- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi uYKuCu KoaLa
Amin cnm insYakın zamanda düzelmesi dilekle canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm insYakın zamanda düzelmesi dilekle canım
Canım en yakın zamanda o güzel duyguyu tadarsın inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinBenimde boş gebelikte göğüs ağrısı ve yerleşme kanıyla belirti olmuştu. Ama daha o duygu yu yaşamak kısmet olmadı
Gonca varmi gelen giden cnm gunun 1 ggun gecti senin
Hayirlisi olsun cnmCanım benim bat bugün. Ama gelen giden yok :)) göğüs ağrım azaldı. Normalde adet günü belim kırılacak gibi ağrır sertleşir, ama tık yok.
Bekliyorum bakalım nolacak canım :)
Düzenli değilmiydi adetin canım. Belki geç döllenmedir. Kırmızı yı görene kadar umut var demektir. Tabi yine de kendini metanetli tut .Kızlar hala adet olmadım
Ama dün kan testi yaptırdım. Sonuç negatif. Malesef gebelik yok.
Bata daha varsa canım idrarda belli olmaz sen adetin geçince yap en temizi yada bir önceki gün. Az daha sabret canım benim bende yapmamak için zor tutuyorum kendimiEki Görüntüle 2232632 Eki Görüntüle 2232632 kizlar bende dun test yaptim yumurtlamanin 13. Gunuydu negatif cikti sizce erkenmi yaptim bnm goguslerde sisme ve agri oluyo cok sert olmuslar dokunamiyorum
Kiz adetin bugun 36 gunundeyim yumurtlama 23 ocak oldu bugun 15. Gunum daha ne kàdar bekliyimBata daha varsa canım idrarda belli olmaz sen adetin geçince yap en temizi yada bir önceki gün. Az daha sabret canım benim bende yapmamak için zor tutuyorum kendimi
En iyisi bati bekle oyle test yap cnm. Hem eltin hamileyse niye senden sakliyolarkiKızlar ya bata 4 gün kaldı çok merak ediyorum benden sonra evlenen eltim var oda habire sağlık ocağına gidip geliyo adet oldum hamile deglm diyo ama ınanmiyorm saklıyorlar benden acaba varmıdır bende bu ay ya çok merak ediyorum ne olur olsun
Bilmem canım değişikler işte sanki karnından alicam ben 1 buçuk yıllık evliyim o 7 aylıkEn iyisi bati bekle oyle test yap cnm. Hem eltin hamileyse niye senden sakliyolarki
Kaynanam Ve eltim öz kardeş o yüzden birbirlerini çok tutuyorlar herşeyi gizliyorlar benden benim kaynanam üvey olduğu için üvey oğluna yani kaynıma kardeşini aldıEn iyisi bati bekle oyle test yap cnm. Hem eltin hamileyse niye senden sakliyolarki
Canım benim bildiğim çatlamadan 14 gün sonra adet zamanıdır. Seninde 13 gün olmuş elinde varsa istersen bir dene.Kiz adetin bugun 36 gunundeyim yumurtlama 23 ocak oldu bugun 15. Gunum daha ne kàdar bekliyim
Denedim yok cnm cikmadiCanım benim bildiğim çatlamadan 14 gün sonra adet zamanıdır. Seninde 13 gün olmuş elinde varsa istersen bir dene.
Anladim cnm allah islah etsin onlari hamile kalipta soylememek bi marifet degilKaynanam Ve eltim öz kardeş o yüzden birbirlerini çok tutuyorlar herşeyi gizliyorlar benden benim kaynanam üvey olduğu için üvey oğluna yani kaynıma kardeşini aldı