• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

herkese mrb

dün çok yğundum giremedim nete kızlar.ama dünde yediklerime dikkat ettim merak etmeyinnbu arada şimdi tartıldım 74den 73 e inmişim........

bugün yediklerime gelince

sabah
bir dilim kadr ekmek çeyrek simit
60 grlık eritme peyniri
4 zeytin
1 tatlı kaşığı dut reçeli

öğlen
birkaç dilim peynir
az yağla yapılmış biraz menemen
çeyrek kaadar ekmek
2 zeytin
çay

akşam
2 kaşık kalan menemenim vede çeyrekten az ekmek yarım kasede yoğurt

bugün 1 bucuk saatte stepteydimm...böle işte...görüşürüz arkadaşlar

selam. bende katıldım aranıza. 78 kiloyum ve boyum 165. basnlerim hep vardı ama göbiş yoktu. şimdi bide göbiş çıktı.özellikle son aylarda hızlaaa alıyorum.sebebi belli.tatlı tatlı abur cubur..sanki o an aklım uçuyo mantığım kayboluyo. tabi yedikten sonra kalan kocaaaamaaan pişmanlık ve kocamaaan göbiş.şimdi nasıl oluyo sistem gün içinde yediklerimizi yazıyoz cuma da kilomuzu mu yazıyoz?

meraba bende yenı katıldım aranıza umarım guzel guzel aldıgımız kılolar guzel guzel gıder ben 170 boyunda ve 66 kıloyum kılolarım bel ve karın bolgemde toplanmıs durumda.12 aylık bır kızım var emzırmeye devam edıyorum tatlı hamur ısı ve gazlı ıceceklerden uzak duruyorum yada durmaya calısıyorum hedefım 58 kılo olmak.
sabah avuc ıcı kadar sandıvıc oglen 3 yk pırın pılavı ve yarım porsıyon karnıyarık aksam elma portakal 3 kasık pılavcık

kızlar hoş geldiniz.paylaşımlarınız bekliyoruz. günlük yediklerimiz ve yaptığımız egzersizleri burada paylaşıyoruz. cuma sabahları da kilo bildirimi yapıyoruz.

..... bu arada dün kilo çizelgesi hazırlamakta acele ettim galiba:85: bu sabah dünkünden 2,5 kg fazlaydım:2: tamam günlük tartılmak bişey ifade etmez moral bozmamak lazım ama cuma günü yine fazla çıkma riskim var ,özellikle perşembe günü çok dikkat etmem lazım:59:hofff

dün spor yapamadım. bugün yürüyüş günüm. sabah 15 dk yerimde saydım, 15 dk da bisiklete bindim.öğle arasında da yürüyüş yapıcam inşallah.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza:)
Ben bugün 1 saat spor ve 1 saat yürüyüşün ardından öyle acıkmışım ki gözüm birşeyi görmüyordu.1 simit 1 kk peynir 2 zeytin ve form çayı mideye indirdim bir anda pişman değilim:D akşama kadar birşey yemiycem.yemekte ne var bilmiyorum.1 tabak da ekmeksiz yemek yerim akşam.Sonra çok acıkırsam meyve yerim.Tartıda 67.5 falan çıkıyorum:) 67 ye düşünce çizegemi düzenlicem:):)

bugün sabah
kakınca ılık su
15 dk yerinde sayma+15 dk bisikletkahvaltı:
1 dilim kaşar peyniri
1 haş. yumurta
3 dilim ekmek
araöğün: 1 yemek kaşığı yaban mersini, 2 yemek kaşığı leblelbi, 1 yeşil çay

öğle arasında 50 dk. tempolu yürüyüşöğle yemeği: yarım sandviç ekmeği tavuk döner

araöğün: yeşilçay, yaban mersini- leblebi
akşama: nohut yemeği yanında yoğurt ve ekmek olacak inşallah...

Son düzenleme:
Gözün aydın Aslıcım:34: Akşam yemekte 1 kase şehriye çorbası ve 1 tabak kuru fasulye yedim ekmeksiz:)

bugün çok yoğundum kızlar, ayaklarım sızlıyor ayakta durmaktan.yatmadan hemen bi bakayım dedim. annem ve kardeşim geldiler.onlara hazırlık yaptım.

sabah:1 haşlanmış yumurta,1 kk light peynir,2 zeytin,domates, salatalık, 1 dilim kepekli lıght ekmek,1 br çay
20 dk yürüyüş
2 çay
20 dk yürüyüş
öğle: 1 tabak makarna, yarın kase haşlanmış pancar üstüne 2 kaşık yoğurt koyup yedim
20 dk yürüyüş
1 yeşilçay 1 normal çay
30 dk yürüyüş
akşam: 1 kase yoğurt çorbası,yarım tabak et sote, 1 dilim kepekli ekmek, 3 kaşık pilav (çok güzel olmuştu dayanamadım)
1 kupa elma sirkesi+ limonlu ılık su
annemler yerken bi yerim şişmesin diye 1 çatal tiramisu yedim.pek güzel olmuş :))
ölüyorum yorgunluktan. bide balıklarımızın ısıtıcısı bozulmuş.öğlen eve geldim akvaryum 35 derece ye çıkmış. ölmeseler bari.pek hareketsizler şimdi.
yem bile yemediler.
iyi geceler kızlar....:kkk:

dün akşam yediklerim:
5-6 kaşık haşlanmış nohut ve 1 kase yoğurdu karıştırıp sulandırdım , kendime yoğurtlu ılık bir çorba yaptım
çeyrek demet pazı kavurması (yarım yumurta ve 1 tatlı kaşığı yağ vardı)
çocuğumun bakıcısı beni eve davet edince mamalarımı ona götrdüm:1:
2 kibrit kutusu büyüklüğünde tavuk göğsü yedim

araöğün:3-4 minik mandalina

-----
bu sabah oruca niyetlendim
sahur:350 ml süt
2 çay kaşığı bal
2 adet sıkmalık portakal
.....
sabah da 15 dakika tempolu yürüdüm. bugün yürüyüş günüm öğle arası da yürüyüş yaparım

Kızlar ben de bugün 1 saat yürüyüş ve 1 saat step yaptım.Geldim sıcak bir duşun ardından 1 simit 3 zeytin yarım kk peynir yedim yanında da yeşil çay içtim.Çok acıkmıştım midem bayram etti diyebilirim.Kendime bir plan yaptım.Step günlerimde cok acıkıyorum yani haftada 2 gün stepten gelince 1 er simit yicem.Diğer günler zaten doğru düzgün birşey yiyemiyorum.Ben biraz yatıp uyuyım sAbah 5 te uyuyabildim ve 8 de kalktım step yürüyüş derken ölüyorum yorgunluktan ve uykusuzluktan

mrb kızlar .....nasılsınız???ben kendimi daha ii hissediyorumm..bugün veli toplantım vardı..yanlışmı ettim bilmiyom ama içimde ne var ne yok söledim:)))sabah aç karınla tartıldım yine...bir yada 3 kg fazla tartan tartımla (kilosunu tam bilen arkadaşlarıma denettim ona göre sölüyorum)1 kg daha vermişim:))))72 geldimm..belkide 71 dir...sağlam bir tarı bulucam inş...bide regle olmakla olmamak arasında bi yerdeyim.yani vücudum şiş..

bugün yediklerime gelice

sabah
kk peynir
5 zeytinn
bol havuç
çeyrek ekmek

şimdide
kk peynir
1 adet azıcık yağla fırında közlenmiş patlıcan
azıcık ekmek yedimm.
şimdide çay içiyorummm

akşamı bilmyiorum...yediğimde yazarım inş..ama kilo verdiğimi hissedince kendimi daha hissettiğim için dahda azimlendim...hafaf şeyler yerim mutlaka....umarımmm şubata kadar 8 kilo vermiş olurum:))))))):26:

mrb kızlar .....nasılsınız???ben kendimi daha ii hissediyorumm..bugün veli toplantım vardı..yanlışmı ettim bilmiyom ama içimde ne var ne yok söledim:)))sabah aç karınla tartıldım yine...bir yada 3 kg fazla tartan tartımla (kilosunu tam bilen arkadaşlarıma denettim ona göre sölüyorum)1 kg daha vermişim:))))72 geldimm..belkide 71 dir...sağlam bir tarı bulucam inş...bide regle olmakla olmamak arasında bi yerdeyim.yani vücudum şiş..

bugün yediklerime gelice

sabah
kk peynir
5 zeytinn
bol havuç
çeyrek ekmek

şimdide
kk peynir
1 adet azıcık yağla fırında közlenmiş patlıcan
azıcık ekmek yedimm.
şimdide çay içiyorummm

akşamı bilmyiorum...yediğimde yazarım inş..ama kilo verdiğimi hissedince kendimi daha hissettiğim için dahda azimlendim...hafaf şeyler yerim mutlaka....umarımmm şubata kadar 8 kilo vermiş olurum:))))))):26:

iyi etmişsin söyle söyle içinde kalmasın, patlamaktan iyidir içindekileri söylemek.
yediklerine dikkat ediyorsun maşallah. öğünlerdeki miktarları baya azalttın. ama araöğün yapmıyorsun , yoksa 1 günlük bir durum muydu? ara öğünler metabolizmayı hızlandırıyor.gün içinde 4 saatten fazla aç kalmak da vücuda kıtlık ilan ettirip yağ depolattırıyormuş. buna dikkat edebilirsin. bi de bol havuç derken :52: kaç taneyi kast ettin:86:
....
pinkcat sen de yeme kararı almakla iyi ettin. ye ye afiyet olsun.nasıl yaşıyorsun zaten yemeden:97:

slm kızlar arnıza benide aldığınız için tşk
kendimi tanıtayım biraz ben seda 26 yasındayım bursada doğdum büyüdüm aslen artvinliyiz sınıf nöğretmeniyim 2yasında 1 oğlum var 1.66 boyundayım hayatım boyunca hep kilolu oldum ve bıktım evlenmeden önce 72 li kilolardaydım evlendikten sonra yogun spor ve dietle hamişlik öncesi 64 kiloya düştüm hamileliğimde 86 kiloya çıktım ama 7 *8 ay sonra 64 kg indim ama şimdi 73 lü kilolardayım ve bıktımmmmmmm

ilaçlar mı kullanmadım aç mı kalmadım kusmaya bile başladım psikoloğa gittim falan amaa nnnnn bisürü bişey şimdi hepsi bitti
hedefim haftada 1 kg vermek veremediğimde kendime çok kızıcam ve moralim çok bozulacak yanlış biliom ama hayatımın odağında zayıflamak var şubatta 2. kez anne olmak istiyom ne verirsem kar

merhaba çilek hoşgeldin aramıza.inşallah birbirimize destek olarak zayıflayacağız.

bu arada annemler gitti öğlen. sanki ateş almaya gelmişler. akşam 2 saat yüzlerini gördüm.bide 20 dk öğlen yemeğinde gördüm. annemler manisada ben izmirdeyim. seni gördük yeter dediler.ama üzüldüm çok :(

sabah: 1 kk light peynir,5 zeytin,1 dilim kepekli ekmek, domates, salatalık, 1 br çay.
20 dk yürüyüş
2 br çay
20 dk yürüyüş
2 kaşık makarna, domates, salatalık, 1 tabak marul,1 mini sosis, 1 br ılık su+limon+2 damla elma sirkesi
20 dk yürüyüş
2 br çay
yarım dilim baklava(pişman değilim,ama olmalımıyım acaba? dünde 1 çatal tiramisu yemiştim. bunlar tadımlık sayılmazmı.)
20 dk yürüyüş
1 mandalina,3 galeta
akşam: henüz yemesemde, salata, et sote, yoğurt çorbası var yine.

ya ben bugün 2 gofret yedim.ve de puding. şekerli şeylere zaafım var. engel olamıyorum kendime. şimdi yürüyüş yapacam biraz vicdanım rahatlasın.sizce güzel kilo vermek için yürüyüşü günde ne kadar yapmalı. az az başlayıp artırmak mı doğru. oksa hergün aynı mı olmalı.

çelik hoşgeldin ben de 2. bebği düşündüğüm için zayıflamaya çalışıyorum. ilk gebeliğime bu kiolarda başlamıştım son zamanlarda bel ağrılarım olmuştu şimdi daha az kiloda başlayıp daha hamililik boyunca da 9-10 kg almayı planlıyorum , bakalım nasip. inşallah başarırız. yalnız ben son zamanlarda çok zor kilo veriyorum. 3 aydır 61,5-63 arasında gidip geliyorum. bu hafta başı nihayet 60,5i gördüm ve bir heyecanla kilo çizelgemi 60,5a ayarladım. ama bi daha bu kiloyu göremiyorum:26:yarın sabah tartılıcas gebe 62lerde çıkıcam diye korkuyorum. yani anlayacağın son zamanlarda çok zor kilo veriyorum.
....
bu arada kızlar yediklerimde çok dikkatli de değilidim. dün oruçluydum. saat 4 gibi yarım sandiviç ekmek tavuk döner yedim. eve gidince yarım su bardağı gazoz içtim:59:,2 kaşık etli patates.
7 gibi 1,5 lahmacun, 1 ayran.

evde 2 adet mandalina. lahmacun yerken ardından da bi künefe mi yesem diye aklımdan geçirdim ama künefe yemedim. marketten cevizli sucuk aldım onu yedim 60 gram falan:26:

bu sabah tavada yumurta yanında yarım dilim kaşar peynir 2 dilim ekmek.
15 dk templu yürüyüş .

Back