- Konu Sahibi Pinarbartu
- #20.281
14.TAKIM YÜRÜYÜŞ YARIŞMASI 1.PİLOT ÇALIŞMASI*
aynalar (bildirim yok )
pinkcat87 ( bildirim yok )
elifezgi ( toplam 137 dk, 19.6dk/gün )
akbulak ( bildirim yok )
himeros (toplam 300 dk,42.9dk/gün )
nazenin.83 ( bildirim yok )
Eleven ( bildirim yok )
yamukprenses ( bildirim yok )
bitanesii ( bildirim yok )
*
bu hafta ilk hafta olduğu için daha sistem oturmadı. pilot çalışma diyelim buna.
Sadece himeros ile kendimin sürelerini ekleyebildim listeye. 1 kiş daha vardı ama sanrım cumadan önce bi gün bildrimişti bulamadım, bildirimini. eğer spor -yürüyüş-step- yapan arkadaşlar günlük düzenli olarak yaptıkları bu yürüyüş vs. lerin sürelerini yazarlarsa ve cuma kilo bildirimi ile haftalık toplam yürüyüş sürelerini de bildirirlerse ben de yürüyüş listesini hazırlayabilirim. mesela pinkcat deli gibi spor yapıyor, acaba haftada toplam kaç saat, değil mi , merak ediyorz, tek yapman gereken bildirim yapmak.katılımınızı bekliyoruz arkadaşlar.
sırf buraya yazıcam diye haftasonu leslie ile yürüdüm durdum.gece gündüz demedim valla...
cuma :70 dk
cumartesi :25
pazar:40 dk,
toplam 135 dk.
aynalar (bildirim yok )
pinkcat87 ( bildirim yok )
elifezgi ( toplam 137 dk, 19.6dk/gün )
akbulak ( bildirim yok )
himeros (toplam 300 dk,42.9dk/gün )
nazenin.83 ( bildirim yok )
Eleven ( bildirim yok )
yamukprenses ( bildirim yok )
bitanesii ( bildirim yok )
*
bu hafta ilk hafta olduğu için daha sistem oturmadı. pilot çalışma diyelim buna.
Sadece himeros ile kendimin sürelerini ekleyebildim listeye. 1 kiş daha vardı ama sanrım cumadan önce bi gün bildrimişti bulamadım, bildirimini. eğer spor -yürüyüş-step- yapan arkadaşlar günlük düzenli olarak yaptıkları bu yürüyüş vs. lerin sürelerini yazarlarsa ve cuma kilo bildirimi ile haftalık toplam yürüyüş sürelerini de bildirirlerse ben de yürüyüş listesini hazırlayabilirim. mesela pinkcat deli gibi spor yapıyor, acaba haftada toplam kaç saat, değil mi , merak ediyorz, tek yapman gereken bildirim yapmak.katılımınızı bekliyoruz arkadaşlar.
sırf buraya yazıcam diye haftasonu leslie ile yürüdüm durdum.gece gündüz demedim valla...
cuma :70 dk
cumartesi :25
pazar:40 dk,
toplam 135 dk.
Son düzenleme: