• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡☆ 14 ŞuBaT MuTLu HaMiLeLiKLeR GeTiRSiN ☆♡

gonca1907 gonca1907 senin de cok az kalmis cnm
Bat 1 şubat ama hiç belirtim yok :))) aksine yumurtlama günümden birgün sonra hafif idrar yolu enfeksiyonu olmuştum. Ara ara idrarımı yaparken çok hafif yanma oluyor. Yumurtlama dahil 5 gün batma ve kasıklarda ağrım olmuştu. Ama tutmadı sanırım. Hiç belirtim yok malesef.

Bat 1 şubat ama hiç belirtim yok :))) aksine yumurtlama günümden birgün sonra hafif idrar yolu enfeksiyonu olmuştum. Ara ara idrarımı yaparken çok hafif yanma oluyor. Yumurtlama dahil 5 gün batma ve kasıklarda ağrım olmuştu. Ama tutmadı sanırım. Hiç belirtim yok malesef.
Orası hiç belli olmaz cnm inş güzel haberler alırsın cnm

Kızlar az önce hamile kalmak için duaları okudum. Bu forumdaki gebe kalmak isteyen her kadın en yakın zamanda hayırlısıyla gebe kalsın bebişleri olsun dedim :)

Rabbim kabul etsin inşallah.
RABBİM dualarıni geri cevirmesin tez vakitte gelir bebegin

Benimde 4 yaşında bi oqlum var. 2 düşük var bende de oğlumdan önce de boş gebelik Dr gittik genetik v.s test yapıldı Hamdolsun temiz.
eşimde vardı biraz oda duzelmis.
Suan Dr gidiyoruz hormon vs bakıldı iğne yazdı yum. İçin gonal-F ve bi omega yazdı onu kullanıyorum
Anladim cnm
Troid bnm de gebelikte çıkıyor 5.5 yıllık evliyim cnm
Ben gebe degilsem bile kullanmam gerekiyo doktor bu ilaci omrun boyunca kullanacaksin dedi baska caresi yokmus

Belirtilere cok takilma cnm ins vardir

Canım merhabalar acaba tiroid in ne kadar yüksek benimde 4 küsürlerde. Bu arada tiroid e dere otu çok iyi geliyormuş kısmetse bende yarın başlıcam
Dere otu ve iyotlu tuz iyi geliyor
Canım merhabalar acaba tiroid in ne kadar yüksek benimde 4 küsürlerde. Bu arada tiroid e dere otu çok iyi geliyormuş kısmetse bende yarın başlıcam
Dere otu ve iyotlu tuz iyi geliyor kuzum

Yemeklere iyotlu tuz hep koyarım ama bir faydası olmuyor düşmedi bir türlü ilaçta kullandım fayda etmedi canım ya :KK43: bu gebeliği de çok etkiliyormuş boş gebeliğim bundan kaynaklı olabilirmiş:kızgın:
Malesef etkiliyor gebeliği de bebegide benim gebelikte coook yüksek çıkmıştı hamileligim boyunca endokrine gittim ilaç kullandım dikkat gerektiriyor ihmal etme zaten var olduğunu biliyorsan gebelikte istiyorsun muhakkak git tekrar baksınlar

Back