• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

E-brulim E-brulim bu ara surekli aklima geliyordun
Konuyu tesadufen gordum. Hayirlisi ile bebisi kucagina almani diliyorum 😍
Canım kaptanım çok teşekkür ederim beni düşündüğün için. Amin Allah razı olsun. Doğsun biraz toparlanayım aranıza dönüş yapacağım inşallah ♥️

Kuzum 20 aylık oldu aslında bende 2 yaşına kadar demiştim ama adet olmadım bu süreçte hiç haliyle çok stres olmaya başladım. Ama ne yalan söyleyeyim pes etmek üzereyim oğlum çok duygusal oldu bu iki günde😭
Canım haddim değil tabiki ama hazır değilse biraz daha ertelesen? Çok sık mı emiyor adet olmadın?, en azından emzirme sıklığını azaltarak bitirebilirsin, için rahat değilse bir jinekolog degerlendirebilir..

Canım haddim değil tabiki ama hazır değilse biraz daha ertelesen? Çok sık mı emiyor adet olmadın?, en azından emzirme sıklığını azaltarak bitirebilirsin, için rahat değilse bir jinekolog degerlendirebilir..
Canım aslında azaltmaya çalıştım daha çok emdi.evet baya emiyor sürekli hemde artık omuzlarım ağrıyordu. Ama niye adet olmadım bilmiyorum.jinekologa sormadım ama aile hekimliğine danıştım.bu gün 3.gun alıştık ikimizde artık.en azından gece ağlamıyor artık.

Canım aslında azaltmaya çalıştım daha çok emdi.evet baya emiyor sürekli hemde artık omuzlarım ağrıyordu. Ama niye adet olmadım bilmiyorum.jinekologa sormadım ama aile hekimliğine danıştım.bu gün 3.gun alıştık ikimizde artık.en azından gece ağlamıyor artık.
Mutlu anne = mutlu bebek🙏 iyi olun yeter ki😘

Rabbim uzun ve güzel bir ömür versin kuzum yavrularınw🥰 zor oluyor mu acaba iki çocuk?
Gurbetteyim tek başımayım haliyle zor oluyor ama o kadar güzellerki hele pandemi döneminde birbirlerine yoldaş oldular...
Bende artık saldım çocuklarımı parka götürüyorum arkadaşlarıyla oynalmalrina müdahale etmiyorum..açık hava olan heryerde takılıyoruz..
Sürekli birseylerri kısıtlamak beni yordugu kadar onları perişan etti doyasıya yasayamiyorlar cok üzülüyorum...
Hakkımızda hayırlısı ama bitecek gibi değil bu illet:(

Gurbetteyim tek başımayım haliyle zor oluyor ama o kadar güzellerki hele pandemi döneminde birbirlerine yoldaş oldular...
Bende artık saldım çocuklarımı parka götürüyorum arkadaşlarıyla oynalmalrina müdahale etmiyorum..açık hava olan heryerde takılıyoruz..
Sürekli birseylerri kısıtlamak beni yordugu kadar onları perişan etti doyasıya yasayamiyorlar cok üzülüyorum...
Hakkımızda hayırlısı ama bitecek gibi değil bu illet:KK43:
Evet kardeş olmak gibisi yok 🤲
Rabbim sağlık versin gerisi hal olur kuzum.

Selam kızlar kimler aktif ❤️ Yine yeniden aynı duygularla döndüm buraya .. Hamileyim dediğim o ilk günün heyecanı ile ..

İyiyim canım sen nasılsın ? Kızım gibi süpriz yapıp geldi bir minik bize 🥰
Senin cocuklar nasıl büyüdü kocaman oldular dimi
Maşallah sağlıkla kavuşun Alpim😍 senden bekliyordum zaten böyle bir haber😌okula başlamış mıydı kızın? Söylediniz mi kardeşi olacağını ;) Bizimkiler de büyüyor oğlan seneye ilk okula gidecek, kızım da anaokulana başlayacak, ben çalışıyorum yaza dogumum olur sonra yine bir süre çalışıp ücretsize ayrılacağım. Hep bir koşturmaca gidiyor ;)

Maşallah sağlıkla kavuşun Alpim😍 senden bekliyordum zaten böyle bir haber😌okula başlamış mıydı kızın? Söylediniz mi kardeşi olacağını :KK66: Bizimkiler de büyüyor oğlan seneye ilk okula gidecek, kızım da anaokulana başlayacak, ben çalışıyorum yaza dogumum olur sonra yine bir süre çalışıp ücretsize ayrılacağım. Hep bir koşturmaca gidiyor :KK66:
3 üncümü geliyooo 😬 yaa maşallah sana kızım anaokuluna gıdıyor seneye 1. Sınıf olacak inşallah . Vallahı bıze baya buyuk süpriz oldu . Yok daha cok yenı 2 gun oldu ogreneli bakalım keseydı kalptı bı görelim duyalım sonra söylerim .

3 üncümü geliyooo 😬 yaa maşallah sana kızım anaokuluna gıdıyor seneye 1. Sınıf olacak inşallah . Vallahı bıze baya buyuk süpriz oldu . Yok daha cok yenı 2 gun oldu ogreneli bakalım keseydı kalptı bı görelim duyalım sonra söylerim .
Amin canım her şey yolunda gitsin, İnci'nin kardeşi sağlıkla gelsin ins.🙏💓

Back