))

20 dk yürüyüs bura eksik oldu :(

bugun
1 yk bal +1b sıcak su

2kk kadar peynir 2 d ekmek

ara 1 elma

yarın başka bir diyetisyene başlıyorum. bakalım o nasılmıs :))

sabah 2 dilim kepekli ekmekten 1 dilim kaşar ve 2-3 dilim sucuk ile tost yapmıştım
bir çay kaşığı teryağı tostuma sürerek yedim
1 çay kaşığı da ahududu reçeli yedim

araöğünü atladım malesef

öğle yemeğim de gecikti.saat 1,30dan sonra 1 kase çorba ve 1,5 dilim ekmek yedim, yarım dilim kadar da peynir. öğün atladığım için çok acıktım ve haaaaaala doymadım:50:

aa öğretmenim bende 1. sınf okutuyorum. ama bi eksilme yok o kadar ayaktayız ama.

ilk günlerde bende eksilme oluyordu canım çok yoruluyordum diyetsiz kilo veriyordum ama artık eskisi gibi yorulmuyorum iyice smktüler okuma yazmayı o yüzden veremiyorum :50:

olmaz sayılmaz bedenin alışmış buna...ekstra bişeyler yapman lazım...

:59:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar dün çok yorgundum giremedim.Ücretli öğretmenlik için başvurdum.Benim için staj gibi olur eğer kabul ederlerse tabii.Onun belgelerini toplamakla koşuşturdum incilmiş ayağımla:( Sabah bişey yemeye fırsat bulamadan çıktım.Bundan sonra yediklerimi yazmaya utanıyorum...Saat 5 gibi kuzenle burger kinge oturduk.Elim ayağım titriyodu valla.Bir menüyü mideye indirdim.Saat 9 10 gibi de kardeşim cips almıstı.Biraz ondan yedim:(:(Bugün de az önce 1 paket haylayf bisküvi yedim başka da bişey yok.Akşam yemekte ne olur bilmiyorum.Sizler naptınız bugün?

Son düzenleme:
biz bir arkadaşla haftada bir leslie ile yürüyüş yapalım dedik. bakalım bugün ilk defa beraber yürüyüces. öğlen yazmuştım hala çok açım diye, öğleden sonra çok yoğun olduğum için açlığımı unutmuşum. şimdi ise tekrar hatırladım, evet hala açım:84: şimdi ne yesem ne zaman yesem eve gider gitmez bişiler yesem de mi spor yapsam , yeşil mercimek ıslatmıştım eve gidince o yetişir mi falan...kafam karışık...belki bi tost daha yerim eve gidince, neyse arkadaşlar , görüşürüz...kendinize iyi bakın

selam arkadaşlar.....
ben bugün sabah iki dilim kepek ekmeği bir dilim pynir bir bardak çay içtim
öğle iki tane mandalin yedim ve 25 dk yürüyüş yaptım akşam gene yürüycem..

ooo kızlar bugün kaçamak yapmışınız bakıyorum. ben yapmıcam kaçamak, hepinize fark atcam bu hafta :52:

sabah:1 kase nesfit+1 br süt
20 dk yürüyüş
2 çay
20 dk yürüyüş
öğle:4 yemek kaşığı bezelyeli pilav,1 kase yoğurt çorbası,1 br diet kola
20 dk yürüyüş
1 nescafe,2 çay,1 mini galeta
30 dk yürüyüş
akşam: pilav ve çorba var yine. dün akşamdan beri ekmek yemedim hiç. hatta ekmek itici gelmeye başladı.pilav yemesem iyi olacak akşama. brokoli salatasının tadı damağımda kaldı dün. bugün yine yapasım var.
dün akşam 1 büyük portakal yedim bide.
3 balık ölüsüyle dünü kurtardık. diğer balıklarım hala sağ, bitkin hallerinden eser kalmadı. akvaryuma 1 tane b vitamini hapı eritip attım :)) kendilerine geldiler. ölmeyecekler gibi.

bideeee ben biraz önce tartıldım ama söylemicem. yarın akşam tartılınca söylerim kızlar.
en birinci ben olcammm...
sizi gidi kaçamak kızlar siziiii :20::104:

kızlar evlendikten sonra adet düzensizliği olmaya başladı. hormonlar değişti galiba. acaba bu yüzden mi hızla kilo alıyorum. 10 günden fazla geçti bu ay.

her ay böyle gecikmeye başladı diye test ypmadım.açıkçası korkuyorum birazda şimdi hiç zamanı değil hamileliğin. korunuyorum ama yinede belli olmaz.benim merk ettiğim adet dönemi vücut su topluyor. metabolizme hızlanıyor bende 45 günde bir olması ödeme vs sebep oluyor olabilir. eveeet yeni bahanemi buldum. boğazımı tutamadığımdan değil kilo almam. bu sebepteen..:34:
hamilemisin acaba:49:

60 dk hızlı yürüdüm ve 270 kalori yaktım. bir çikolata bile değil:(
270 kaloriyi yakmak 60 dakikamızı alıyor ama 270 kalorilik bi çikolatayı yemek 6 dk bile sürmüyor:(
her ay böyle gecikmeye başladı diye test ypmadım.açıkçası korkuyorum birazda şimdi hiç zamanı değil hamileliğin. korunuyorum ama yinede belli olmaz.benim merk ettiğim adet dönemi vücut su topluyor. metabolizme hızlanıyor bende 45 günde bir olması ödeme vs sebep oluyor olabilir. eveeet yeni bahanemi buldum. boğazımı tutamadığımdan değil kilo almam. bu sebepteen..:34:
evet olabilir. hormonlar da vücutta su tutabiliyor, umarım düzene girer de sen de yaptığın diyet+sporun etkisini çabucak görürsün:31:

ben spor yapıyom ama yiyorum ya... öyle 1200 kaloriyle falan ben yaşayamam:( 1400e zor tahammül ediyorum. fazladan yediklerimi falan da sayarsam yaklaşık 1600 kalori alıyorum. ama epeydir diyet yaptığım için vücudum alıştı bu kaloriye dolayısıyla biraz daha kısmam gerek. tam sürat yediğim için yürüyüşe ağırlık verdim bakalım ne olacak bu hafta.regl dönemi olmasına rağmen kilo almadım...baskül bu sabah da aynı şeyi söyledi:62 :2:

....
dün spor günümdü. akşam iş çıkışı hala aç olduğunu yazmıştım buraya. spordan önce bişeyler yemeliydim. çareyi 1 kase süt ile müsli hazırlamada buldum. içine 1 parmak kadar muz ve 2 yemek kaşığı kuru üzüm ekledim.
sonra arkadaşın annesi kara lahana sarması ikram etti. yapma etme falan dedim ama 5 tane lahana sarma:39:, 1 kase mercimek çorba, 2 ince dilim ekmek, 2 dilim ekmeğin de kabuğunu yedim:25:

sonra
40 dk. leslie ile yürüdük. arkadaşla pcnin karşısına geçtik, sankim spor salonundaymışız gibi yaptık egzersizimizi. bundan böyle haftada 1 berbaer yürüyücez inşallah.

sonra
:( bunun üzerine bişeyler yedim...neler yediğimi yazmıyım. ama oğlan yesin diye yaptım o da yemedi, gıcık oldum o sinirle ben yedim:14:

sabah 6da kalkıtım leslie ile bi 45 dakika daha yürüdüm. akşam yediklerimi yakmışmıyımdır bilmiyorum...akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş ya,yiyiyp yiyip yürümek ayakları cezalandırmaktan başka bişey değil...
hoffff

dün tplamda 70dk yürüdüm
haftalık toplam:270+70=340 dk.

Son düzenleme:
çok mutluyum yürüyüş yaptıkça kilolarım gidiyor sanki....eskiisi kadar da diyet beni üzmüyor böyle beslenmeye alıştım galiba ...bu kilolar gidicek başka yolu YOKKK...:65:

Back