• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡☆ 14 ŞuBaT MuTLu HaMiLeLiKLeR GeTiRSiN ☆♡

Herkese günaydın kızlar hergün heyecanla bekliyorum ama göğüslerimde ağrı falanda yok bat 13 Şubat inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz güzel haberler alırız inşallah

Benim de adete 8 gün var göğüslerm agiryo ama adet yakın olduğu içinmidir acaba

Kızlar hala adet olmadım
Ama dün kan testi yaptırdım. Sonuç negatif. Malesef gebelik yok.

20190204_115607.jpg
20190204_115607.jpg kizlar bende dun test yaptim yumurtlamanin 13. Gunuydu negatif cikti sizce erkenmi yaptim bnm goguslerde sisme ve agri oluyo cok sert olmuslar dokunamiyorum

Kızlar ya bata 4 gün kaldı çok merak ediyorum benden sonra evlenen eltim var oda habire sağlık ocağına gidip geliyo adet oldum hamile deglm diyo ama ınanmiyorm saklıyorlar benden acaba varmıdır bende bu ay ya çok merak ediyorum ne olur olsun :dua:

Kızlar ya bata 4 gün kaldı çok merak ediyorum benden sonra evlenen eltim var oda habire sağlık ocağına gidip geliyo adet oldum hamile deglm diyo ama ınanmiyorm saklıyorlar benden acaba varmıdır bende bu ay ya çok merak ediyorum ne olur olsun :dua:
En iyisi bati bekle oyle test yap cnm. Hem eltin hamileyse niye senden sakliyolarki

En iyisi bati bekle oyle test yap cnm. Hem eltin hamileyse niye senden sakliyolarki
Kaynanam Ve eltim öz kardeş o yüzden birbirlerini çok tutuyorlar herşeyi gizliyorlar benden benim kaynanam üvey olduğu için üvey oğluna yani kaynıma kardeşini aldı

Back