- 4 Aralık 2010
- 3.444
- 6.189
- 358
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #20.041
selam. bende katıldım aranıza. 78 kiloyum ve boyum 165. basnlerim hep vardı ama göbiş yoktu. şimdi bide göbiş çıktı.özellikle son aylarda hızlaaa alıyorum.sebebi belli.tatlı tatlı abur cubur..sanki o an aklım uçuyo mantığım kayboluyo. tabi yedikten sonra kalan kocaaaamaaan pişmanlık ve kocamaaan göbiş.şimdi nasıl oluyo sistem gün içinde yediklerimizi yazıyoz cuma da kilomuzu mu yazıyoz?
meraba bende yenı katıldım aranıza umarım guzel guzel aldıgımız kılolar guzel guzel gıder ben 170 boyunda ve 66 kıloyum kılolarım bel ve karın bolgemde toplanmıs durumda.12 aylık bır kızım var emzırmeye devam edıyorum tatlı hamur ısı ve gazlı ıceceklerden uzak duruyorum yada durmaya calısıyorum hedefım 58 kılo olmak.
sabah avuc ıcı kadar sandıvıc oglen 3 yk pırın pılavı ve yarım porsıyon karnıyarık aksam elma portakal 3 kasık pılavcık
aramıza hoşgeldiniz :) bende p.tesi geldim umarım biraz hareketlenir grubumuz..
kızlar hoş geldiniz.paylaşımlarınız bekliyoruz. günlük yediklerimiz ve yaptığımız egzersizleri burada paylaşıyoruz. cuma sabahları da kilo bildirimi yapıyoruz.
..... bu arada dün kilo çizelgesi hazırlamakta acele ettim galiba:85: bu sabah dünkünden 2,5 kg fazlaydım:2: tamam günlük tartılmak bişey ifade etmez moral bozmamak lazım ama cuma günü yine fazla çıkma riskim var ,özellikle perşembe günü çok dikkat etmem lazımhofff
dün spor yapamadım. bugün yürüyüş günüm. sabah 15 dk yerimde saydım, 15 dk da bisiklete bindim.öğle arasında da yürüyüş yapıcam inşallah.
aslında en güzeli haftada bir yada 2 kez tartılmak yoksa ay aldım mı ay verdim miyle insanın canı cok sıkılıyor :)
bugün sabah
kakınca ılık su
15 dk yerinde sayma+15 dk bisikletkahvaltı:
1 dilim kaşar peyniri
1 haş. yumurta
3 dilim ekmek
araöğün: 1 yemek kaşığı yaban mersini, 2 yemek kaşığı leblelbi, 1 yeşil çay
öğle arasında 50 dk. tempolu yürüyüşöğle yemeği: yarım sandviç ekmeği tavuk döner
araöğün: yeşilçay, yaban mersini- leblebi
akşama: nohut yemeği yanında yoğurt ve ekmek olacak inşallah...
bugün çok yoğundum kızlar, ayaklarım sızlıyor ayakta durmaktan.yatmadan hemen bi bakayım dedim. annem ve kardeşim geldiler.onlara hazırlık yaptım.
sabah:1 haşlanmış yumurta,1 kk light peynir,2 zeytin,domates, salatalık, 1 dilim kepekli lıght ekmek,1 br çay
20 dk yürüyüş
2 çay
20 dk yürüyüş
öğle: 1 tabak makarna, yarın kase haşlanmış pancar üstüne 2 kaşık yoğurt koyup yedim
20 dk yürüyüş
1 yeşilçay 1 normal çay
30 dk yürüyüş
akşam: 1 kase yoğurt çorbası,yarım tabak et sote, 1 dilim kepekli ekmek, 3 kaşık pilav (çok güzel olmuştu dayanamadım)
1 kupa elma sirkesi+ limonlu ılık su
annemler yerken bi yerim şişmesin diye 1 çatal tiramisu yedim.pek güzel olmuş :))
ölüyorum yorgunluktan. bide balıklarımızın ısıtıcısı bozulmuş.öğlen eve geldim akvaryum 35 derece ye çıkmış. ölmeseler bari.pek hareketsizler şimdi.
yem bile yemediler.
iyi geceler kızlar....
cok güzel bir gün gecirmişsin canım pancarda olukca faydalı zayıflamak isteyenler için makarnanın yanında iyi olmus. bu yürüyüşleri nasıl yapıyorsn? evin içinde mi? yoksa dısarı cıkıp mı? cok ozendim yaa :))
slm kızlar arnıza benide aldığınız için tşk
kendimi tanıtayım biraz ben seda 26 yasındayım bursada doğdum büyüdüm aslen artvinliyiz sınıf nöğretmeniyim 2yasında 1 oğlum var 1.66 boyundayım hayatım boyunca hep kilolu oldum ve bıktım evlenmeden önce 72 li kilolardaydım evlendikten sonra yogun spor ve dietle hamişlik öncesi 64 kiloya düştüm hamileliğimde 86 kiloya çıktım ama 7 *8 ay sonra 64 kg indim ama şimdi 73 lü kilolardayım ve bıktımmmmmmm
ilaçlar mı kullanmadım aç mı kalmadım kusmaya bile başladım psikoloğa gittim falan amaa nnnnn bisürü bişey şimdi hepsi bitti
hedefim haftada 1 kg vermek veremediğimde kendime çok kızıcam ve moralim çok bozulacak yanlış biliom ama hayatımın odağında zayıflamak var şubatta 2. kez anne olmak istiyom ne verirsem kar
aramıza hoşgeldiniz.. :)
benim bu zamanki deneyımlerımden anladııgm kadarıyla stres yapmak kilo vermeye en buyuk engellerden biri. sakin sakinve mutlu bir şekilde vercez inşalah kilolarımızı :)
tatlılarya ben bugün 2 gofret yedim.ve de puding. şekerli şeylere zaafım var. engel olamıyorum kendime. şimdi yürüyüş yapacam biraz vicdanım rahatlasın.sizce güzel kilo vermek için yürüyüşü günde ne kadar yapmalı. az az başlayıp artırmak mı doğru. oksa hergün aynı mı olmalı.