- 16 Ocak 2019
- 490
- 761
- 18
- 32
- Konu Sahibi uYKuCu KoaLa
-
Evet canım haklısın eğer adet olursam ki inş olmam. Adetin 3 günü testlerim var triodini de o arada hallettiricem. Sende gelişmeler varmı canım sen nasılsın seninde bat 16 yidi sanırımMalesef etkiliyor gebeliği de bebegide benim gebelikte coook yüksek çıkmıştı hamileligim boyunca endokrine gittim ilaç kullandım dikkat gerektiriyor ihmal etme zaten var olduğunu biliyorsan gebelikte istiyorsun muhakkak git tekrar baksınlar
İnş olmazsın cnmEvet canım haklısın eğer adet olursam ki inş olmam. Adetin 3 günü testlerim var triodini de o arada hallettiricem. Sende gelişmeler varmı canım sen nasılsın seninde bat 16 yidi sanırım
Haklısın canım. Birde sağlık ocağındaki triod. Testleri yanlış çıkabiliyormuş ya özelde olması gerekiyormuş yada devlet hastanesinde. Küçük bir bilgi vereyim dedim doktorum söylemişti : )Hayallerimsin dusmuyorsa direk baktir troid i endokrin e yonlendirirler zaten sağlığın için asla erteleme. Hamile kalmaya engel oluyor tedavini ol ki kafan hem senin için hem bebek için rahat olsun kaldık ki hamissin inş. Anında baktir ilaca başla.
Belirtilere asla takılma kuzum vücut hep yanıtlıyor çok dinliyoruz diye. Bence hormon için 2. Gün git ben 2.gün gittim.Aminn . Evet canım hormon testi istedi . bu ay doktor kontrolündeyim. Bir yumurtam büyümüştü yarın çatladı mı diye kontrole gideceğim. Bişy sorucam bende aşırı göğüs ağrısı var acaba bu çatladıgının göstergesimidir. ?
Haklısın zaten yüksek ciksa da pek soylemiyorlar 7 8 ay önce falan 4.90 5.30 arasiydi sağlık ocağı gayet iyi sıkıntı yok diyor yahu 2.5 olmasi gerek diyorum önemli değil deyip yolladı ben orda ki testi alıp normal hast gitmiştimHaklısın canım. Birde sağlık ocağındaki triod. Testleri yanlış çıkabiliyormuş ya özelde olması gerekiyormuş yada devlet hastanesinde. Küçük bir bilgi vereyim dedim doktorum söylemişti : )
Aynen öyle kadın Doğum doktoru dahiliyeye yönlendirmişti gebeliğimde sonrasında sağlık ocağına gittim diyor yüksek değil ki senin neden ilaç kullanıyorsun.Haklısın zaten yüksek ciksa da pek soylemiyorlar 7 8 ay önce falan 4.90 5.30 arasiydi sağlık ocağı gayet iyi sıkıntı yok diyor yahu 2.5 olmasi gerek diyorum önemli değil deyip yolladı ben orda ki testi alıp normal hast gitmiştim
Nerde yaşıyorsun cnm ?Bana da 3 yada 4. Gün git dedi. Ama genelde 3. Günü duyuyorum insanlardan devletten randevu alabilirsem 2 de olur 3 de. İş ki randevu alabilmekte 3 aydır kadın şıhıma randevu alamadım en sonunda özele gittim : ). Ovülasyona 2 gün vardı gittiğimde 21mm di
İçler acısı bi durum onların ki de ☺ keyfimden deseydin ☺Aynen öyle kadın Doğum doktoru dahiliyeye yönlendirmişti gebeliğimde sonrasında sağlık ocağına gittim diyor yüksek değil ki senin neden ilaç kullanıyorsun.
Doğrudur canım Ozaman ben her ihtimale karşı 2 günü giderim. Git 3. Günü gel derse yine giderim : ) bişy çıkmadığına sevindim canım. İstanbul’da oturuyorumNerde yaşıyorsun cnm ?
Ben üniversiteye gidiyorum öğretim üyesine özel muayene bnmde 2 veya 3gunu gel dedi 2.gün gittim 3. Gün sonuçlar güzel sıkıntı yok yumurta rezervlerin iyi takviye amaçlı gonal-F verdi günde 50 ml yapıyorum yorumlarda okudum eğer iğne tedavisi verirse reglin 3.günü en uygunuymus ondan dedim 2.günü git diye
0
İçler acısı bi durum onların ki de ☺ keyfimden deseydin ☺
Aynı öyle yap ☺ geri yollamazlar zaten 4 pek uygun değil 2 ve 3 ☺ benimde bugün reglin 12.günü dün kontrole gittim 6 7 yumurta oluşmuş 2 si biraz daha büyük dedi Dr 14 mm olmuş pazar tekrar çağırdı nasip bakalım nolacak bu ay benimde ovu. Günüm geçen ay gibi olursa pazar günü bakalım ☺Doğrudur canım Ozaman ben her ihtimale karşı 2 günü giderim. Git 3. Günü gel derse yine giderim : ) bişy çıkmadığına sevindim canım. İstanbul’da oturuyorum
Ben bu 21mm i duymadan önce yaklaşık 5 gün önce sine denk geliyor. Doktor bir küçük yumurtan var demişti. Sonra ben bu beş günü bal tarçın çörek otu karşımı yaptım. 2 kontrolümde 21 mm dedi. o karşım mı iyi geldi bilmiyorum ama bu ay olmazsa onu tekrardan kullanıcam sende biraz kullan istersen fazla kullanıldığında yumurtayı çok büyüttüğü için kist e neden olabiliyormuş. 21 i duydum bıraktım .
İnş. İsteyen herkes hamis kalır cnm bnmMaş iyi yumurta oluşmuş . İnşallah bu ay tutunursana miniğin .
Aynen doktorun daha iyi bilir tabki de : ) inş yarın öğrenecekmiş çatlamışımı diye heyecanlıyım.: ) ne var yani bu ay tutsa bir sevgililer gününde süpriz yapsak. Çok şey istemiyorum aslında ama tabi yine de Allah bilir :)yani kistte kötü ama boyutu gayet iyi seninkinin inş. Çatlar ve tutar ☺ Dr ilacın dozunu bile arttirmaya gerek duymadi öteki küçükler de buyur diye sanırım kist oluşumunu düşünüp öyle karar verdi ama bilemedim belki yaparım bi iki gün ☺ saolasin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?