- Konu Sahibi Pinarbartu
- #20.241
evet ya şeker ihtiyacı artıyor. zaten bir iki oruç tutunca iştahıma acayip bişeyler oluyor, o yüzden o kadar borcum var tutmaya korkar oldum ama çare de yok tutucam. elimin altında aşure olmasaydı yemezdim aslında dün. uyarını dikkate alıcam bu akşama da tencerenin dibinde aşure kalmıştı onu yemicem, dondurucuya atayım, başka bi zaman ödül olarak yerim inşallah.
bu aralar bende hep orucu deniyorum canım ya borclarda bitsin diye. ama şeker isteği artıyor sanki ya birde wc meselesıne cok dikkat etmek gerekiyor. sende böreği cok kacırmıssın. aksam dan dolayı keşke sahurda dikkat etseymişsin. neyse artık aksama dengelersin :)
ekmek yemiyormusun!evet o gün şakşukayı ekmek bandıra bandıra yedim:26:dün de böreği kaçırdım, böreği de eve gidince derin dondurucuya lkaldırıcambebeğim bugün yazılanlara dönüp şöyle bir baktımda çok fazla
.
arkadaşlar bir de kilo çizelgesi olanların sürekli bmi hesaplayıp bildirmesine gerek yok yeter ki kilo çizelgesi doğru ve güncel olsun. orada bmi yazıyor. biz kiloyu değiştirdikçe bmi değişiyor.