- Konu Sahibi Pinarbartu
- #20.021
triptofan ve nazenin hoşgeldiniz aramıza.takım kalabalıklaşıyor ne güzel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
triptofan ve nazenin hoşgeldiniz aramıza.takım kalabalıklaşıyor ne güzel.
selam. bende katıldım aranıza. 78 kiloyum ve boyum 165. basnlerim hep vardı ama göbiş yoktu. şimdi bide göbiş çıktı.özellikle son aylarda hızlaaa alıyorum.sebebi belli.tatlı tatlı abur cubur..sanki o an aklım uçuyo mantığım kayboluyo. tabi yedikten sonra kalan kocaaaamaaan pişmanlık ve kocamaaan göbiş.şimdi nasıl oluyo sistem gün içinde yediklerimizi yazıyoz cuma da kilomuzu mu yazıyoz?
meraba bende yenı katıldım aranıza umarım guzel guzel aldıgımız kılolar guzel guzel gıder ben 170 boyunda ve 66 kıloyum kılolarım bel ve karın bolgemde toplanmıs durumda.12 aylık bır kızım var emzırmeye devam edıyorum tatlı hamur ısı ve gazlı ıceceklerden uzak duruyorum yada durmaya calısıyorum hedefım 58 kılo olmak.
sabah avuc ıcı kadar sandıvıc oglen 3 yk pırın pılavı ve yarım porsıyon karnıyarık aksam elma portakal 3 kasık pılavcık
mrb kızlar .....nasılsınız???ben kendimi daha ii hissediyorumm..bugün veli toplantım vardı..yanlışmı ettim bilmiyom ama içimde ne var ne yok söledim:)))sabah aç karınla tartıldım yine...bir yada 3 kg fazla tartan tartımla (kilosunu tam bilen arkadaşlarıma denettim ona göre sölüyorum)1 kg daha vermişim:))))72 geldimm..belkide 71 dir...sağlam bir tarı bulucam inş...bide regle olmakla olmamak arasında bi yerdeyim.yani vücudum şiş..
bugün yediklerime gelice
sabah
kk peynir
5 zeytinn
bol havuç
çeyrek ekmek
şimdide
kk peynir
1 adet azıcık yağla fırında közlenmiş patlıcan
azıcık ekmek yedimm.
şimdide çay içiyorummm
akşamı bilmyiorum...yediğimde yazarım inş..ama kilo verdiğimi hissedince kendimi daha hissettiğim için dahda azimlendim...hafaf şeyler yerim mutlaka....umarımmm şubata kadar 8 kilo vermiş olurum:))))))):26: