• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡☆ 14 ŞuBaT MuTLu HaMiLeLiKLeR GeTiRSiN ☆♡

Benim regl duzensiz cnm yani 35. Gune kadar gidiyor eylul ayinda ben 3. Dusugu yaptim ilk adeti 29 ekimde ikinci adeti 29 kasimda 3. Adeti 2 ocakta oldum bubay ovu testini kullandim adet biter bitmez simdi benm bat ne zaman bilmiyom ama tahmini haftaya olmam gerekiyor bugun adetin 26. Gunundeyim sabirla bekliuorum

Benim regl duzensiz cnm yani 35. Gune kadar gidiyor eylul ayinda ben 3. Dusugu yaptim ilk adeti 29 ekimde ikinci adeti 29 kasimda 3. Adeti 2 ocakta oldum bubay ovu testini kullandim adet biter bitmez simdi benm bat ne zaman bilmiyom ama tahmini haftaya olmam gerekiyor bugun adetin 26. Gunundeyim sabirla bekliuorum
En basiti söyle cnm ayin kaçında pik olduysan üzerine 14 gün say o gün belli olur muhakkak ☺

Al cnm bakalim hayirlisi olur ins. Bnm kasiklarda bugun sanci oluyo
Tavsiyem kendini hiç dinleme ben geçen ay ovu ile kendimi o kadar çok dinledim ateş desen 36.3 36.5 aşağı düşmedi adet olacağım gün bile 36.5 falanda ama hüsran vücut malesef yanıtlıyor

Dinlememek gerekiyor zaten cnm cunku vucud stres yAptikca dollenmeyi bebisin tutunmasini engelliyor ahh bu stres gecrn ay 4 gun gecikti adetim bu stres yuzunden bu ay cok rahatim hic stres yapmiyom
Hadi inş. Cnm olabildiğince düşünme.
Senin daha önce 3 düşük neden oldu arastirdin mi?
Kaç yıllık evlisin ? başka çocuk var mı ?

Hadi inş. Cnm olabildiğince düşünme.
Senin daha önce 3 düşük neden oldu arastirdin mi?
Kaç yıllık evlisin ? başka çocuk var mı ?
Dusukler de kan pihtilasmasi cikti coraspin kullaniyom tirodim var onun icinde levotiron kullaniyom 4 yillik evliyim 3 yasinda bi kizim var cnm 2 yildir olmasi icin ugrasiyorum ama her seferinde husran ins bu ay hayirli bi haber alirim

Dusukler de kan pihtilasmasi cikti coraspin kullaniyom tirodim var onun icinde levotiron kullaniyom 4 yillik evliyim 3 yasinda bi kizim var cnm 2 yildir olmasi icin ugrasiyorum ama her seferinde husran ins bu ay hayirli bi haber alirim
Benimde 4 yaşında bi oqlum var. 2 düşük var bende de oğlumdan önce de boş gebelik Dr gittik genetik v.s test yapıldı Hamdolsun temiz.
eşimde vardı biraz oda duzelmis.
Suan Dr gidiyoruz hormon vs bakıldı iğne yazdı yum. İçin gonal-F ve bi omega yazdı onu kullanıyorum

Back