- 5 Kasım 2018
- 1.251
- 3.360
- 63
- Konu Sahibi uYKuCu KoaLa
-
İnş kuzum inş. RABBİM gönlüne göre verir güzel bi 14 şubat olur inş.Aynen doktorun daha iyi bilir tabki de : ) inş yarın öğrenecekmiş çatlamışımı diye heyecanlıyım.: ) ne var yani bu ay tutsa bir sevgililer gününde süpriz yapsak. Çok şey istemiyorum aslında ama tabi yine de Allah bilir :)
Gönlümüze göre versin tek kendime istemem asla Allah olmayanlara hasret kalanlara nasip etsin. Aynen canım ya ben bunu düşünmedim hiç bunu bizimle de paylaşırmısın doğru çıkıyor mu testler bende hep onu merak etmişsindir. Sen dene ve buraya yaz :)İnş kuzum inş. RABBİM gönlüne göre verir güzel bi 14 şubat olur inş.
Tabi ki yazarım mesele hamilelik isteyip kalamayan bi kesim kadinlar meger regl doneminde yumurtluyormus ve farkedilmiyormus ben regl doneminde yaptim bu ay benim denk gelmedi malum bazi kadinlar ayda 2 kez yumurtluyormus birinin de regl donemine gelmesi olasi şimdi merak ettiğim ise yum. Takibi yaptırıyoruz malum acaba ovu. Testi doğru gösteriyor mu ? O teze bi bakicamGönlümüze göre versin tek kendime istemem asla Allah olmayanlara hasret kalanlara nasip etsin. Aynen canım ya ben bunu düşünmedim hiç bunu bizimle de paylaşırmısın doğru çıkıyor mu testler bende hep onu merak etmişsindir. Sen dene ve buraya yaz :)
Doğrudur canım . Adetlikende zaten ilişki olmaz oda çöp olur . : / Üf kadın olmak zor zanaatTabi ki yazarım mesele hamilelik isteyip kalamayan bi kesim kadinlar meger regl doneminde yumurtluyormus ve farkedilmiyormus ben regl doneminde yaptim bu ay benim denk gelmedi malum bazi kadinlar ayda 2 kez yumurtluyormus birinin de regl donemine gelmesi olasi şimdi merak ettiğim ise yum. Takibi yaptırıyoruz malum acaba ovu. Testi doğru gösteriyor mu ? O teze bi bakicam
Ama annelik şahane ☺Doğrudur canım . Adetlikende zaten ilişki olmaz oda çöp olur . : / Üf kadın olmak zor zanaat
Tatmak nasip olur inşallahAma annelik şahane ☺
RABBİM isteyen herkese nasip etsin kimsenin Kucağı boş kalmasın ☺Tatmak nasip olur inşallah
Bi sonra ki kontrol bu pazar cnmSenin doktor kontrolün ne zaman
Merhaba cnm bnm tiroid biara 9lara kadar cikmisti onuda ilacla duzelltik yani ilac kullandigim halde yuksek dereotunu daha once hic duymamistim cnmCanım merhabalar acaba tiroid in ne kadar yüksek benimde 4 küsürlerde. Bu arada tiroid e dere otu çok iyi geliyormuş kısmetse bende yarın başlıcam
Negatif düşünme cnm ☺bugün yarın adet olabilirim canım
Negatif düşünme cnm ☺
İlaç kullandım düşmesi hiç 4 lerdeydi ve öyle de kaldı. Bende biraz araştırdım ve ibrahim Saraç olgu söylüyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam . Bende oradan gördüm . Seninki çok yüksekmiş amaMerhaba cnm bnm tiroid biara 9lara kadar cikmisti onuda ilacla duzelltik yani ilac kullandigim halde yuksek dereotunu daha once hic duymamistim cnm
Aynen o da doğru hayal kırıklığı hayırlısı olsun hakkında ins.ümitlenip de adet görünce çok zor oluyor kuzum. ama sağlıklı hayırlı gebelik ve bebek olsun da ne zaman olursa olsun.
kısmet.
Hayırlı Cuma’lar canımcım.Bi sonra ki kontrol bu pazar cnm
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kerkese ☺
Sana da kuzum güzel haberlerle gel bekliyorum seni haberdar et ☺Hayırlı Cuma’lar canımcım.
İnşallah canım 3 te randevum bakalım ne diyecek . : )Sana da kuzum güzel haberlerle gel bekliyorum seni haberdar et ☺
Hadi inş. Hem çaylar hem tutar güzel haber alırsın ☺İnşallah canım 3 te randevum bakalım ne diyecek . : )
Canım çatlamış yumurtam şimdi sadece adet zamanını beklemek kaldı. Zaten hamileliğimi ben yerleşme kanamasından anlıyorum adet önce si kanama olmazsa tutmamış demektir. Bakalım hayırlısıHadi inş. Hem çaylar hem tutar güzel haber alırsın ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?