• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İyiyiz canım iyiyiz çoook kötü günler gecırdık halada sallanıyoruz ama napalım olacagın önüne gecılmez Rabbım beterınden saklasın ..

Allah’a şükür canım inşallah daha da iyi olun. İnci nasıl? Çok korkmuştur 🙁
İlk kez hissetti en son ona hamileydim 10 gün vardı doğuma cok şiddetli deprem olmustu ondan sonrakıler şiddetli ama incinin farkına varamadıgı depremlerdi . Bunda su şişeside düşüp kırıldı cok agladı korktu mutfakta yakalandık ikimiz başbaşa birbirimize sarıldık gecmesını bekledik 😔 Halen ailecek salonda yatıyoruz korkusu cok kötü Allah kımseye yaşatmasın

İlk kez hissetti en son ona hamileydim 10 gün vardı doğuma cok şiddetli deprem olmustu ondan sonrakıler şiddetli ama incinin farkına varamadıgı depremlerdi . Bunda su şişeside düşüp kırıldı cok agladı korktu mutfakta yakalandık ikimiz başbaşa birbirimize sarıldık gecmesını bekledik 😔 Halen ailecek salonda yatıyoruz korkusu cok kötü Allah kımseye yaşatmasın
Allah yardimciniz olsun :( Allah tekrarini yasatmasin

Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.

Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim bir daha yaşarmasın

Selam herkese .. kımler hala aktıf kımler burada ıyımısınız pandemıde nasılgıdıyor hayat

Selam canım ben aktifim ara ara yazıyorum ama diğer arkadaşlardan ses yok ben iki çocuklu hayata tam gaz devam
Sen nasılsın inci nasil

Yaa gerçekten mi cok sevindim hamile olmasına
Ben ne yapayım çocuklarla vakit geçiriyorum zaman naail geçiyor anlamıyorum bir akşam kendime vakit ayirabiliyorum erken yatıyorlar cok şükür

Yaa gerçekten mi cok sevindim hamile olmasına
Ben ne yapayım çocuklarla vakit geçiriyorum zaman naail geçiyor anlamıyorum bir akşam kendime vakit ayirabiliyorum erken yatıyorlar cok şükür
Ya erken yatmaları harıka .. Ben yatırmaya goturunce bırlıkte uyuyakalıyoruz cogunlukla :) yorgunluktan aksam bende erken uyuyorum çünkü hala sabahın nurunda kalkıyor

Ya erken yatmaları harıka .. Ben yatırmaya goturunce bırlıkte uyuyakalıyoruz cogunlukla :) yorgunluktan aksam bende erken uyuyorum çünkü hala sabahın nurunda kalkıyor
Ah ah genelde bende onlarla uyuyakalıyorum sen 2.cocuk düşünüyor musun artık

Back