• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam. bende katıldım aranıza. 78 kiloyum ve boyum 165. basnlerim hep vardı ama göbiş yoktu. şimdi bide göbiş çıktı.özellikle son aylarda hızlaaa alıyorum.sebebi belli.tatlı tatlı abur cubur..sanki o an aklım uçuyo mantığım kayboluyo. tabi yedikten sonra kalan kocaaaamaaan pişmanlık ve kocamaaan göbiş.şimdi nasıl oluyo sistem gün içinde yediklerimizi yazıyoz cuma da kilomuzu mu yazıyoz?

meraba bende yenı katıldım aranıza umarım guzel guzel aldıgımız kılolar guzel guzel gıder ben 170 boyunda ve 66 kıloyum kılolarım bel ve karın bolgemde toplanmıs durumda.12 aylık bır kızım var emzırmeye devam edıyorum tatlı hamur ısı ve gazlı ıceceklerden uzak duruyorum yada durmaya calısıyorum hedefım 58 kılo olmak.
sabah avuc ıcı kadar sandıvıc oglen 3 yk pırın pılavı ve yarım porsıyon karnıyarık aksam elma portakal 3 kasık pılavcık

aramıza hoşgeldiniz :) bende p.tesi geldim umarım biraz hareketlenir grubumuz..

kızlar hoş geldiniz.paylaşımlarınız bekliyoruz. günlük yediklerimiz ve yaptığımız egzersizleri burada paylaşıyoruz. cuma sabahları da kilo bildirimi yapıyoruz.

..... bu arada dün kilo çizelgesi hazırlamakta acele ettim galiba:85: bu sabah dünkünden 2,5 kg fazlaydım:2: tamam günlük tartılmak bişey ifade etmez moral bozmamak lazım ama cuma günü yine fazla çıkma riskim var ,özellikle perşembe günü çok dikkat etmem lazım:59:hofff

dün spor yapamadım. bugün yürüyüş günüm. sabah 15 dk yerimde saydım, 15 dk da bisiklete bindim.öğle arasında da yürüyüş yapıcam inşallah.

aslında en güzeli haftada bir yada 2 kez tartılmak yoksa ay aldım mı ay verdim miyle insanın canı cok sıkılıyor :)

bugün sabah
kakınca ılık su
15 dk yerinde sayma+15 dk bisikletkahvaltı:
1 dilim kaşar peyniri
1 haş. yumurta
3 dilim ekmek
araöğün: 1 yemek kaşığı yaban mersini, 2 yemek kaşığı leblelbi, 1 yeşil çay

öğle arasında 50 dk. tempolu yürüyüşöğle yemeği: yarım sandviç ekmeği tavuk döner

araöğün: yeşilçay, yaban mersini- leblebi
akşama: nohut yemeği yanında yoğurt ve ekmek olacak inşallah...

bugün çok yoğundum kızlar, ayaklarım sızlıyor ayakta durmaktan.yatmadan hemen bi bakayım dedim. annem ve kardeşim geldiler.onlara hazırlık yaptım.

sabah:1 haşlanmış yumurta,1 kk light peynir,2 zeytin,domates, salatalık, 1 dilim kepekli lıght ekmek,1 br çay
20 dk yürüyüş
2 çay
20 dk yürüyüş
öğle: 1 tabak makarna, yarın kase haşlanmış pancar üstüne 2 kaşık yoğurt koyup yedim
20 dk yürüyüş
1 yeşilçay 1 normal çay
30 dk yürüyüş
akşam: 1 kase yoğurt çorbası,yarım tabak et sote, 1 dilim kepekli ekmek, 3 kaşık pilav (çok güzel olmuştu dayanamadım)
1 kupa elma sirkesi+ limonlu ılık su
annemler yerken bi yerim şişmesin diye 1 çatal tiramisu yedim.pek güzel olmuş :))
ölüyorum yorgunluktan. bide balıklarımızın ısıtıcısı bozulmuş.öğlen eve geldim akvaryum 35 derece ye çıkmış. ölmeseler bari.pek hareketsizler şimdi.
yem bile yemediler.
iyi geceler kızlar....:kkk:

cok güzel bir gün gecirmişsin canım pancarda olukca faydalı zayıflamak isteyenler için makarnanın yanında iyi olmus. bu yürüyüşleri nasıl yapıyorsn? evin içinde mi? yoksa dısarı cıkıp mı? cok ozendim yaa :))

slm kızlar arnıza benide aldığınız için tşk
kendimi tanıtayım biraz ben seda 26 yasındayım bursada doğdum büyüdüm aslen artvinliyiz sınıf nöğretmeniyim 2yasında 1 oğlum var 1.66 boyundayım hayatım boyunca hep kilolu oldum ve bıktım evlenmeden önce 72 li kilolardaydım evlendikten sonra yogun spor ve dietle hamişlik öncesi 64 kiloya düştüm hamileliğimde 86 kiloya çıktım ama 7 *8 ay sonra 64 kg indim ama şimdi 73 lü kilolardayım ve bıktımmmmmmm

ilaçlar mı kullanmadım aç mı kalmadım kusmaya bile başladım psikoloğa gittim falan amaa nnnnn bisürü bişey şimdi hepsi bitti
hedefim haftada 1 kg vermek veremediğimde kendime çok kızıcam ve moralim çok bozulacak yanlış biliom ama hayatımın odağında zayıflamak var şubatta 2. kez anne olmak istiyom ne verirsem kar

aramıza hoşgeldiniz.. :)
benim bu zamanki deneyımlerımden anladııgm kadarıyla stres yapmak kilo vermeye en buyuk engellerden biri. sakin sakinve mutlu bir şekilde vercez inşalah kilolarımızı :)

ya ben bugün 2 gofret yedim.ve de puding. şekerli şeylere zaafım var. engel olamıyorum kendime. şimdi yürüyüş yapacam biraz vicdanım rahatlasın.sizce güzel kilo vermek için yürüyüşü günde ne kadar yapmalı. az az başlayıp artırmak mı doğru. oksa hergün aynı mı olmalı.
tatlılar :( sevenleri için dayanmak gercekten zor.. ama sanki 2 gofretle puding biraz fazla olmus :)) yuruyusle ilgili gunde yarım saatten fazla yapmak gerek diye biliyorum. cunku yag yakımı ilk yarım saatten sonra baslıyormus. yanı yarım saatin uzerine ne kadar koyarsak bizler için kar :)

elif künefe yemedıgın için tebrikler canım :) cok tatlı krizleri yazandıgında şekeri bol meyveler belki daha iyi olabilir. ama bazende insan kendini tutamıyor hiç demi :)gerci insan oruc olunca aksamına tatlıyıda cok arıyor..

bugun bende orucum bitmeyen borclar sayesınde epey bı tutcam gibi :) artık cok az yemeye gecmek ıstıyorum. 10 kiloyu bu zamana kadar hiç aç kalmadan cok uzun surede verdim. bu defa biraz az kalıp 10 kilo daha versem sonrada bol bol sporla bir 10-15 kilo daha versem 58-59 olurum.. sonrasında onu korusamda harika.. artık biraz hız kazandırmak istiyorum..

bu arada bir kac gun cok yogundum. aslında yogunlugumun içinde çabalayıp vakit ayırabilirdim itiraf ediorum ama grubun yavaşlıgı yüzünden pek gelesimde gelmedi :( ama bugun sorumlulugum oldugu için geldim ve gordum ki yeni arkadaslarımız gelmiş. umarım artık daha hareketlı olur..

dün yediklerim biraz karmasık oldu
sabah kahvaltı yapamadım
öğlene kadar açtım öğle annem babamla dısarda bulustuk lavasa sarılı döner yedim ama ekmeğini biraz daha kopardım.
akşam çorba 2 dilim ekmek 3kk kadar peynir salata
2 bucuk saat yuruyus
fazla saglıksız oldu galiba...

bugunde ne olcak yemekte bilmiyorm. sahurda yapmadım.

merhaba kızlar dün nete giremedim sanırım yemegide fazla kacırdım 3 adet sekerpare yedim o malum gundeyım kendımı tatlı konusunda zor tutuyorum.:20:
cuma kilo bildirimi saat kacta yapılacak ve ac karnına sabahmı tartılacagız.Bır konuda yardım ısteyecegim bilgisayardan hic anlamam ama tıckerım olsun istıyorum ama beceremedim

tşk ederim arkadaşlar inş verimli bisüreç olurda istediğimiz kilolara ineriz
himeros ve elif:16:
elif kız senin kg de olmak için neler vermezdim ah ahhhhh 1 ocakta 6 ları görmek istiyorum ucundanda olsa

hemen bugünü anlatayım unutmadan sabah ab rocetle 100 mekik ve geç kalmıştım koştur koştur 15 dk yürüyüş
kahvaltı 1 dilim kepek ekmeği eşliğinde al yağ ve peynir 1 kupa ihlamur şekersiz içemiom 1 çay k şeker
yarım lt su 10 da 1 trabzon hurması 11 de 1 mandalina

şimdilik ii de akşama misafirim var mamişler yaptım ama yemiycem:18:

desteğin için tşk eleven

hımm unutmadan söyleyeyim şimdi aklıma geldi ben yaklaşık 1 yıl önce 1 . takımdaydım bilgilerinize

iyi etmişsin söyle söyle içinde kalmasın, patlamaktan iyidir içindekileri söylemek.
yediklerine dikkat ediyorsun maşallah. öğünlerdeki miktarları baya azalttın. ama araöğün yapmıyorsun , yoksa 1 günlük bir durum muydu? ara öğünler metabolizmayı hızlandırıyor.gün içinde 4 saatten fazla aç kalmak da vücuda kıtlık ilan ettirip yağ depolattırıyormuş. buna dikkat edebilirsin. bi de bol havuç derken :52: kaç taneyi kast ettin:86:
....
pinkcat sen de yeme kararı almakla iyi ettin. ye ye afiyet olsun.nasıl yaşıyorsun zaten yemeden:97:

bende öle düşündüm valla.bide buranın velileri çok farklı.bazen böle yapmak gerekiyo...havuça gelincede 2 tanedir en fazla:))

yediklerime gelince.zaten yemek aralarım az..akşam biraz uzuyo ondanda meyve yiyorum..sabah 9 gibi kahvaltı öğlen 12.00 13.00 gibi öğle yemeği..akşamda 16.00 yada 17.00 gibi yemek yiyorum...gece 8 yada 9 gibide meyve...

bugün yediklerime gelince
5 zeytin
2 kk kadar peynir
çeyrek kadar ekmke ve çay

öğlen bezelye çorbası
çeyrek kadar ekmek

akşamda

tatlı kaşığı kadar yağda 2 yumurta yaptım üstünede bikaç dilim peynir ve 2 ince dilim sucuk bıraktım:53: çeyrek ekemk ve çayy
birazdan stepe gidicem..1. 1 buçuk saatte stepten sonra 1 elma yada portakal yerim..tmmdır..hesabıma göre 100-1200 kalori falan aldım...iyiydir heralde:)))

slm aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldiniz :54:

ben takım kaptanı aynalar takımımızda az üye var inş sizin katılımınızla hep beraber istediğimiz kilolara ulaşacağız.

yeni katılan arkadaşlar şimdiki kilolarını ve hedef kilolarını bildirirlerse sevinirim.

arkadaşlar yarın kilo bildirimi var herkes yarın öğlen 12 ye kadar kilolarını bildirsin lütfen

elevencim o yürüyüşleri mecburiyetten yapıyorum. aslında iyi de oluyor. evden işe yayan gidiyorum. öğlende yamağe eve gelip gidiyorum. eve gelmezsem dışarda abur cubur yemiş olurum kesin ve yürüyüşte yapmamış olurum.

dün akşam 15 dk masaj aleti de taktım göbişe, yeşil çay içtim. elma sirkeli su içemedim ama öğlen içmiştim onu.

BUGÜN:
sabah:1 kk light peynir,2 zeytin,domates salatalık ve 1 br kayısı suyu,6 mini kepekli galeta.
20 dk yürüyüş
1 yeşilçay
20 dk yürüyüş
öğlen :1 kase çorba,4 mini kepekli galeta,2 kaşık yoğurt,3 halka salatalık
20 dk yürüyüş
2 çay,1 tane (paket değil) eti form kepekli bisküvi
20 dk yürüyüş
1 bardak kayısı suyu
akşam da çorba içcem yine,lahana salatası yapcam.

ben bütün gün işte olduğumdan internete giremiyorum. sabah ve öğlen de pc yi açmaya vaktim olmuyor. o yüzden perşembe sabahki kilolarımı esas alsak olurmu.

bu sabah 91,1 kg çıktım.eğer yarın girebilirsem yazarım ama giremezsem de bu son kilom.

:16:

Son düzenleme:
merhaba kızlar dün nete giremedim sanırım yemegide fazla kacırdım 3 adet sekerpare yedim o malum gundeyım kendımı tatlı konusunda zor tutuyorum.:20:
cuma kilo bildirimi saat kacta yapılacak ve ac karnına sabahmı tartılacagız.Bır konuda yardım ısteyecegim bilgisayardan hic anlamam ama tıckerım olsun istıyorum ama beceremedim

ayy en sevdiğim tatlı.. ama 3 tane fazla olmus :)

ya aslında bazı kurallar koysak? yani mesela yaptıgımız yanlısları sporla yada benzeri seylerle cezalandırsak? nazenin üzerine alınma kuzum olur mu genel olrak diyourm :)

desteğin için tşk eleven

hımm unutmadan söyleyeyim şimdi aklıma geldi ben yaklaşık 1 yıl önce 1 . takımdaydım bilgilerinize

:34:

slm aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldiniz :54:

ben takım kaptanı aynalar takımımızda az üye var inş sizin katılımınızla hep beraber istediğimiz kilolara ulaşacağız.

yeni katılan arkadaşlar şimdiki kilolarını ve hedef kilolarını bildirirlerse sevinirim.

arkadaşlar yarın kilo bildirimi var herkes yarın öğlen 12 ye kadar kilolarını bildirsin lütfen

canım ben geldiğimde 84.0dım ama bugun sabah 83,2 dim :) insallah yarın 82 li birsey olurum. hedefim 58 diyebilirim. ticker da yapamadım nedense olmadı yanı :26:

elevencim o yürüyüşleri mecburiyetten yapıyorum. aslında iyi de oluyor. evden işe yayan gidiyorum. öğlende yamağe eve gelip gidiyorum. eve gelmezsem dışarda abur cubur yemiş olurum kesin ve yürüyüşte yapmamış olurum.

dün akşam 15 dk masaj aleti de taktım göbişe, yeşil çay içtim. elma sirkeli su içemedim ama öğlen içmiştim onu.

BUGÜN:
sabah:1 kk light peynir,2 zeytin,domates salatalık ve 1 br kayısı suyu,6 mini kepekli galeta.
20 dk yürüyüş
1 yeşilçay
20 dk yürüyüş
öğlen :1 kase çorba,4 mini kepekli galeta,2 kaşık yoğurt,3 halka salatalık
20 dk yürüyüş
2 çay,1 tane (paket değil) eti form kepekli bisküvi
20 dk yürüyüş
1 bardak kayısı suyu
akşam da çorba içcem yine,lahana salatası yapcam.

ben bütün gün işte olduğumdan internete giremiyorum. sabah ve öğlen de pc yi açmaya vaktim olmuyor. o yüzden perşembe sabahki kilolarımı esas alsak olurmu.

bu sabah 91,1 kg çıktım.eğer yarın girebilirsem yazarım ama giremezsem de bu son kilom.

:16:

güzel olmuş öğünlerin.. mecburi yürüyüşlerinde oldukca iyiymiş :) ben okuldan sonra 1 saat yuruyup oyle otobuse biniyorum yogn olmadıgım zamanlar.. daha pratik yuruyuslar olmus oluyr.. birde kayısı suyu hazır kayısı suyu mu canım? şeker ilavesi fazla değil mi onların?

aynalar canım işine karışmış gibi olmak istemem ama bazı kesin kurallarımız olsa? yada varda ben mi bilmiyorum? kilo vermeye calısmak yeteri kadar sıkıcı burayı bıraz daha eğlenceli bir ortam haline getirmek bizim elimizde.. anlıyorum mutlaka herkesin işi gücü var. benimder derslerim oldukca yoğun ama burda da güzel şeyler başarabiliriz bence. öneri sunumları yapsak degendirsen nasıl olur acaba??

hazır kayısı suyu.2 gündür wc ye çıkamıyorum. o yüzden içiyorum. birde benim şekerim düşük, en son 49 du. normali 70--110 arası olmalıymış.
parmağımı sıkan yüzüğüm artık parmağımda dönmeye başladı. birkaç aydır takmıyordum.ama kıyafetlerde bi değişiklik yok. esasına bakarsak doğum sonrası 96 kiloyla hastaneden eve geldim.5 kilo vermiş oluyorum 2 ayda.5 kilo farketmeye yetmedi demek.
2 ayı da geçti ama hala adet olmadım,onun şişliği vardır demi?

3 gün ard arda yediklerini yazmayana ceza verelim :))
spor cezası verelim mesela.yada bu akşam yemekte ekmek yemeyeceksin diyelim.
öneri olarak bunlar aklıma geldi.

doğum sonrası durumları hakkında hiç bir fikrim yok :)
ne kadar oldu peki doğum yapalı? bebiş ne kadar yani :)
birde hem tuvalete cıkmak hemde şekerin için sıcak suya bal yada sabahları pekmez şerbeti yii gelebilir. ben her sabah mutlkaa yapıyorum. her acıdan faydalı. ramazandan bu yada 1 litre pekmez bitirdim hatta. ve grip falan olmadım hiç (çok şükür) ayrıca 2 gün epey uzun bi müddet. kilo vermenide etkiler. her gun mutlaka cıkmak gerekiyor. umarım bugun halllolur sorunun canım..

doğum sonrası durumları hakkında hiç bir fikrim yok :)
ne kadar oldu peki doğum yapalı? bebiş ne kadar yani :)
birde hem tuvalete cıkmak hemde şekerin için sıcak suya bal yada sabahları pekmez şerbeti yii gelebilir. ben her sabah mutlkaa yapıyorum. her acıdan faydalı. ramazandan bu yada 1 litre pekmez bitirdim hatta. ve grip falan olmadım hiç (çok şükür) ayrıca 2 gün epey uzun bi müddet. kilo vermenide etkiler. her gun mutlaka cıkmak gerekiyor. umarım bugun halllolur sorunun canım..

doğum yaptım ama utkum yanımda kalamadı malesef.
2 ay oldu.
her sabah kahvaltıya pekmez koyarım ama eşim için. bende deneyeyim bari.
sabaha hallolurda kilom daha düşük çıkar umarım.
teşekkürler canım.

evet olabilir. daha renklenir hem burada :)
benim aklıma gelenlerse mesela su içiminin denetlenmesini ceza olarak vereebiliriz :) ve hepimizin gunde en az 2 litre kadar su içimide şart koşabiliriz :))
başkaaa aaa bir meyvenın sebzenin yada bitkinin faydaları zararları kullanımı vs dair bilgilendirme cezasıda olabilir :)

bu arada orucumu açtım sahur yapmamıstım yediklermi yazayım

ılık su+ bal
2 kepce kadar corba (içinde 2 kk kadar peynir-bu şekilde çorba içmeyi seviyorum :) )
2 dilim ekmek
bol salata bi kase yogurt
2 tane içli köfte çok büyük değillerdi.

ara da bi mandalina bir elma

1 kepce tavuklu corba (kuzenımın bebişi yemedi onun corbasını içtim sahur yerine geçsin dedim birde. diyetisyenim p.tesi günü bu şekilde yapabileceğimi soylemsti)
bi bardak ayran canım cekti diye içtim :)

yarım saat tempolu yuruyuş..

akşamda 6 tane hurma ve 4 tane ceviz yemeye niyetim var :P

doğum yaptım ama utkum yanımda kalamadı malesef.
2 ay oldu.
her sabah kahvaltıya pekmez koyarım ama eşim için. bende deneyeyim bari.
sabaha hallolurda kilom daha düşük çıkar umarım.
teşekkürler canım.

daha yeniymiş... calısıyorsun diye mi yanında değil canım? yani özel değilse merak ettim :)

himeros canım özür dilerim hatırlattığım için tekrar :(

ama cenette bu dünyada sahip oldugun cocuklardan fazlasına sahip olmuş olacaksın inşallah :) Rabbim saglıklı sıhatli evlatlar nasib etsin inşallah cumlemize...

Ben geldim.Siteye giremiyordum ya hata veriyordu.Şimdi denedim olmuş.Ben bugün yarımşar saatten toplam 1 saat yürüyüş yaptım.Baharatlı çubuk yedim 14:30 gibi.Kahvaltıyı kaçırdım geç kalktığım için.Hemen kursa gitmek zorunda kaldım.Eve geldim 7 gibi de biraz patates kızartması 1 kaşık makarna biraz da ine göl köfte yedim.Ağır oldu ama bunlar vardı yemekte yani.Ben de uzun süredir 5 aydır neredeyse kızartma yemediğim için bir kaçamak yapayım dedim.Belki birazdan meyve yerim bugünlük bu kadar.Yarın İngilizce sınavım var :( 400 soruymus yaklasık çalışmam gerek kızlar.

Kilomu şimdiden yazayım 68 ulaşamadım hedefime:( Çünkü bu aralar şişkinlik var bende.Geçen 4 gün tuvalete cıkamadım.Dün cıktım ama bugün çıkamadım bu sefer.Karnım çok şişti yarım kilo vermeme rağmen:(

aynalar canım işine karışmış gibi olmak istemem ama bazı kesin kurallarımız olsa? yada varda ben mi bilmiyorum? kilo vermeye calısmak yeteri kadar sıkıcı burayı bıraz daha eğlenceli bir ortam haline getirmek bizim elimizde.. anlıyorum mutlaka herkesin işi gücü var. benimder derslerim oldukca yoğun ama burda da güzel şeyler başarabiliriz bence. öneri sunumları yapsak degendirsen nasıl olur acaba??

canım ben herşeye açığım bir fikrin var mı

Back