• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14.TAKIM YÜRÜYÜŞ YARIŞMASI 1.PİLOT ÇALIŞMASI*

aynalar (bildirim yok )
pinkcat87 ( bildirim yok )
elifezgi ( toplam 137 dk, 19.6dk/gün )
akbulak ( bildirim yok )
himeros (toplam 300 dk,42.9dk/gün )
nazenin.83 ( bildirim yok )
Eleven ( bildirim yok )
yamukprenses ( bildirim yok )
bitanesii ( bildirim yok )

*
bu hafta ilk hafta olduğu için daha sistem oturmadı. pilot çalışma diyelim buna.

Sadece himeros ile kendimin sürelerini ekleyebildim listeye. 1 kiş daha vardı ama sanrım cumadan önce bi gün bildrimişti bulamadım, bildirimini. eğer spor -yürüyüş-step- yapan arkadaşlar günlük düzenli olarak yaptıkları bu yürüyüş vs. lerin sürelerini yazarlarsa ve cuma kilo bildirimi ile haftalık toplam yürüyüş sürelerini de bildirirlerse ben de yürüyüş listesini hazırlayabilirim. mesela pinkcat deli gibi spor yapıyor, acaba haftada toplam kaç saat, değil mi , merak ediyorz, tek yapman gereken bildirim yapmak.katılımınızı bekliyoruz arkadaşlar.

sırf buraya yazıcam diye haftasonu leslie ile yürüdüm durdum.gece gündüz demedim valla...
cuma :70 dk
cumartesi :25
pazar:40 dk,
toplam 135 dk.

Son düzenleme:
bu sabah
125 ml süt (1 çay kaşığı bal)

saat 9,30: 1,5 dilim kaşar peyniri
2 dilim ekmek

öğlen: 1 kase kıymalı kabak yemeği
yarım çay bardağı yoğurt
1 dilim ekmek

şimdilik 30 dk. yürüyüş

Ezgicim ben bu hafta hiçbişey yapamıycam.Ayak tırnağımı mermere vurdum.Çok kötü oldu ne ayakkabı giyebiliyorum ne bişey.Kurslar,step,yürüyüş yattı dolayısıyla:( Çok üzgünüm İnşallah çabuk geçer de aranıza katılırım ben de.
Bugün ne yediğimi yazıyım:)
Yarım kase şehriye çorbası ekmeksiz.Akşam ne var bilmiyorum.:)

Ezgicim ben bu hafta hiçbişey yapamıycam.Ayak tırnağımı mermere vurdum.Çok kötü oldu ne ayakkabı giyebiliyorum ne bişey.Kurslar,step,yürüyüş yattı dolayısıyla:( Çok üzgünüm İnşallah çabuk geçer de aranıza katılırım ben de.

geçmiş olsun cnm

aynalar (bildirim yok )
akbulak ( bildirim yok )
Eleven ( bildirim yok )

*
bu hafta ilk hafta olduğu için daha sistem oturmadı. pilot çalışma diyelim buna.

Sadece himeros ile kendimin sürelerini ekleyebildim listeye. 1 kiş daha vardı ama sanrım cumadan önce bi gün bildrimişti bulamadım, bildirimini. eğer spor -yürüyüş-step- yapan arkadaşlar günlük düzenli olarak yaptıkları bu yürüyüş vs. lerin sürelerini yazarlarsa ve cuma kilo bildirimi ile haftalık toplam yürüyüş sürelerini de bildirirlerse ben de yürüyüş listesini hazırlayabilirim. mesela pinkcat deli gibi spor yapıyor, acaba haftada toplam kaç saat, değil mi , merak ediyorz, tek yapman gereken bildirim yapmak.katılımınızı bekliyoruz arkadaşlar.

sırf buraya yazıcam diye haftasonu leslie ile yürüdüm durdum.gece gündüz demedim valla...
toplam 135 dk.

canım ben yürüyüş yapamam ki küçük bir beldede yaşıyorum yürüyüş imkanım yok malesef

sabah.
20 dk yürüyüş
3 mini galeta,2 çay
15 dk yürüyüş
öğle:1 sandviç,1 ayran
15 dk yürüyüş
2 çay,1 yeşilçay
30dk yürüyüş
akşam: balık,salata

cumaya kadar 300 dk yürüyüş
pazar:5 saat gezdim ama 30 dk sı tempolu yürüdüm.
pazartesi:80dk yürüyüş
toplam:410 dk

pinkcat geçmiş olsun canım.
aynalar evin işe uzaksa, işe yayan git gel.ben öyle yapıyorum. hızlı hızlı git, olmazmı.

:46: tebrik ederim canım gayet iyi gidiyorsun. evet o aldığın kıyafetler de sana bir kaç aya kalmaz büyük gelecek inşallah. benim evde giydiğim eşofmanlar büyük geliyor. bir zamanlar içinde rahat ettiğim kıyafetlerimin büyük gelmesi çok mutluluk verici.
bir de ben son zamanlarda kilo veremedim ama hep görenler kilo vermeye devam ediyorsun herhalde diye soruyorlar. pinkcat'inki ile benzer durum yani. yalnız o kilo vermedim dese de vermeye devam ediyor.
kızlar haftasonu yazdığınız mesajların hepsini okudum. ama tek tek alıntı yapamadım, baya uzun olacaktı yoksa. 1. olmuşuz , takımı tebrik ediyorum:65:. yamukprensesi de ayrıca tebrik ediyorum:46:.
güzel kilo verenlerin başarısının devam etmesini diliyorum.
......
yaptığımız yürüyüşleri yazıyorduk. haftalık liste yapacaktık. kim ne kadar yürümüş diye. herkes düzenli yazmadığı için listeyi hazırlamak biraz zor olacak. gene de cuma gününe dönüp mesajları okuyarak yürüyüş listesini yapmaya çalışayım, düzenli yaznların motivasyonu bozlulmasın değil mi?
bu konuda görüşleri olan arkadaşlar var mı?

evet yaa benimde öyle oluyor kıyafetlerim :) kışlık kabanım cok geniş olmus giyemiyorum kalın mevsimliklerle idare ediyorum. bi 5 kilo daha verirsem onu kruvaze seklinde yaptırcam tekrar çünkü çok güzel bi kabandı.. yada anneme mi versen ayyy ne güzel giyerdi daha yep yeni. annemde bi deniyeyim :) bu ara eskiden dısarda giydiğim dar kotlarımı artık düğmesini fermarını acmdan cıkarta biliyorum giyebiliyorum ki benim en büyük sorunum popoşumda :9: bol olmaları o kadar güzel birşeyki cok mutluluk verici :))

listelerde güzelce hazırlasak cok yol alcaz aslında canımya. bende yazayım hemen..

aynalar (bildirim yok )
akbulak ( bildirim yok )
Eleven ( bildirim yok )

*

toplam 135 dk.

c.tesi:40 dk
pazartesi 90dk
toplam 130 dk

ay canım geçmiş olsun yaa.. ayakta boyle sorunlar cok zor :(

bende geçen gün elimin üstünü yaktım tencerenn sıcaklıgını unutup elimin tersiyle itmeye çalışırken :50: :50:okulda da bugun taniyip etmediğim bi cocuk geçmiş olsun eliniz mi yandı diye muhabbet konusu acmaya calıstı nasıl bi başlangıç yapma niyetindeyse anlamadım :9:

neyse.. umarım cabuk iyileşirsin canım :))

canım ben yürüyüş yapamam ki küçük bir beldede yaşıyorum yürüyüş imkanım yok malesef

aynalar canım o zaman sende yaptıgın jimnastik saatini yaz. arkadaşlarda kabul ederse? hatta ikisini bir kabul etsek olur mu? spor saati gibi??
aynalar bu hafta güzel bi kilo verelim birlikte lütfen canıım :29:

sabah.
20 dk yürüyüş
3 mini galeta,2 çay
15 dk yürüyüş
öğle:1 sandviç,1 ayran
15 dk yürüyüş
2 çay,1 yeşilçay
30dk yürüyüş
akşam: balık,salata

cumaya kadar 300 dk yürüyüş
pazar:5 saat gezdim ama 30 dk sı tempolu yürüdüm.
pazartesi:80dk yürüyüş
toplam:410 dk

pinkcat geçmiş olsun canım.
aynalar evin işe uzaksa, işe yayan git gel.ben öyle yapıyorum. hızlı hızlı git, olmazmı.

tatlım harika gidiyorsun maşallah... ama kahvaltı yapmadın geçiştirdin sanırım. biraz fazla mı az yiyorsun? :)

bugun için benim yaptıklarm :

sabah geciktim 1 kaşık harnup pekmezi+sıcak su içip cıktım
öğle vaktinde tost ekmegine peynirli tost yaptırıp yedim.
ara:2 küçük çiğ köfte
eve gelince : 1 elma
akşam sadece corba icmeyi düşünüyordum eve erken gelseydim öğleyemegini yiyim aksamı saat 7e bırakcaktım ama olmadı. şimdi evde 2 kepce corba 10 kaşıkta kıymalı karnıbahar 1 d ekmek 1 kepce yogurt düşünuyorum..

aaa yoğurt demişken himeros kalsiyum için dikkat et canım ya yogurt süt peynir tüketiyor musun ben mi denk gelmiyorum acaba :44:

ayrıca bugun 1 bucuk saat yürüdüm. dakikada 125 adım dı. ankarayı bilenler bilir beşevlerden ulusa hacıbayrama yürüdüm. pestilim cıktı diebilirim :9:

şimdi gidip yemeğimi yiyeyim :))

görüşürüz hanımlar...

canım peynir yiyorum, bide ayran içiyorum. ama yoğurt pek yemiyorum.sütte bazen nesfitle içiom.bazen nescafenin içine koyuyom. dikkat etmek lazım doğru diyorsun canım.

kapışalım hadi :D
1 ay sonra, yine konuşalım bu konuyu. 80 de buluşalım olurmu :D
akşam balığımı daha yemedim ama yemekle yememek arasında kaldım.öğlenki sandviçten sonra yersem üzülcem gibi geliyor. domates salatalık yiyeyim diyorum. bakalım ne olcak.
sabah işe geç kalcam diye kahvaltı edemedim.10 dk göz makyajımı yapamadım.gri diye kapkara yaptım gözümü.bi daha sabah sabah yeni şey denemicem.terra cota far birdaha sürmem.
zayıflarken şu göğüslerde küçülse iyi olcak 2 iç çamaşırı aldım, zor sığdırdım valla. bakan bi daha baktı bugün, füze gibiler :53:

aaawww ne diyorsun bi ay sonra 80 miiii :9:

himerooos 80 de kalırsam psikolojim bozulur yaf :52:

sen 80 ol bende 76-77 olayım:P hedefe ulaşamayan kazanamamış olsun :D

sıcak suyumu içiyorum masada yemeğim hazır bi gidemedim...

tama hedefim 20 ocak ve 80 kilo hadee bakemmm
sende ye yemeğini soğumasın.
eşimin gelmesine daha 1 saat var o zaman yicem ben.
ben 84 lerde takılıp kalırım diye tahmin ediyorum. bakalım hayırlısı...
uzun zaman 80-84 arası kilolardaydım. 70li kilolara zor düşerim.
hadi afiyet olsun, say say da ye bak yarıştayız.

en birinci ben olcam....:65:

canım peynir yiyorum, bide ayran içiyorum. ama yoğurt pek yemiyorum.sütte bazen nesfitle içiom.bazen nescafenin içine koyuyom. dikkat etmek lazım doğru diyorsun canım.

kapışalım hadi :D
1 ay sonra, yine konuşalım bu konuyu. 80 de buluşalım olurmu :D
akşam balığımı daha yemedim ama yemekle yememek arasında kaldım.öğlenki sandviçten sonra yersem üzülcem gibi geliyor. domates salatalık yiyeyim diyorum. bakalım ne olcak.
sabah işe geç kalcam diye kahvaltı edemedim.10 dk göz makyajımı yapamadım.gri diye kapkara yaptım gözümü.bi daha sabah sabah yeni şey denemicem.terra cota far birdaha sürmem.
zayıflarken şu göğüslerde küçülse iyi olcak 2 iç çamaşırı aldım, zor sığdırdım valla. bakan bi daha baktı bugün, füze gibiler :53:

80 i gorunce dayanamayıp cevap yazdım :9:

birden cok azaltırsan metabolizmani bozarsın sonra canım. gittiğim diyetisyende bir bayan 5 aydır aynı kiloya takılıp kalmıs o yuzden diyetisyene geliyordu. birden yaptım diyordu. ama eger hedefin yakınlardaysa yanı bi 10 kiloysa rahat verirsinde 60lı kilolar için zor olabilir... tabi tercih senin :)
bende popom kucuksun istiyorum :( eskiden annem diyordu kızım karkatür gibisin ince bel koca popo dye :43: şimdi o kadar kalmadı ama yine vaar yine var :( gogusler için kol egzersizleri iyi gelebilr canım...

neyse artık yemeğe gitsem iyi olcak :)))

Back