- 4 Aralık 2010
- 3.444
- 6.189
- 358
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #20.061
Ben geldim.Siteye giremiyordum ya hata veriyordu.Şimdi denedim olmuş.Ben bugün yarımşar saatten toplam 1 saat yürüyüş yaptım.Baharatlı çubuk yedim 14:30 gibi.Kahvaltıyı kaçırdım geç kalktığım için.Hemen kursa gitmek zorunda kaldım.Eve geldim 7 gibi de biraz patates kızartması 1 kaşık makarna biraz da ine göl köfte yedim.Ağır oldu ama bunlar vardı yemekte yani.Ben de uzun süredir 5 aydır neredeyse kızartma yemediğim için bir kaçamak yapayım dedim.Belki birazdan meyve yerim bugünlük bu kadar.Yarın İngilizce sınavım var 400 soruymus yaklasık çalışmam gerek kızlar.
Kilomu şimdiden yazayım 68 ulaşamadım hedefime Çünkü bu aralar şişkinlik var bende.Geçen 4 gün tuvalete cıkamadım.Dün cıktım ama bugün çıkamadım bu sefer.Karnım çok şişti yarım kilo vermeme rağmen
ay canım ya tuvalete cıkma meselesi cok cok cok önemli. diyetisyenim o kadar önemsiyor ki bi ara fena utanmaya başlamıstım artık :)))
ama cok basit yöntemlerle kurtula bilirsin.
her gün tuvalete cıkmak için cabala. kilo vermeye calısan birinin gunde en az bir kere cıkması gerek cunku. bunun içinde sabah kalkar kalkmaz 1 su bardagı sıcak suya 1 yemek kasıgı bal ve azcık limon suyu koyup içebilirsin. yada sabah ılık suyla keçiboynuzu pekmezi. salatandanda zeytin yagını eksik etme. birde cok zor durumda oldugun artık wc meselesıyle basa cıkamadıgın zamansa haşlanmıs ve zeytin yagında beklemiş kuru kayısı ve incir 4-5 ye cok cok iyi geliyor. bunlar bu oranda kullanılınca kilo yapan seyler değilmis ama wc cıkamamak kilo vermeye engel..
umarım sorunun hallolur canım :)
canım ben herşeye açığım bir fikrin var mı
bir bir kaç öneri sunduk değerlendir istersen :) ayrıca teşekkürler :)