• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben geldim.Siteye giremiyordum ya hata veriyordu.Şimdi denedim olmuş.Ben bugün yarımşar saatten toplam 1 saat yürüyüş yaptım.Baharatlı çubuk yedim 14:30 gibi.Kahvaltıyı kaçırdım geç kalktığım için.Hemen kursa gitmek zorunda kaldım.Eve geldim 7 gibi de biraz patates kızartması 1 kaşık makarna biraz da ine göl köfte yedim.Ağır oldu ama bunlar vardı yemekte yani.Ben de uzun süredir 5 aydır neredeyse kızartma yemediğim için bir kaçamak yapayım dedim.Belki birazdan meyve yerim bugünlük bu kadar.Yarın İngilizce sınavım var :( 400 soruymus yaklasık çalışmam gerek kızlar.

Kilomu şimdiden yazayım 68 ulaşamadım hedefime:( Çünkü bu aralar şişkinlik var bende.Geçen 4 gün tuvalete cıkamadım.Dün cıktım ama bugün çıkamadım bu sefer.Karnım çok şişti yarım kilo vermeme rağmen:(

ay canım ya tuvalete cıkma meselesi cok cok cok önemli. diyetisyenim o kadar önemsiyor ki bi ara fena utanmaya başlamıstım artık :)))
ama cok basit yöntemlerle kurtula bilirsin.
her gün tuvalete cıkmak için cabala. kilo vermeye calısan birinin gunde en az bir kere cıkması gerek cunku. bunun içinde sabah kalkar kalkmaz 1 su bardagı sıcak suya 1 yemek kasıgı bal ve azcık limon suyu koyup içebilirsin. yada sabah ılık suyla keçiboynuzu pekmezi. salatandanda zeytin yagını eksik etme. birde cok zor durumda oldugun artık wc meselesıyle basa cıkamadıgın zamansa haşlanmıs ve zeytin yagında beklemiş kuru kayısı ve incir 4-5 ye cok cok iyi geliyor. bunlar bu oranda kullanılınca kilo yapan seyler değilmis ama wc cıkamamak kilo vermeye engel..
umarım sorunun hallolur canım :)

canım ben herşeye açığım bir fikrin var mı

bir bir kaç öneri sunduk değerlendir istersen :) ayrıca teşekkürler :)

akşam yemeğim dediğim gibi oldu. 1 tabak çorba,1 dilim kepekli ekmek,1 kaşık yoğurt,lahana salatası
ek olarak biraz öncede kestane yedik :))
kestanenin kalorisi çokmu acaba. 1 avuç yedim.
salatalarımda hep zeytinyağı kullanırım ama wc olayı yok maalesef.
daha önce içtiğim bi şurup vardı.ama onu zor durumlarda içiyorum.tansiyonumu düşürüyor ve wc den çıkamıyorum. en son hamileyken içtim.1 günde 5 kez wc ye gitmiştim.laksatif içerikli.düşünen varsa söyleyeyim dedim yinede.
çok yorgunum kızlar.iyi geceler. yarın kilolarınıza bakmak için can atıyorum :))
kaçıncı olcaz acaba.:97:

ilaçsız hallettim galiba sorunu ya.. cunku bende de büyük çaplı bir sorundu.. şükür bitti. ha ama arada bir cook zor durumda kalırsam sinemaki yi kaynamıs suda demliyorum ya yesil çayla yada melisa otuyla. oda bire bir.

yarın gorusuruz :) bende çıkıyorum.

hurma ve ceviz yedim hurma biraz fazla kactı cevizimdende evdekiler aşırdı :)) belki birbirini dengelere heheh...

herkese iyi geceler...

eleven cim sende ben gibi KK ya bir girip bir çıkıyorsun. bende merak ediyorum yazan varmı diye :D
ankarada ne bölümü okuyorsun canım?

kazlar hemek kılomu yazayım tam tamına 65.9 yani sadece 100 gr gitmiş:37:
neyse onumuzdekı haftaya bakıcam zırt pırt tartılmak yok 2 lt su var haftay 1 kilo garanti benimle yarısa varmısınız.

herkese günaydıın :)

kilo bildiririmi yapıp gidiyorum hanımlar. okul var ardından kütüphanede ders calısmam gerek ne yiycem hiç bilmiyorum:( neyse gelince yazarım onlarıda..

kilomsaa 82,6 umarım haftaya 80 li birsey olur...

merhaba kızlar dün nete giremedim sanırım yemegide fazla kacırdım 3 adet sekerpare yedim o malum gundeyım kendımı tatlı konusunda zor tutuyorum.:20:
cuma kilo bildirimi saat kacta yapılacak ve ac karnına sabahmı tartılacagız.Bır konuda yardım ısteyecegim bilgisayardan hic anlamam ama tıckerım olsun istıyorum ama beceremedim
forumda kilo çizelgesi nasıl yapılır diye ayrıntılı bir anlatım var ben oradan bakarak yapmıştım. uğraş takıldırığın yeri buraya yaz yardımcı oluruz inşallah (haftasonu diğer arkadaşlar yardımcı olur)

tşk ederim arkadaşlar inş verimli bisüreç olurda istediğimiz kilolara ineriz
himeros ve elif:16:
elif kız senin kg de olmak için neler vermezdim ah ahhhhh 1 ocakta 6 ları görmek istiyorum ucundanda olsa

hemen bugünü anlatayım unutmadan sabah ab rocetle 100 mekik ve geç kalmıştım koştur koştur 15 dk yürüyüş
kahvaltı 1 dilim kepek ekmeği eşliğinde al yağ ve peynir 1 kupa ihlamur şekersiz içemiom 1 çay k şeker
yarım lt su 10 da 1 trabzon hurması 11 de 1 mandalina

şimdilik ii de akşama misafirim var mamişler yaptım ama yemiycem:18:

trabzon hurması:) bayılırım oğlumun da en sevdiği meyve, çukulataya benziyo ya içi o bakımdan:)insan kilo vermeden bu kiloda olabileceğine inanmıyor zaten, banada 13 -15 kilo vermek inanılmaz gelirdi ama şimdi 50 kg bile verilebilir diye düşünüyorum... gayet normal bişey. tabi bunda biraz da KKdaki başarı hikayeleri etkili oldu.

bende öle düşündüm valla.bide buranın velileri çok farklı.bazen böle yapmak gerekiyo...havuça gelincede 2 tanedir en fazla:))

yediklerime gelince.zaten yemek aralarım az..akşam biraz uzuyo ondanda meyve yiyorum..sabah 9 gibi kahvaltı öğlen 12.00 13.00 gibi öğle yemeği..akşamda 16.00 yada 17.00 gibi yemek yiyorum...gece 8 yada 9 gibide meyve...

bugün yediklerime gelince
5 zeytin
2 kk kadar peynir
çeyrek kadar ekmke ve çay

öğlen bezelye çorbası
çeyrek kadar ekmek

akşamda

tatlı kaşığı kadar yağda 2 yumurta yaptım üstünede bikaç dilim peynir ve 2 ince dilim sucuk bıraktım:53: çeyrek ekemk ve çayy
birazdan stepe gidicem..1. 1 buçuk saatte stepten sonra 1 elma yada portakal yerim..tmmdır..hesabıma göre 100-1200 kalori falan aldım...iyiydir heralde:)))

yediklerin epeydir sabit, arttırıp azaltımıyorsun. daha önce de dediğim gibi gün içine koyacağın 2 araöğüne ihtiyacın var...

hazır kayısı suyu.2 gündür wc ye çıkamıyorum. o yüzden içiyorum. birde benim şekerim düşük, en son 49 du. normali 70--110 arası olmalıymış.
parmağımı sıkan yüzüğüm artık parmağımda dönmeye başladı. birkaç aydır takmıyordum.ama kıyafetlerde bi değişiklik yok. esasına bakarsak doğum sonrası 96 kiloyla hastaneden eve geldim.5 kilo vermiş oluyorum 2 ayda.5 kilo farketmeye yetmedi demek.
2 ayı da geçti ama hala adet olmadım,onun şişliği vardır demi?
himeros sen de diyetisyene gitmeyeceksen kimse gitmesin...kan şekerin düşük, yeni doğum yapmışsın, tansiyonun değişken...bence kafana göre bişey yapma. ben devlet hastanesinde bir diyetisyene gidiyordum. illaki özele paralar saç demiyorum ama muhakkak bi diyetisyen ayarlasın yiyeceklerini.

akşam yemeğim dediğim gibi oldu. 1 tabak çorba,1 dilim kepekli ekmek,1 kaşık yoğurt,lahana salatası
ek olarak biraz öncede kestane yedik :))
kestanenin kalorisi çokmu acaba. 1 avuç yedim.
salatalarımda hep zeytinyağı kullanırım ama wc olayı yok maalesef.
daha önce içtiğim bi şurup vardı.ama onu zor durumlarda içiyorum.tansiyonumu düşürüyor ve wc den çıkamıyorum. en son hamileyken içtim.1 günde 5 kez wc ye gitmiştim.laksatif içerikli.düşünen varsa söyleyeyim dedim yinede.
çok yorgunum kızlar.iyi geceler. yarın kilolarınıza bakmak için can atıyorum :))
kaçıncı olcaz acaba.:97:
kestanenin 2-3 tanesi 1 dilim ekmek yerine geçiyo:27:
bak bi de kabızlık (bunun için bile diyetisyene gidilir). ayrıca doğumdan sonra bende de olmuştu sanırım hormonel bir durumdu. nasıl düzeldi hatırlamıyorum:26: su içmeye özen gösterdiğimi hatırlıyorum. benim sezeryan ile olmuştu doğumum. ameliyattan sonra kullanılan güçlü antibiyotikler de barsak tembelliği yapabiliyor. bunun için de probiyotik yoğurtlar veya kefir öneriliyor.

aynalar kilom aynı:25:ne güzel pazartesi nihayet kilo verdim diye sevinç naraları atmıştım, şimdi gidiyim tickerımı düzeltiyim:5:

slm aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldiniz :54:

ben takım kaptanı aynalar takımımızda az üye var inş sizin katılımınızla hep beraber istediğimiz kilolara ulaşacağız.

yeni katılan arkadaşlar şimdiki kilolarını ve hedef kilolarını bildirirlerse sevinirim.

arkadaşlar yarın kilo bildirimi var herkes yarın öğlen 12 ye kadar kilolarını bildirsin lütfen

mrb kaptan..sabah tatrtıldım 72.300 geldim.kilo vermişim ama biliyon almıştım..onlar gitmiş...haftaya inş burda yazan kilomun altına düşerim:(((((

kızlar diger gruplara baktım hepsi kilo bildirimini tamamlamıs. neden hala bizimki böyle?? sitede sorun olsa hiç kimse tamamlayamazdı. bi tek bizim ki böyle ama....

bu hafta aranıza yeni kaltıldım kilo vermedim şimdilik. artık haftaya inşallah.bu hafta alışma haftasıydı. spora başladım.biraz daha dikkat ettim mesela geç yememmeye alıştım.inşallah birbirimize destek olarak vercez demi?

bu hafta aranıza yeni kaltıldım kilo vermedim şimdilik. artık haftaya inşallah.bu hafta alışma haftasıydı. spora başladım.biraz daha dikkat ettim mesela geç yememmeye alıştım.inşallah birbirimize destek olarak vercez demi?

canım kilonu yazar mısın bir daha. seni haftaya listeye alalım.

14. TAKIM 184. ETAP

aynalar ( 101,6 / 102,2 / -0,6 / -0,59% )
pinkcat87 ( 68,5 / 68,0 / 0,5 / 0,73% )
elifezgi ( 62,0 / 62,0 / 0, 0 / 0,00% )
akbulak ( 71,8 / 72,3 / -0,5 /-0,70% )
♥gözyaşı♥ ( 85,5 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı
himeros ( 92,4 / 91,1 / 1,3 / 1,41% )
nazenin.83 ( 66,0 / 65,9 / 0,1 / 0,15% ) yeni üye
Eleven ( 84,0 / 82,6 / 1,4 / 1,66%) yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 546,3 / 544,1 / 2,2 / 0,40%)

slm aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldiniz :54:

ben takım kaptanı aynalar takımımızda az üye var inş sizin katılımınızla hep beraber istediğimiz kilolara ulaşacağız.

yeni katılan arkadaşlar şimdiki kilolarını ve hedef kilolarını bildirirlerse sevinirim.

arkadaşlar yarın kilo bildirimi var herkes yarın öğlen 12 ye kadar kilolarını bildirsin lütfen

ama ben işten 15 gibi geliyorum ve okulda da internete girme fırsatım yok. olsa bile 1. sınıflarla koşturmaktan fırsat bulamam kiii.:44: ben 78 kilodayım hedefim 62.inşallah. yapabilirim değil mi başarabilirim. motivasyona ihtiyacım var.

ama ben işten 15 gibi geliyorum ve okulda da internete girme fırsatım yok. olsa bile 1. sınıflarla koşturmaktan fırsat bulamam kiii.:44: ben 78 kilodayım hedefim 62.inşallah. yapabilirim değil mi başarabilirim. motivasyona ihtiyacım var.

canım sende o zaman perşembe akşamı bildirim yapacaksın cuma günü yapamıyorsan. perşembe tartılıp kilonu yazarsın

kızlar geç kalmadım inş kilom74.6 hedef 58

canım evet geç kaldın artık haftaya listeye girersin hergün paylaşım yapman şart ve her cuma saat 12 ye kadar bildirim yapman lazım eğer cuma yapamıyorsan perşembe akşamı yapacaksın bildirimi bu kurallar önemli aksi halde diskalifiye olunur

benim pc yine bozuldu arkadaşlar şuan arkadaşın pc sindeyim pc düzelmezse ben yokum haberiniz olsun yeni birini davet ettim takıma gelirse ilgilenin lütfen öptüm sizi

Back