• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡☆ 14 ŞuBaT MuTLu HaMiLeLiKLeR GeTiRSiN ☆♡

Canım çatlamış yumurtam şimdi sadece adet zamanını beklemek kaldı. Zaten hamileliğimi ben yerleşme kanamasından anlıyorum adet önce si kanama olmazsa tutmamış demektir. Bakalım hayırlısı
ayy cok mutlu oldum hayırlı.ı ol.un ... benım de tlf kırıldı bu aralar pek gıremıcem bazı tu.larda ba.mıyor k.b cvp yazamayabılırım

3 şubat eşimin doğumgünü ve bat 1 şubat :) inşallah ona en güzel hediyeyi BABA OLMA duygusunu veririm :)
merhabalar kızlar benim 6 yaşında bir kızım var ve ikinci çocuğu istiyoruz benim bat 13 şubat bende heyecanla bekliyorum 14 şubat hediyesi olsun çok istiyorum benide aranıza alırsanız çok sevinirim ilk hamile kaldığımdada bu sitede sohpet ediyordum ve ilk burada konuştuğum grupla paylaşmıştım güzel haberi inşallah yine öyle olur

merhabalar kızlar benim 6 yaşında bir kızım var ve ikinci çocuğu istiyoruz benim bat 13 şubat bende heyecanla bekliyorum 14 şubat hediyesi olsun çok istiyorum benide aranıza alırsanız çok sevinirim ilk hamile kaldığımdada bu sitede sohpet ediyordum ve ilk burada konuştuğum grupla paylaşmıştım güzel haberi inşallah yine öyle olur
Ben hiç gebe kalmadım canım. Tutarsa ilk gebeliğim olacak. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :))

Hoş geldin canım :KK200:

Gonca sende durumlar nasıl bugün 1 i :halay:
Canım bende sadece hafif göğüs ağrısı var, midem fena yanıyor. Başka da bir şey yok canım :))

Adet belirtilerim de gebelik belirtileri de yok, ben anlamadım bu işi :)) yarın belli olur :))

Teşekkür ederim arkadaşlar rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu benide eklerseniz listeye sevinirim bu arada bir gebelik geçirmiş biri olarak benim en büyük belirtim göğüslerimin sızlaması olmuştu ve bat dan 5 gün önce kan tahlili ile öğrenmiştim

Teşekkür ederim arkadaşlar rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu benide eklerseniz listeye sevinirim bu arada bir gebelik geçirmiş biri olarak benim en büyük belirtim göğüslerimin sızlaması olmuştu ve bat dan 5 gün önce kan tahlili ile öğrenmiştim
Benimde boş gebelikte göğüs ağrısı ve yerleşme kanıyla belirti olmuştu. Ama daha o duygu yu yaşamak kısmet olmadı :işsiz:

hg cnm hemen eklıyorum gzl haberler alır*ın tez vakıtte *ende

Umarim 2019 güzel günlere gebe olarak gelir. Herkes gönlünde ki dua'ya amin diyerek başlar. Çaresiz değildir hiç kimse bir olursak birlikte olursak güzel paylaşımlar ve guzel Yarınlar bizimle olacak. Bazen dert ortağı bazen mutlu haberler paylaşarak umudumuzu her daim devam ettirip o bebek bi gün olacak ELHAMDULİLLAH deyip bekleyeceğiz.
Merhabalar hanımlar benimde bat 10 şubat bende 1 yıllık evliyim bebiş istiyorz bizde sorun falan yok ama daha olmadi inşallah bu ay güzel haberler alırız

Back